Newyorkerbyheart

Rejecocktail “the American way” og linguine med tigerrejer…………

Uhmmmm……..


Linguine med hvidløgsstegte tigerrejer……..

Kæresten er på familiebesøg i dag, jeg blev hjemme fordi jeg ikke er i topform!! Jeg har en forkølelse, som ikke rigtig ved om den vil blive til noget eller ej, hvilket bevirker at jeg er sådan lidt småsnottet, træt og vældig uoplagt……

Kæresten skulle spise der hvor han skulle hen, så jeg blev enig med mig selv om at forkæle mig selv lidt – måske det hjælper?? *S*. En gang tigerrejer fra fryseren blev forvandlet til rejecocktail på amerikansk maner (som jo smager FANTASTISK!!!) og en gang linguine med hvidløgsstegte tigerrejer – det er virkelig aftensmad for guder – eller gudinder *S*…….

Kæresten er ikke så vild med tigerrejer og selvom jeg godt ved at det ikke er “comme il faut” at spise dem, ja så ELSKER jeg dem altså alligevel….

Linguine med hvidløgsstegte rejer:

tigerrejer, skallen af og tarmen taget ud

olivenolie

limesaft

presset hvidløg

linguine

Lad rejerne marinere i lidt olivenolie, limesaft og presset hvidløg et stykke tid inden de skal bruges. Kog linguine al dente i rigeligt, godt saltet vand. Hæld vandet fra. Steg rejerne hurtigt på en varm pande til de bliver lyserøde, krydr med salt og friskkværnet peber – de skal kun lige være nok, så de stadig giver et knæk når der bides i dem. Bliver de stegt for længe, bliver de seje og meget kedelige!! Bland med linguine og dryp med lidt olivenolie, drys med salt og friskkværnet peber.

Jeg vender tilbage i morgen med pangasius i en eller anden form……

Print Friendly
Tilbage

10 kommentarer


 1. Jan 19, 2008
  8:36 pm

  MALH

  Mhmhmmm det ser jo også lækkert ud 🙂

  Mange hilsner
  Marie-Louise
  aka
  Tvill


 2. Jan 19, 2008
  10:34 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Marie-Louise!

  Ja, det smagte altså også ret godt, jeg kunne spise det ugens 7 dage hvis jeg kunne komme afsted med det 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 3. Jan 19, 2008
  10:38 pm

  Valdemarsro.dk

  Uhm, jeg er vild med de store lækre rejer!
  Jeg har aldrig prøvet den dip, men den er bestemt noteret 😉
  ha´ en dejlig aften


 4. Jan 19, 2008
  10:44 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Valdemarsro!

  Ej, så må du have den afprøvet – for mig er det klart den bedste måde at spise de lækre rejer på… jeg ELSKER det!! Det er simpelt og enkelt – og I USA (hvor rejerne er billigere end herhjemme) koger min mor altid en KÆMPE portion (hele familien ELSKER rejer), laver en ordentlig skål cocktailsauce og så gå vi ellers i krig…….

  Mange hilsner
  Birthe


 5. Jan 20, 2008
  9:44 am

  Jeanette

  Hej Birthe.
  Jeg er ny på siden, men jeg lover at jeg bliver hængende.
  Den mest mundvandsfremkaldende blog jeg endnu har mødt.
  God bedring – og de allerbedste hilsner fra mig


 6. Jan 20, 2008
  1:43 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Jeanette!
  Velkommen til, jeg er glad for at du kan lide min blog – og tak for rosen 🙂

  God søndag og jeg glæder mig til at se dig herinde fremover..

  Mange hilsner
  Birthe


 7. Jan 20, 2008
  7:07 pm

  Iben

  Undskyld mit sprog, men fuck det ser bare lækkert ud!!!!
  Jeg har ikke så stor erfaring med den slags rejer. Skal man pille dem før man marinerer og steger dem eller bare mens man spiser?


 8. Jan 20, 2008
  9:12 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Iben!

  Ja, sikke da et sprog ;o)

  Altså, I USA kogte vi dem bare – med lidt øl – med skallen på, men dog uden hoved. Men jeg synes ikke at de smager af så meget herhjemme, så jeg tøer dem op. Tager skallen af dem og fjerner tarmen i ryggen (ved at ridse dem langs ryggen med en kniv og fjerne den sorte tarm der sidder i nogle af dem). Så marinerer jeg dem og steger dem på en varm pande. De skal kun lige blive lyserøde, pas på ikke at give dem for meget, for så bliver de MEGET kedelige, men de skal selvfølgelig være gennemstegte…

  Mange hilsner
  Birthe


 9. Jan 21, 2008
  6:35 pm

  Iben

  Tak for det. Kan man bare bruge de der ‘Hverdagsrejen’ fra fakta?


 10. Jan 21, 2008
  8:04 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej igen Iben!

  Ja, det kan du sagtens……det er tit dem jeg bruger 🙂
  De bliver bedst, hvis de ligger og tør langsomt op i køleskabet natten over 🙂

  Held og lykke med det, lad mig vide hvordan det går – eller skriv igen hvis du spørgsmål, jeg skal hjælpe hvis jeg kan…

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!