Newyorkerbyheart

Pasta med rejer i ostesauce……..

Forårsløg, hvidløg og champignon svitses……

Ostesauce og tomater kommes ved……

Lige inden servering, vendes rejer og persille i………

………pasta og sauce lægges lagvis……..

Aftenens tallerken

I aften har vi fået en ret fra Arla: pasta med rejer i ostesauce – og det smagte rigtig godt. Det var super nemt og hurtigt at lave, så det passede lige til mig humør og tilstand i dag! Jeg lavede kun en anelse om, i det jeg tilsatte nogle tyndt skivede champignon, da jeg havde nogel der skulle bruges……

Pasta med rejer i ostesauce, 4 pers.:

passende mængde tørret pasta

400 g rejer, optøede eller fra lage

lidt fedtstof til stegning

1 bdt. forårsløg, fintskåret

3 fed hvidløg, finthakket

½ liter Karoline’s Mild Oste sauce (jeg brugte nu ikke det hele)

500 g blomme- eller cherrytomater, i tern

200 g champignon i tynde skiver

2 dl persille, hakket

salt, friskkværnet peber

Kog pastaen al dente i rigeligt, godt saltet vand, lad det afdryppe. Lad rejerne dryppe af, ligegyldigt om de er optøede eller fra lage. Opvarm lidt fedtstof i en gryde og svits løg, hvidløg og champignon nogle få minutter. Tilsæt ostesauce og tomater og bring det i kog. Tag gryden af varmen og vend rejer og persille i, smag til med salt og friskkværnet peber. Læg pasta og saucen lagvis i en varm skål. Server evt. med brød til.

Dårlig dag i dag: jeg blev vækket kl. 07.00 af at håndværkerne gik i gang med at hamre på vores hus – og de har forsat det meste af dagen! Hvis der er noget der i den grad trætter mig, så er det larm – og en kompressor, søm-pistol og hammer, larmer altså rimelig meget!! I morgen kommer maleren, han larmer nok knap så meget *S*.

Hvor ville det dog være rart med lidt vinter!! Det er så underligt at kalenderen viser “vinter”, men vejret overhovedet ikke gør det. Nu har jeg jo ligesom vænnet mig til at bo på en breddegrad, der burde have 4 årstider, men efterhånden bliver det et stort misk-mask. 4 årstider, er ellers en af de ting, som jeg syntes er så charmerende ved at bo på disse breddegrader – og så er det godt på bakterier osv. at få en ordentlig gang frost……..

I morgen står den på rester fra i dag og hvad menuen står på onsdag, har jeg endnu ikke bestemt mig for, så I må vente og se………

Print Friendly
Tilbage

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!