Newyorkerbyheart

GODT NYTÅR!!!………..

31 december , 2007 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Blogverden, Nytår, Tanker - Tags: ,

Aftensmaden i går: hakkebøf med bløde løg og champignon, derpå spejlæg og rødbeder til…..

Den smukke lysestage vi fik i indflyttergave……….

Smuk rød vase (som vi bruger til lys), som vi fik i indflyttergave……
Jeg synes da lige, at jeg vil lave et indlæg her på årets sidste dag!!!
Det har været et specielt år for os – og et hårdt år – men slutningen blev jo lykkelig og så kan vi jo ikke bede om mere. Vi er SÅ glade for vores nye hus og glæder os til at gå in i 2008, hvor vi forhåbentlig rigtig vil få tid til at nyde det og se hvordan årstiderne ændrer omgivelserne…….
Jeg vil også benytte denne lejlighed til at sige TAK til alle Jer der har stemt på mig til Blogprisen 2007, jeg er MEGET stolt og beæret over at have fået en 4. plads – TAK!! Jeg synes også, at jeg vil ønske stort tillykke til Liselotte på Slagt en hellig ko, som vandt – det er fuldt fortjent, for hun har en helt vidunderlig blog – så TILLYKKE Liselotte!!!
I går fik vi bare en hakkebøf med bløde løg og champignon på friskbagt rugbrød, med spejæg og rødbeder til. Det er en skøn spise, som vi ikke får tit nok *S*
Jeg har lovet at der kom billeder på af nogle af de indflytter gaver vi fik juleaften og jeg har sat et par stykker på i dag. Vi fik et utroligt smukt lysestagetræ fra Bolia og en smuk vase (men som vi bruger til fyrfadslys, fordi det ser så godt ud). Den er rød og i glas – og enormt TUNG!! – men noget så smuk og har nogle skønne former (nogen synes den ligner en numse *S*). Den er fra Normann i København, tror jeg og jeg er VILD med den…..
I aften – nytårsaften – skal vi være selv og det glæder jeg mig til. Jeg synes tit, at nytårsaften bliver sådan en aften, hvor “man” bare SKAL have det sjovt – og så er det ikke altid at det bliver sådan!! Jeg kan godt lide at det bare er stille og roligt, der er jo ligesom 364 andre dage hvor der kan festes!! Jeg synes, at dagen/aftenen egner sig godt til eftertænksomhed, både hvad angår det år der næsten er gået og det år der kommer. Jeg er altid lidt spændt på hvad det nye år vil bringe, det er som at åbne en helt ny bog!!! Jeg sætter mig som regel også nogle mål, ikke nytårsforsætter i den forstand, men ting som jeg gerne vil nå/lære/prøve/gøre. Det er jo rart at være et nysgerrigt menneske, så er det altid ting nok at tage af og få afprøvet *S*
Aftenen menu står på:
Forret: Bruchetta med champignon og gorgonzola
Hovedret: Porter-marineret culotte med ovnristede kartofler, bønnesalat og skysauce.
Dessert: Mandel-/blød nougat-/marcipanbunde med choko-mousse med appelsin
Midnat: Kransekøbe (købt færdig) og Asti Spumante
Natmat: oste, kiks og vindruer
……så kan vi vist heller ikke spise mere!!! Billeder og opskrifter komme på i morgen – regner jeg med…..
Jeg håber, at I alle får en rigtig god nytårsaften og at den bliver hyggelig – ligegyldig om I skal være selv eller om I skal fejre i selskab med andre. Pas godt på Jer selv derude og på hinanden!!!
GODT NYTÅR OG VI SES I 2008!!!!

Print Friendly
Tilbage

8 kommentarer


 1. Dec 31, 2007
  2:10 pm

  Kari

  Jeg foretrækker også en stille og rolig nytårsaften. Sidste år var bare øv. vores venner, som vi skulle holde nytår hos, havde lige inviteret 9 mennesker mere end de havde fortalt os. Ikke sjovt med en lille en på 4 måneder.
  I år skal vi til nogle andre venner og de bor i nærheden, så det er ok.

  Kan I have en stille, rolig og hyggelig aften, godt nytår til jer og alt godt i 2008

  Knus
  Kari


 2. Dec 31, 2007
  9:55 pm

  Pia

  I rigtig lige måde, må også jeres nytår blive fyldt med alt i ønsker:)


 3. Jan 1, 2008
  12:23 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Kari!

  Håber, at I har haft en god og rolig nytårsaften? lidt træls er der kommer så mange flere mennesker, når man selv er indstillet på en rolig aften!

  Alt godt til dig og dine kære også, 2008 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 4. Jan 1, 2008
  12:24 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Pia!

  Mange tak og i lige måde 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 5. Jan 1, 2008
  2:41 pm

  Liselotte

  Tak skal du have 🙂


 6. Jan 1, 2008
  6:41 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Liselotte!

  Det er så lidt – det er fuldt fortjent at du har vundet, du har en fantastisk blog 🙂

  Godt nytår….

  Mange hilsner
  Birthe


 7. Jan 2, 2008
  7:32 am

  Deborah

  Kære Birthe

  Synes jeg havde lagt en Nytårshilsen til dig, men finde den kan jeg ikke! Så præ-seniliteten er helt i overmagt! Jeg lagde også en hilsen hos Liselotte som jeg ikke kunne finde, og siden fandt jeg den! Samme emne i to indlæg! Altså!

  Nå, men skulle jeg have gjort det, så kan en god ting ikke gøres for ofte – måske jeg tænker på, at jeg skrev om dig i min Nytårsstatus?`Ihvertfald Rigtig Godt Nytår, og tak for SÅ mange lækre, lækre opskrifter og billeder i året der gik, og til tider også de mere personlige indlæg.

  Rigtig Godt Nytår og tillykke med din 4. plads.

  Kh

  Deborah


 8. Jan 2, 2008
  12:44 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Deborah!

  Mange tak og også et rigtig godt nytår til dig. Havde du en god nytårsaften?

  Det var så flot at Liselotte vandt, jeg havde også stemt på hende 🙂

  Håber, at du får en skøn 2008 og tak for dine mange skønne kommentarer i 2007..

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!