Newyorkerbyheart

I’m an Angel……..

19 december , 2007 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Om mig - Tags:

Arhh, jeg ser måske ikke helt sådan ud :-)…..

Jeg var lige inde på et lille kort visit hos Nille og fandt et link til en test som jeg bare måtte prøve. Hvis I har mod på at prøve, kan I finde den her. Det viste sig, at jeg er en “Angel”. Det “sjove” er faktisk, at jeg er meget optaget af engle og synes at de er sådan nogle smukke væsner – ja altså, jeg har jo ikke set en i virkeligheden, men alligevel…….. *S* Jeg har altid ELSKET engle, lige fra jeg var lille hvor min mormor gav mig et ark glansbilleder med engle på. Jeg havde dem under min pude i mange, MANGE år i håbet om, at de ville kunne redde mig fra alle grimme ting. Det skete måske ikke helt, men de har måske alligevel hjulpet mig til at jeg ikke er sunket helt ned i misbrug af den ene eller den anden slags for at glemme!!!

Sådan her ser teksten ud, der følger mit test-resultat:

What Mythological Creature are you? (Cool Pics!)
You scored as a Angel Angel: Angels are the guardians of all things, from the smallest ant to the tallest tree. They give inspiration, love, hope, and positive emotion. They live among humans without being seen. They are the good in all things, and if you feel alone, don’t fear. They are always watching. Often times they merely stand by, whispering into the ears of those who feel lost. They would love nothing more then to reveal themselves, but in today’s society, this would bring havoc and many unneeded questions. Give thanks to all things beautiful, for you are an Angel.

Faerie 67%
Angel 67%
Mermaid 50%
Dragon 42%
WereWolf 25%
Demon 0%

Prøv selv og se hvilket mytologisk væsen I er……….

Print Friendly
Tilbage

6 kommentarer


 1. Dec 19, 2007
  10:58 pm

  Marianne's mening

  Kære Birthe

  Jeg vil også gerne ønske dig en glædelig jul og en masse hyggelige stunder i jeres nye hus.

  Ønsker Marianne


 2. Dec 20, 2007
  9:35 am

  Newyorkerbyheart

  Kære Marianne!

  Mange tak og i lige måde 🙂

  Mange hilsner og tanker
  Birthe


 3. Dec 20, 2007
  3:22 pm

  Anonymous

  Kære Birthe

  Det er et dumt system, der er kommet her. Jeg kan kun (hos dig) skrive en kommentar som anonym, eller hvis jeg har en bloggerprofil! Hos nogen – f.eks. Husejer, kan jeg slet ikke kommentere!Men nu gør jeg så sådan hos dig, det er jeg jo nødt til.

  Ønsker dig en rigtig Glædelig Jul og et Godt og Lykkebringende Nytår,i det nye fine hus! Tak for mange flotte indlæg og opskrifter i det gamle år – vi glæder os til flere.

  Kærlige Julehilsener

  Deborah

  http://deborah.dk


 4. Dec 20, 2007
  3:26 pm

  Newyorkerbyheart

  Kære Deborah!

  Jeg ved det godt, jeg har klaget til blogger, men jeg tror ikke de tager mig seriøst 🙂

  Mange tak – og i lige måde. Du har sådan en fantastisk flot blog – og tar’ nogle skønne billeder!! Jeg må have anskaffet mig et bedre kamera, så jeg kan tage bedre billeder….

  Mange hilser og tanker
  Birthe


 5. Dec 22, 2007
  7:33 pm

  Birgit

  Hehe sjov test… Her er mit resultat

  What Mythological Creature are you? (Cool Pics!)

  You scored as a Mermaid

  Mermaid: Mermaids are also known as Sirens. These creatures were beautiful women who tricked sailors into becoming completely entranced by their haunting voices and found death soon after. Not all stories of Mermaids are about gentle loving sea people. They are mystical, magical, and extremely dangerous. They have a way about them that brings anyone they are around to seem enchanted. They are very mysterious creatures and to meet one… Would mean certain Death. Let the song of the Sea fill your soul, for you are a Mermaid.

  Mermaid
  92%
  Faerie
  58%
  Dragon
  58%
  Angel
  42%
  WereWolf
  25%
  Demon
  0%

  Jeg er åbentbart farlig… *Grrr*
  Griner!

  Glædelig jul


 6. Dec 22, 2007
  10:56 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Birgit!

  Hvem skulle nu have troet, at du er er så farlig *Griner*
  Der kan man bare se 😀

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!