Newyorkerbyheart

Vil I bestille varer fra USA??????

26 januar , 2008 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Bla bla

Ang. mit indlæg i går, så har jeg modtaget nogle forespørgsler om jeg kan give hendes e-mail adresse videre? – det KAN jeg – og gør det GERNE 🙂

Hvis I er interesserede, så mail til mig på: newyorkerbyheart@gmail.com, så sender jeg hendes mail retur til Jer. Det eneste der er VIGTIGT er, at I skriver mit navn i mailen til hende (Birthe, Denmark), så hun ved hvor I har fået hendes mailadresse fra – tak! – og nej, jeg får IKKE procenter *S*

Hun kan skaffe stort set ALT – og stort set ALLE mærker (mærker vi ikke kan få herhjemme – og MEGET billigere end herhjemme) – indenfor personlig pleje, hårprodukter make-up, cremer osv. Bare spørg hende, hun er helt vildt sød og hedder Amy. Hun sælger MEGET billigt og smider altid en masse ekstra “goodies” i…

Så altså, er I interesserede, så mail til mig……

Print Friendly
Tilbage

2 kommentarer


 1. Jan 27, 2008
  3:22 pm

  karenglad

  Hej.

  Hvad med told på varer fra USA ?


 2. Jan 27, 2008
  8:08 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Karenglad!

  Det ved jeg faktisk ikke rigtig, kan ikke huske hvordan reglerne er, det må I selv undersøge….

  Hilsen
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!