Newyorkerbyheart

Koteletter a la Thai…..

19 december , 2007 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Om mig - Tags:

Løg, hvidløg, porre og gulerødder svitses…..

Hældes over koteletterne……..

Jeg beklager at der ikke er så mange billeder, men jeg lagde mig med en omgang maveinfluenza i går – jeg nåede dog lige at få lavet lidt mad til kæresten!! Hvordan det smagte er jeg ikke engang klar over, men det så da dejligt ud – hvis man altså ikke har for meget kvalme *S*

Koteletter a la Thai:

4 koteletter

3 gulerødder, revet

3 porrer i tynde ringe

1 løg i tynde tinge

3 fed hvidløg, finthakket

2 ds. kokosmælk

grøn karrypasta efter smag

lidt chiligele (fra Krydderikompagniet)

lidt vaniliegele (fra Krydderikompagniet)

salt, friskkværnet peber

lidt fishsauce

saft af 1 lime

Brun koteletter af på en pande, til de får farve og krydr dem med salt og friskkværnet peber. Læg dem i et smurt fad. Svits gulerødder, porre, løg, hvidløg og karrypasta på panden et par minutter, krydr med salt og friskkværnet peber. Hæld kokosmælk over og tilsæt fishsauce, chiligele, vaniliegele, limesaft, salt og friskkværnet peber. Kog det igennem og smag det til. Hæld det over koteletterne og sæt i en 200 grader varm ovn i 20 minutter. Server med kogte (basmati) ris og måske en salat.

Som jeg skrev, lagde jeg mig med en omgang maveinfluenza i går – og har det stadig ikke for godt i dag. Jeg er SÅ træt af at være syg!!!! Jeg bøvler stadig med den forkølelse, der satte ind 1 uge inden vi skulle flytte i huset – og nu dette. Det er som om det hele bare er blevet for meget: jeg er ked af det og tuder så mine øjne er røde og hævede (og mig der havde lovet mig selv IKKE at være ked af det!!!!). Jeg har det bare elendigt – og måske en ANELSE ondt af mig selv. Jeg er så svimmel, at jeg næsten ikke kan stå på benene og når jeg kigger i spejlet er jeg blev som et lagen. Jeg har ondt i maven og kvalme som jeg ved ikke hvad – lige nu er jeg bare SÅ træt af det hele og ved ikke hvordan jeg skal komme igennem julen!!!!!

Undskyld at jeg piver sådan overfor Jer, men jeg må bare af med det!!! Jeg håber sandelig, at det bliver bedre i morgen. Lige pt. ved jeg ikke hvad menuen står på hverken i dag eller i morgen, det kommer lidt an på om jeg overhovedet kan stå på benene…….

Print Friendly
Tilbage

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!