Newyorkerbyheart

Pasta med tun-/kaperssauce……..

Friskbagt rugbrød……..

Løg, hvidløg, tun og kapers svitses……

vand og (madlavnings)fløde kommes ved……

……saucen lægges lagvis med pastaen…..

Aftenen tallerken…….

I går aftes fik vi pasta med tun-/kaperssauce og hvidløgsbrød – jeg nåede bare ikke at blogge om det, inden jeg faldt om af træthed på min seng!!! Vi pyntede også juletræ i går og kæresten satte lamelgardiner op i hele huset – undtagen de store vinduer i stuen – så det blev temmelig inden vi kom til at spise……….og endnu senere inden træet var færdig pyntet.

Pastaretten var skøn, en god blanding af tun, karry og kapers…….hvidløgsbrød, satte prikken over i’et……

Pasta med tun-/kaperssauce:

1 dåse tun i vand, afdryppet og findelt

½ glas kapers (af de små glas fra Netto), hakket

1 løg, finthakket

3 fed hvidløg, finthakket

karry efter smag

salt, friskkværnet peber

2 dl vand

1 dl (madlavnings)fløde

lidt revet ost

pasta

Kog pastaen al dente i rigeligt, saltet vand. Hæld vandet fra. Kom lidt smør eller olivenolie i en gryde og svits løg, hvidløg, tun, kapers og karry i gryden og lad det svitse et par minutter – krydr med salt og friskkværnet peber. Hæld vand og (madlavnings)fløde ved og lad det komme i kog. Skru lidt ned for varmen, læg låg på og lad det småkoge i 2 minutter, smag til. Læg skiftevis pasta og tunsauce i en varm skål, server lidt revet ost ved siden af, til at komme på. Giv evt. hvidløgsbrød til.

Jeg bagte et rugbrød i min brødmaskine i går, det er SÅ lækker med friskbagt rugbrød. Jeg gjorde det en lang overgang da vi boede i det andet hus, men nu har brødmaskinen jo været pakket ned i et stykke tid. Jeg bruger bare de færdige rugbrødsblandinger fra Netto, hvor der kun skal tilsættes gær og lidt vand, det er nemt og billigt. En pakke koster kr. 10,- og der er til 2 brød i maskinen og så er friskbagt rugbrød jo nummer 1. Der er ikke noget mere kedeligt end tørt rugbrød eller rugbrød der ikke er friskt – tilgengæld er glæden mere end dobbelt så stor når vi får et friskbagt rugbrød. I går til frokost til vi friskbagt rugbrød med røget ørred (dem fra Netto) og røræg – det var en frokost for guder!!! De røget ørred pakker i Netto er billige og jeg synes faktisk, at de er ok. Ihvert fald til en lidt lækker og nem frokost i en fart *S*.

Print Friendly
Tilbage

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!