Newyorkerbyheart

Update på huset…………igen………

10 november , 2007 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Det nye hus, Min kat - Tags: ,

Træbeklædningen foran er blevet sat op……….

…………også i udhænget er de færdige……..

Dørrammen til glasdøren er malet første gang…………

Ovenlys vinduet er blevet malet………..

Verdens smukkeste prinsesse………

Dagen update på det nye hus: de har fået beklædt facaden foran og sat træbeklædning op i udhænget. De har fået malet dørkarme og rammen til glasdøren første gang, de har også malet “skakten” op til ovenlys vinduerne. De vinduer er vi SÅ glade for . Vi har en i køkkenet og en i bryggerset og det er faktisk ret utroligt hvor meget lys de giver.

Vi havde håbet på, at vi ville kunne flytte ind næsten weekend, men da vi endnu ikke har hørt noget er det nok ikke en realitet!!!! (det betyder dog IKKE, at vi har opgivet håbet *S*). Det bliver nok først om 14 dage…….men det er jo stadig før den 1. så vi kan ikke klage 🙂 Det er bare så svært, når vi kan se at det er så – forholdsvis lidt – der mangler, men vi alligevel ikke kan flytte ind. Som jeg har skrevet før, så tror jeg at det hele afhænger af elektriker og VVS-manden, som jo begge er ret vigtige for at vi kan flytte ind…….

Vi er dog utilfredse med en lille ting. Det er ikke noget med huset, men vores nabo (tænk at det allerede starter *S*). Men altså da vi kørte ned til huset, kunne vi straks se hendes vasketøj, som hun har hængt op på en snor lige midt i det hele. Hvis I kigger godt efter på det nr. 2 billed fra toppen, kan I se hendes tøj i spejlet i vinduet!!! Det er altså ikke særlig charmerende at hænge en tørresnor op lige der, hvor alle kan se det lige så snart de drejer ned mod området. Hun kunne måske i det mindste have hængt den lidt længere tilbage eller om bag hendes hus/på terrassen. Det er altså ikke særlig charmerende at kigge på vasketøj – og slet ikke andres vasketøj!! Nå, vi må se hvordan det går når vi flytter der om, men jeg synes at det er ret skæmmende i det hele taget. Det er selvfølgelig ikke et KÆMPE problem, men alligevel…….

Print Friendly
Tilbage

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!