Newyorkerbyheart

Så er det tæppe færdigt……..

21 januar , 2008 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Strikke/hækle/brodere (Knitting) - Tags: , ,

Det færdige tæppe…….

……..og lidt tættere på…….

Mine nye yogalates dvd’er…….

Jeg er – ENDELIG – blevet færdig med det tæppe jeg begyndte at hækle engang sidste år og jeg synes faktisk, at det er blevet rigtig fint. Det skal være inde på mit værelse i min dejlige stol, så jeg kan sidde og hygge mig, samtidig med at jeg kan holde varmen *S*

Det har godt nok taget lang tid og få det hæklet færdigt, men jeg har også hygget mig med det og ikke hæklet særlig meget ad gangen. Selvom det har taget mig så lang tid, så er det ikke ensbetydende med, at jeg er afskrækket fra at lave et til……………. Tværtimod, så ved jeg, at min mor gerne vil have et – gerne flere – til veranda’en…………så jeg skal nok igang igen *S*

I dag har jeg modtaget mine nye yogalates dvd’er, jeg er spændt på at se dem – og ikke mindst afprøve dem *S* Jeg har ikke fået dem set/prøvet i dag, da der har været murer det meste af dagen. Han har taget nogle klinker op, som ikke sad ordentlig vedhæftet – sikke et svineri!!! Altså, han kan jo ikke gøre ved det, for sådan noget sviner jo…………men puhhhh ha!!! Jeg nåede heldigvis at få afdækket noget, fjernet diverse tøj/sko og lagt nogle håndklæder ved dørene, så støvet ikke bredte sig til hele huset. Jeg har lagt på alle 4 for at tørre gulvene over og for at få fjernet alt støvet, desuden skulle ALT tørres af og også døre, dørkarme, glasruder osv. – sikke et arbejde!!! Jeg er totalt ødelagt, så jeg har vist fået motion nok for i dag *S*

Bøger:

Hvis du hører til dem, der har læst Arne Dahls bøger om A-gruppen, men endnu ikke fået fingre i den seneste (nr. 9.) “Efterskælv”, så kan du godt komme afsted for at købe den!!!! Den er virkelig god og måske mere velskrevet end de forrige!! Stemningen i bogen er helt fantastisk og når jeg læser i den, føles det som om jeg selv er der – eller som at se det på film/TV – det er SÅ levende. Jeg synes, at dette er en af de absolut bedste i serien!!! Der har været et par stykker, som jeg syntes var sådan lidt la-la, men denne her er anbefalelsesværdig…….

I morgen vender jeg tilbage med en kyllingeret……..

Print Friendly
Tilbage

14 kommentarer


 1. Jan 22, 2008
  11:50 am

  Kari

  Det er blevet lækkert, dit tæppe. Sjovt at se det i kun to farver. De fleste har jo lavet det i et mix af mange.
  Men flot er det :o)


 2. Jan 22, 2008
  11:57 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Kari!

  Ja, jeg har godt set det, men jeg kan godt lide det lidt mere enkelt 🙂

  Jeg synes også selv, at det er blevet godt….

  Mange hilsner
  Birthe


 3. Jan 22, 2008
  5:01 pm

  Anonymous

  Dejligt taeppe du har lavet.Hvilken slags garn har du brugt? Jeg har et igang haeklet med mange af mine bomuldsgarns farver.
  Ann i Vancouver


 4. Jan 22, 2008
  8:07 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Ann!

  Mit tæpper er også i bomuldsgarn, det synes jeg er det rareste 🙂

  Hækler du efter samme mønster eller i et andet?

  Mange hilsner
  Birthe


 5. Jan 22, 2008
  8:47 pm

  Marianne's mening

  Hvor er det blevet flot! Det er virkeligt et flot og stort arbejde, du har haft gang i 🙂


 6. Jan 22, 2008
  9:03 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Marianne!

  Mange tak 🙂 Det har godt nok taget mig LANG tid, men heldigvis er jeg glad for resultatet…..nu skal jeg igang igen – denne gang til min moar 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 7. Jan 22, 2008
  10:45 pm

  Anonymous

  Det er det moenster jeg ogsaa bruger,det er dejlig nemt og afslappende og jeg nyder at haekle det efter at jeg har strikket eller syet mere inviklede ting. Jeg har ikke faaet sagt tillykke til dig med din 4.plads, det var meget flot, jeg stemte paa dig, da jeg bruger din Blog MEGET som inspiration i min madlavning, specielt de dage hvor mit eget hoved er tomt for ideer.
  Ann i Vancouver


 8. Jan 23, 2008
  12:48 am

  Birgit

  Hej Birthe
  Jamen, hvor er det tæppe dog FLOT.Sikke et stort arbejde der ligger heri.Jeg er lige så stille på banen igen.Har ikke fulgt med som vanlig og jeg ved at du ved hvorfor.Kan man kommentere på ældre indlæg . Spørger lige for jeg ved ikke helt hvad kotymen er? Må lige se at få dine sidst skrevne sider” læst”- det jo sådan en dejlig blog og jeg har “savnet” at skrive små hilsner til dig 🙂
  Hygge og varme tanker Birgit


 9. Jan 23, 2008
  8:28 am

  Newyorkerbyheart

  Hej igen Ann!

  Ja, det er et dejligt nemt mønster, så man godt kan kigge TV mens der hækles 🙂

  Jeg er glad for at min blog bliver brugt så langt væk som Vancouver, det er en stor ære – og tak for stemmen 🙂 Jeg er selv meget glad for min 4. plads, det havde jeg slet ikke ventet….

  Mange hilsner
  Birthe


 10. Jan 23, 2008
  8:31 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Birgit!

  Dejligt at se dig herinde igen, jeg har savnet dig *S* Jeg har dog stor forståelse for dit “fravær”, det ved du, jeg har også selv skrantet en del….

  Du kan sagtens kommentere på gamle indlæg, men du behøver ikke at bruge tid på det, du kan jo bare hygge dig med at læse 🙂

  Håber, at du har det godt.

  Mange hilsner og tanker
  Birthe


 11. Jan 23, 2008
  10:34 pm

  Birgit

  Hej Birthe
  Jo. men takker:)
  Håber at ordsproget” bedre sent end aldrig” må gøre sig gældende, for har jo ikke fået sendt dig et STORT TILLYKKE med fjerde pladsen.
  Tænkte på hvor jeg mon kan finde en opskrift på det dejlige tæppe. For nu skal jeg holde mig i ro den næste månedstid, hvilket jeg ikke ” duer til”. Måske skulle jeg kaste mig ud i et “hækle-tæppe project”, så kunne jeg vel sidde stille og hygge mig med det 🙂
  Hygge fra Birgit


 12. Jan 23, 2008
  11:16 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Birgit!

  Mange tak 🙂 Jeg er utrolig stolt over den 4. plads 🙂

  Jeg finder lige opskriften på tæppet og mailer det til dig, så du kan komme i gang. Jeg er lige startet igen…

  Mange hilsner
  Birthe


 13. Jan 23, 2008
  11:49 pm

  Birgit

  Hej Birthe
  Du ER bare så sød, neeej hvor jeg glæder mig 🙂 Har simpelthen sådan en lyst til at hækle lidt, når jeg nu skal være så meget i ro.Fin plads som Prinsessen har fundet sig, der sidder hun jo nok så skøn og skuer over hendes territorium 🙂
  Nat hilsen Birgit


 14. Jan 24, 2008
  11:23 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Birgit!

  Jeg har sendt en mail til dig, håber at du har fået den? Jeg synes også at det er dejligt at hækle lidt indimellem – og jeg kan bedre holde til det end til at strikke….

  Prinsessen elsker det køleskab!!

  Mange hilsner og tanker
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!