Newyorkerbyheart

SÅDAN!!!!! TILLYKKE MED EM-GULDET, DRENGE……….

27 januar , 2008 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Om mig - Tags: , ,

Hvor er det SEJT!!!! EM-GULD til de danske håndboldherrer, den første nogensinde………

Er han mon Danmarks lækreste TV-vært???…….

Hvor er det dog en FANTASTISK dag!! Danmark håndboldherrer har vundet EM-GULD, den første guldmedalje nogensinde til et danske herre hold – det er SÅ stort!!!!!

Det er måske en af de gange hvor jeg har været allermest GLAD for at have taget fejl!! Jeg dømte dem jo i den grad ude, efter kampen mod Norge – og jeg er ikke bleg for at indrømme at jeg tog grueligt fejl – især når det gik som det gik. Hvor er det bare skøøøøøønt…….

Jeg må indrømme, at jeg havde bange anelser inden kampen gik i gang – og da de første 10 minutter var gået, var det ikke blevet bedre!!! Men heldigvis kom de i gang og så gik det jo ellers ud over stepperne…..

Fuldt fortjent stod de danske håndboldherrer på toppen af sejrsskamlen og for en gangs skyld, skulle alle de andre forbi det danske hold – SEJT!!!

I er rigtig mange der har reageret på mit indlæg om at få varer sendt fra USA, “stakkels” Amy, hun får da rigtig travlt hvis I alle bestiller hos hende *S* Der er en enkelt der har spurgt om toldregler og der må jeg melde pas, jeg ved simpelthen ikke hvad de er, det må jeg altså bede Jer om selv at undersøge! Jeg har ikke resourcer lige pt. til at påtage mig det, så det er ikke fordi jeg ikke vil svare, men jeg beder Jer om selv at finde ud af det – beklager!!! Jeg har endnu ikke fået taget noget i tolden – ikke fra hende ihvert fald – så jeg må tage det derfra, hvis det sker……..

Jeg vil også lige bede Jer om at huske, at når jeg skriver at det er billigt, så er det jo hvis I bestiller meget – der kommer jo porto fra USA oveni!!!! Hvis I kun skal bruge et par mascara og en neglelak – eller noget i den stil – så skal I nok ikke ulejlige hende med det. Bestiller du til gengæld meget eller går sammen med nogen, så kan I spare rigtig mange penge!!! Mange har spurgt om hun har en butik? – det har hun ikke. I skal mere eller mindre vide hvad I går efter, det vil være langt det letteste for hende, så skriver I bare en liste og så sender hun priser tilbage.

Selv om det på mange måder har været en FANTASTISK søndag, så har jeg haft det lidt hårdt. Jeg har været utrolig træt og haft en dundrende hovedpine, jeg håber meget på, at jeg får lavet yogalates i morgen – det er HÅRDT tiltrængt!!! Kærestens mor ringede om hun måtte komme og se håndbold med os og selvom det ikke var særligt venligt af os (læs: mig), så måtte jeg melde fra. Jeg havde simpelthen ikke kræfter til det og så var hun her jo også lige i fredags *S*. Jeg blev så ked af det, da kæresten lidt fornærmet sagde, at det kunne jeg ikke være bekendte (ja, jeg ved godt jeg er lidt tyndhudet!!!) – men jeg synes faktisk tit, at jeg laver mad til hende og at vi tit inviterer hende. Jeg bager til hende, når jeg bager til os selv og synes ikke på nogen måde at vi (læs: jeg) ikke er ordentlig i mod hende. Lige i dag, havde jeg dog ingen kræfter overhovedet og det har faktisk været en kræftanstrengelse for mig, at holde mig vågen til håndbold!!!

Jeg vender tilbage med mad i morgen, hvor den står på en pastaret med rejer…..

Print Friendly
Tilbage

9 kommentarer


 1. Jan 27, 2008
  9:47 pm

  Birgit

  Kære Birthe
  Det er helt og aldeles i den skønneste orden at sige fra som du har gjort idag.Du har været hudløs ærlig overfor både hende og dig/jer selv og mere kan ingen menneske forlange.Man kan ikke forlange at du skal overkomme noget ,der jo i bund og grund er en umulighed.Du har jo ikke selv valgt at du har fået en sygdom der er så invaliderende. Det ER en umulighed at skulle lade som om man kan klare tingene når man vitterlig ikke er i stand til det pga helbredet.I øvrigt er hun jo ” godt vænnet” fordi du jo er sådan et betænksomt menneske som du er:)
  Sig du bare fra kære du…du har ret til at have det så godt som muligt.Det er dig der har smerter og det er vigtigt at du ikke bliver overbelastet.Helbredet skal du lade komme i første række…pyt med ham liiige nu, thi han ved ikke hvad du “lider” ( ikke fordi jeg vil være efter ham). Tænker bare kun på dig i denne sammenhæng 🙂 Pas du godt på dig selv SØDE…
  Knus Birgit


 2. Jan 27, 2008
  9:52 pm

  Birgit

  Hej Birthe
  Ja jeg kunne jo godt høre på manden herhjemme at det gik gevaldig ” hedt” for sig i kampen. Han gav godt nok ” mange høje lyde” fra sig, inde fra TV-stuen, hvilket jeg jo godt forstår, omend jeg ikke liiige forstår mig på spillet:)
  Flot vi er med, det synes jeg. Hygge Birgit


 3. Jan 27, 2008
  10:19 pm

  Newyorkerbyheart

  Kære Birgit!

  Tak for dine dejlige ord, det hjælper lidt 🙂 Jeg har jo haft så dårlig samvittighed, for måske kunne jeg ikke være det bekendt – men på den anden side kunne jeg heller ikke mobilisere kræfterne!! Jeg viser MEGET sjældent hvordan jeg har det og jeg vil vove at påstå at ikke engang min kæreste ved det – jeg vil ikke vise hvor svag jeg faktisk er. Jeg kæmper mine kampe om dagen og prøver så ellers at være glad og smilende når jeg er sammen med andre….

  Lige pt. er jeg dog konstant på grådens rand, uden at jeg helt ved hvorfor, men bare man siger “bøh” til mig – begynder jeg at tude – TRÆLS!!! Håber det snart bliver bedre 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 4. Jan 28, 2008
  12:16 am

  Birgit

  Kære Birthe
  Manden sagde/siger stadig ofte til mig:
  ” Du skal være tro imod dig selv”
  Det er jeg så blevet nu,når jeg siger “FRA”, overfor det jeg ikke magter.
  I starten synes jeg det var noget værre pjat at sige, men nu kan jeg godt” SE ” hvad han mener med det.
  Så nu føles det rigtigt og godt at tænke på, at være ” Tro mod sig selv “…
  Det har hjulpet mig mange gange at tænke på det, især når jeg lige har været ved at sige JA til noget jeg ikke ” kan holde til”
  Pas godt på dig selv:)
  Nathilsen Birgit


 5. Jan 28, 2008
  10:55 am

  Newyorkerbyheart

  Kære Birgit!

  God mand du har 🙂 Jeg håber, jeg engang bliver god til at sige fra, uden at føle mig som et dårligt menneske….

  Mange hilsner
  Birthe


 6. Jan 28, 2008
  4:25 pm

  anjoe

  newyorkerbyheart, tag lige tælling, for selvfølgelig kender din kæreste til dit overskud/mangel på samme. Hvis ikke havde I vel næppe købt og flyttet til Jeres nye fælles bolig. Vejret har påvirket mangt et menneske, og han har fået snerten af skuffelse over dit afslag den berømmelige eftermiddag omkring hans mors ønske om at besøge Jer, se TV sammen og så lige få lidt spiseligt inden farvel og tak…

  Som jeg har læst på din blog, behøver du ikke at få dårlig samvittighed, så ret ryggen, giv din kæreste et knus og mind ham på, at hans mor tilhører noget af dit kæreste eje, en slags familiemedlem, så at når du siger fra, ja så er det 100% fordi, du bare ikke kan klare situationen i selve situationen.

  Kram fra anjoe til dig, kæresten og så miaw’eren 😉


 7. Jan 28, 2008
  7:20 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Anjoe!

  Nej, han ved det faktisk ikke og jeg ved det, for det er trods alt mig der bor sammen med ham!! 🙂 Der er INGEN der ved hvor slemt jeg faktisk har det og der er nok heller aldrig nogen der kommer til det – så det er ikke noget jeg behøver at tage tælling over……

  Hilsen
  Birthe


 8. Jan 29, 2008
  7:44 pm

  Helle K.

  Jeg synes, at det er godt, at du kan finde ud af at sige fra… godt gået.


 9. Jan 29, 2008
  8:58 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Helle K!

  Tak for støtten 🙂

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!