Newyorkerbyheart

My Angel has arrived………

21 december , 2007 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Familie, Gaver, Jul - Tags: , ,

Min smukke, smukke engle………

Foran……

 

Bagpå……..
Hel længde, bagfra…….

Så er hun kommet, min smukke engle. Hun er 1000 gange bedre end jeg havde håbet og ønsket, jeg synes, at hun er noget af det smukkeste jeg nogensinde har set!!! Hun er klædt i en ulden sne-hvid dragt og har så fået en nederdel af birkebak, fra træerne omkring huset i New Hampshire, hun har vinger lavet af nogle planter og et bundt i den ene arm af forskellig planter og grønt. Jeg aner ikke hvad det hedder, men det hele stammer fra jorden der høre til huset. Desuden er hun så behængt med en masse symbolske ting, såsom: små vedhæng fra min søster armbånd. Bl. a. et sølv-vedhæng af et ride emblem hun har vundet og et lille sølv hjerte. Der er et lille sølv fyrtårn, som er et replica af fyrtårnet ved Gay HeadMartha’s Vineyard, MA – et af mine absolut ynglingssteder på øen, der er SÅ fantastisk smuk og som har et STORT plads i mit hjerte……

Der er vedhængt nogle af Tristans (min bror) ynglingsperler fra han var lille, et lille spejl som har været Emmas (min søster), en smuk krystalørering, som Joyce har fundet på en af hendes hiking-ture – og en nøgle til mit hjem (det er der da symbolik i!! *S*). Jeg synes selv, at det er en af de smukkeste skabninger jeg nogensinde har set og hun vil blive værnet op og passet godt på. Hun vil bliver varsomt pakket ned i den Ralph Lauren “seng” hun kom i og gemt fra år til år – det vil være helt specielt at pakke hende ud hvert år og tænke på hvor meget arbejde min mor og mine søskende har lagt i at lave hende……helt specielt til mig!! Behøver jeg at sige, at jeg tudede da jeg pakkede hende ud, det var bare så overvældende – og der var selvfølgelig et smukt og kærligt kort med hende. Jeg kunne se på kæresten, at han også var ret overvældet – og der skal ellers meget til at overvælde ham…..

Print Friendly
Tilbage

14 kommentarer


 1. Dec 21, 2007
  4:46 pm

  Kagekonen

  Nu tuder jeg også… Det er så smuk en gestus din amerikanske familie her gør, jeg er sikker på, at julen fra nu af bliver dejlig og fuld af gode oplevelser.


 2. Dec 21, 2007
  4:51 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Kagekone!

  Jeg er slet ikke holdt op endnu….

  Det er nemlig en smuk, smuk gestus – hun skal våge over os og give os gode jul fra nu af 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 3. Dec 21, 2007
  5:28 pm

  Birgit

  Kære Birthe
  Jo mine øjne de blev altså osse en kende fugtige over at se at der er så søde og kærlige betænksomme mennesker i verden. Det rører mig og glæder mig på dine vegne at du har nogen der i den grad elsker dig overalt på jorden. Der er ingen tvivl om at du bor i deres hjerter.Deres kærlighed er jo osse så gengældt som noget kan være. Jo Birthe, nu tror jeg at julen den bliver den bedste i mange år-eller det håber jeg så meget på, for det har du/i fortjent:)
  Jeg vil lige ønske en glædelig Jul for jeg får vist ikke skrevet en julehilsen pr mail, som jeg ellers havde tænkt mig at der kunne være overskud til.
  Varme tanker og hilsner til dig fra Birgit (er det ok jeg kun skriver mit navn?-ved du så at det er mig, jeg er nemlig ved at glemme det hvergang…Men vil gerne hvis du synes 🙂


 4. Dec 21, 2007
  5:33 pm

  Newyorkerbyheart

  Kære Birgit!

  Det er helt ok at du kun skriver dit navn, jeg kan fornemme (= læse ud af teksten), når det er fra dig – jeg er ikke i tvivl 🙂 Du har sådan en dejlig varme i dine ord, som altid når ind til mig…

  Jeg kan også blive helt rørt over at der findes nogle mennesker som dem, tænk at de har valgt mig som familie!! Det er jo et mirakel 🙂

  Jeg håber også, at I får en god jul og at I passer godt på Jer selv i denne højtid. Du og din mand lyder til at have et godt “makkerskab”, at I er der for hinanden, pas godt på det :-).

  De varmeste hilsner og tanker – og tak for din altid dejlige måde at være på!!

  Birthe


 5. Dec 21, 2007
  5:48 pm

  Astrid

  Det er vist et ægte julegave, en gave fra hjertet, hvad mere kan man ønske sig 🙂
  Den er rigtig flot.. 🙂


 6. Dec 21, 2007
  6:27 pm

  Helle K.

  Det kan man da kalde en kærlighedserklæring af de helt store. Hvor er det en smuk engel og en smuk tanke – jeg kan også mærke, at tårerne presser lidt på, sådan en kærlighed møder man ikke hver dag… tillykke med din engel og din dejlige familie.


 7. Dec 21, 2007
  9:59 pm

  tellerup

  Kære NBH
  Har et stykke tid nydt din blog og er blevet lidt afhængig.. skal gerne omkring den et par gange i ugen … eller hver dag… men idag blev jeg rørt.. så flot en engel, så flot en tanke! Vil blot ønske dig og dine en glædelig Jul og glæder mig ti at følge din blog fremover!
  Kærlig hilsen marianne Tellerup


 8. Dec 21, 2007
  10:27 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Astrid!

  Ja, det er en gave lige fra hjertet – som også går lige i hjertet!!

  Glædelig jul til dig og dine 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 9. Dec 21, 2007
  10:29 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Helle K.!

  Det er ikke hver dag at man modtager sådan en kærlighedserklæring, det er STORT at opleve 🙂

  Glædelig jul….

  Mange hilsner
  Birthe


 10. Dec 21, 2007
  10:31 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Marianne!

  Hvor er det dejligt at du giver dig til kende herinde – tak 🙂 Det er så skønt at vide lidt om hvem der læser med herinde, det er jo blevet mit lille “barn”, som jeg bruger meget tid på. Det glæder mig, at du følger med herinde, håber at du også hænger ved i det nye år 🙂

  Glædelig jul til dig og dem du holder af 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 11. Dec 22, 2007
  8:50 pm

  Tina Rethmeier

  Hej,
  hvor er den fin.
  Da jeg studerer dine billeder, af englen, nærmere kan man rigtig se, hvor meget arbejder, der er lagt i den.

  Det er en rigtig smuk gave, der inderholder alt det, man ønsker sig af en gave: en personlig tanke bag.

  En rigtig gave og ordet som som man tidligere har brugt – en rigtig kærlighedserklæring.

  Jeg nyder at læse dine jævnlige indlæg, med nye opskrifter som mange gange inspirerer mig til min egen eksperimenteren i køkkenregionerne.

  Du ønskes en rifgtig glædelig jul

  mvh Tina Rethmeier


 12. Dec 22, 2007
  10:59 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Tina!

  Velkommen til herinde i mit lille univers 🙂

  Ja, der er lagt meget arbejde i hende og hun er SÅ fin, jeg tror aldrig at jeg har fået en gave som hende – den bliver nok også svær at slå 🙂

  Den betyder meget for mig og har fyldt mig med en indre ro, som jeg ikke har haft længe (- eller det er nok ikke hende, men mere tanken bag *S*).

  Jeg er glad for, at du kan bruge mit lille univers som inspiration til din madlavning….

  Mange hilsner og god jul til dig og dine

  Birthe


 13. Dec 23, 2007
  12:42 am

  Septemberliv

  Hej Bithe

  Hvor er det en smuk tanke, at sende minder på den måde.

  Så tæt på jul, som vi er nu, vil jeg gerne ønske dig en rigtig glædelig jul. Håber julen i år vil vende alt det negative til en positiv oplevelse, du vil bygge videre på de næste mange år.

  Mange julehilsner
  Kari


 14. Dec 23, 2007
  2:11 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Kari!

  Ja, en meget smuk tanke og den vil for altid være indbegrebet af jul for mig 🙂

  Glædelig jul til dig og dine kære…

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!