Newyorkerbyheart

Sådan ser min hule ud……..

19 december , 2007 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Ikke kategoriseret - Tags: ,

Mit hygge-hjørne……..

Modsat side (undskyld de mørke billeder)……

“Mit” værelse……….

Læg mærke til den autentiske nummerplade over stolen (igen, undskyld de mørke billeder…..)

I går blev jeg færdig med min lille hule og jeg synes, at resultatet er blevet rigtig godt. Jeg synes, at det ser hyggligt og indbydende ud, jeg mangler selvfølgelig lidt på væggene osv., men nu kan det da bruges og det er til at komme ind ad døren!!!! Jeg glæder mig til at sidde i stolen og bare “filosofere” over tilværelsen, læse, lave håndarbejde eller hvad det nu måtte være. Jeg ser også frem til at kæresten får sat lamelgardiner op, så jeg kan lave yoga derinde, min krop og sjæl savner det!!!

I har måske lagt mærke til nummerpladen med mit navn over stolen? Den kørte jeg rundt med i USA på min bil, en ægte, autentisk New Hampshire nummerplade!! Det er jo ikke tilladt sådan at tage nummerplader med hjem, de skal pænt afleveres igen, men jeg kom til at “tabe” min et sted, da jeg kørte over en mark!!! Sådan kan det jo gå *S*. Nu er den så på “mystisk” vis dukket op igen og har fulgt mig i mange år efterhånden……

Print Friendly
Tilbage

10 kommentarer


 1. Dec 19, 2007
  7:01 pm

  Mia

  Ihh hvor ser det lækkert ud, Birthe. Det er lige min stil, og lige sådan et rum jeg også gerne vil have.

  Jeg drømmer også om et rum med en god stol og en masse reolplads til alle mine bøge den dag kæresten og jeg flytter i vores eget.


 2. Dec 19, 2007
  8:16 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Mia!

  Ja, jeg synes også selv at det er blevet rigtig godt. Jeg skal bare lige have det sidste på plads – lamper, billeder mv.

  Jeg kan godt forstå at du gerne vil have sådan et sted, det er også et ønske jeg har haft i mange år………desværre har jeg endnu ikke haft tid til at nyde det, men det kommer 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 3. Dec 19, 2007
  9:14 pm

  Birgit

  Hej Birthe
  Ja, men sikke da noget værre noget med dig, sån at blive mere syg.Sender masser af varmende helsebringende tanker til dig. Det er nok fordi du jo ikke var helt ok.inden flytning og så skulle du ” holde til ” så meget med flytning og alt hvad det bærer med sig af overbelastning.Meget mere end du jo egentlig er i stand til at ku holde til med dit helbred kære Birthe.Det er bare så synd for dig at du nu er blevet syg som du er blevet.
  Jeg synes der er så flot indrettet og at det er så hyggeligt allerede, det glæder mig på jeres vegne 🙂
  Hva så med den lille prinsessemis! vil hun så ikke ligge og lune sig hos dig oppe i sengen. Det er så hyggeligt med sådan et lille kræ i sengen.Savner det selv,især lige nu når jeg skriver om det. Men med den allergi jeg har,kan jeg desværre ikke ta dem med når jeg skal sove( altid mis med i seng, som barn)
  Venlig hilsen birgitsorensen


 4. Dec 19, 2007
  9:19 pm

  Newyorkerbyheart

  Kære Birgit!

  Mange tak for dine varmende ord!! Ja, jeg tror at jeg måske er “lettere” overanstrengt. Ikke bare med flytning og alt det der er fulgt med det, men så har det også været julebagning, ekstra selskabelighed pga. at folk gerne vil ser huset osv. Jeg tror bare, at kroppen nu siger stop!! Jeg er stadig utrolig dårlig til at lytte til min krop……
  Heldigvis har den lille prinsesse lagt hos mig hele dagen og holdt mig varm. Hun er så trofast og sådan en god lille kat 🙂

  Hvordan går det med dig? jeg håber, at du har fået det godt!!

  Hav en rigtig god jul og pas godt på dig selv…

  Mange hilsner og tanker
  Birthe


 5. Dec 19, 2007
  9:43 pm

  Birgit

  Hej Birthe
  Tænkte på om det er en nummerplade som du bruger når du kører i bilen. Er det sådan een med magneter der sådan lige kan “smækkes på” 🙂
  Sikke hyggeligt, lyst og venligt dit værelse er:) Der skal du nok få gode stunder. Glæder mig at du har dit eget værelse, for det er “guld værd ” at kunne trække sig tilbage, når ens helbred trænger. Har osse mit eget og da manden fik fibromyalgi, fik han osse sit eget fordi jeg vidste det ville være godt for ham.Han blev glad for det. Og jeg ved at når han er derinde ,så skal jeg ikke liiige komme med al muligt, der liige falder mig ind at han f.eks skal ” udføre af ting og sager”, hi hi jeg kan jo nemt hitte på noget…Der er jo osse nok af rum som man kan ” mødes i” om jeg så må sige…jov, dejligt at have sin egen lille hule.Og sikken flot hule som du har indrettet.
  Varme tanker birgitsorensen


 6. Dec 19, 2007
  9:59 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Birgit!

  Nej nummerpladen var en jeg havde på min bil i USA, den kan desværre ikke bruges herhjemme!! Man må ikke tage dem med hjem, men man kan jo kommet til at “miste” en… ;o)

  Ja, sit eget værelse burde være en menneskeret – kæresten er også utrolig glad for hans 🙂

  – og ja, vi bruger altså tid sammen også 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 7. Dec 19, 2007
  10:00 pm

  Birgit

  Jo takker Birthe
  Åh…tak for mail:)Ville maile tilbage men er så træææt.Har skrevet seddel ,at jeg vil maile men ej fået det gjort. Meeen jævnlige Skejby sygehus køreture slider på os. Lige en lille op. igen og det driller altså sådan endnu.Men det får en change inden der besluttes at det hele “pilles ud”. Så nu tager vi een dag af gangen lige så stille og roligt som vi kan. Manden er god til det, meeen jeg har jo det der “fut” bagi…Han er god for mig på den måde og i alle måder iøvrigt :)Jeg er heldig.Han kørte sønnen ned på Vejle sygehus for at han ku få fjernet mandlerne. Det var i fredags.Det tog een hel dag, men de er søde og gode i vejle.
  Hov…nu har jeg vist skrevet meget-ja, så må jeg vist kunne lave mail osse-bare ikke lige i aften for koncentrationen den er røget sig en tur. Som vanlig så er jeg imponeret over alt det dejlige mad som du “tryller frem”. Du er super dygtig, det er du sørme:)
  Varmende hyggetanker birgitsorensen


 8. Dec 19, 2007
  10:05 pm

  Newyorkerbyheart

  Kære Birgit!

  Ej, hvor er jeg ked at at du skal igennem det endnu engang!!! Hvor er det bare træls og rigtig ÆV.

  Kender kun alt for godt det med at have mails liggende, som skal besvares….. og ikke rigtig have kræfter eller koncentration til at få det gjort. Vi må lære at passe lidt bedre på os selv og lytte til hvad vores krop fortæller os – også selv om vi har “fut” bagi 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 9. Dec 19, 2007
  10:15 pm

  Birgit

  Hej Birthe
  Jo kom lige i tanke om at jeg i starten var ret flov over at folk skulle se eller vide at vi osse havde værelser hver for sig.Jeg troede jo nærmest at det var ensbetydende med at de troede at vi levede hver for sig…ja sikke noget tankespind…
  Idag er jeg glad for at vi både har soveværelset og de to værelser. Og som du jo siger-ja så bruger vi jo osse tid sammen:)dejlig tid. Jeg kan godt forstå at du måtte have den nummerplade med hjem 🙂
  Hygge og sov godt fra birgitsorensen


 10. Dec 19, 2007
  10:23 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Birgit!

  Ja, der er nogen der synes at det er lidt underligt, vi har dog ikke senge på værelserne……..men faktisk viser undersøgelser jo, at man sover bedst alene – og det behøves jo ikke være om natten man er sammen ;o)

  Sov sødt 🙂

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!