Newyorkerbyheart

Bøger skal der til……..

09 februar , 2008 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Film (Movies), Udflugter (Trips) - Tags: ,

De første to……..

……..og så resten……..

Prinsessen igang med hendes morgen-toilette……
Posering for fotografen………

Hvor lækker kan man være??……..

Den nye grill-pande i bruge……

Aftenens menu……

I går var vi hos Ribe Antikvariat for at snuse lidt – og meget overraskende endte det med, at vi kom hjem med en stak bøger!!! *S*. Vi havde stadig nogle tilgodebevis, for de bøger vi var nede med for et års tid siden – men vi kom nu også til at betale lidt ekstra. Jeg har besluttet mig for, at jeg vil udforske en genre, som jeg ikke har læst meget af: nemlig historiske romaner!!! Listen med bøger vi købte, ser sådan ud:

“Mary – Prinsesse med stil” – Utrolig flot bog, med masser af skønne og meget flotte billeder af

vores Kronprinsesse….

“Kattehviskeren” – Prinsessen skal i terapi hos mig, mon det virker??

“Schindlers liste” – Jeg har ikke engang fået set filmen, men nu vil jeg læse den….

“Nynne’s dagbog” – Jeg har aldrig læst nogle af disse og ejer ikke engang 1’eren, men nu har jeg

da 2’eren, det er da en start…..

“Uden sikker viden” – Jeg har aldrig læst noget af Michael Larsen, nu vil jeg prøve denne…..

“Skæbnegalleriet” – Historisk roman af Helle Stangerup, lyder spændende…….

“Bruden fra Gent” – Historisk roman af Dorrit Willumsen.

“Enke i et år” – Bog af John Irving, som er født i Exeter, New Hampshire, ikke langt fra mit hjem

i USA. Har aldrig rigtig læst noget af ham.

“Valeria” – Historisk roman af Maria Helleberg.

Det er altid en dejlig fornemmelse, at få lidt og fylde i bogreolen, det giver mig sådan en indre fred. Så kan jeg sådan gå og bytte lidt om på bøgerne, røre ved dem og bare nyde…….ja, jeg lyder måske lide “nørdet”, men sådan har jeg det altså med bøger *S*.

Det er faktisk ikke helt for sjovt, at jeg har købt en bog om katte-psykologi!! Vores lille prinsesse er stadigvæk ikke helt sig selv, desværre. Hun spiser ok og opfører sig også nogenlunde normalt, men hun er frygtelig skræmt!!! Jeg har ikke set hende sådan, siden vi fik hende, da hun var en stor killing. Den mindste unormale lyd og hun kryber langs gulvet, eller hun farer rundt omkring sig selv, så jeg får det helt dårligt ved at kigge på hende!!!! Vi har endnu ikke turde lukke hende ud og hun tigger bestemt ikke for det. Hun har et par gange haft muligheden, fordi døren er gået op, men hun har skyndt sig og løbe ind under sengen istedet for. Kæresten bar hende med udenfor i dag, da vejret var så skønt, men hun kæmpede for at komme ind igen – det ligner slet ikke hende!!!! Da vi boede i det gamle hus, kunne hun ikke være nok ude og hun elskede det…..

Film:

Det er længe siden vi har set en god film, men det har vi gjort i aften, vi har set “Déjà Vu” med bl. a. Denzel Washington og Val Kilmer. Den var rigtig god og den bedste film jeg har set i lang tid. Vi har haft en periode – som har varet længe efterhånden – hvor vi har haft svært ved at koncentrere os om at se film, men mere bare kigge på det – dårlige – der nu har været i TV. Nu får vi forhåbentlig overskud til at nyde en god film engang imellem. Filmen er måske nok lidt underlig – og teknisk – engang imellem, men hvis man ikke tænker for meget over det og bare lever sig ind i filmen, så er den meget underholdende og god. Denzel Washington er en af mine ynglingsskuespillere, jeg synes at han for det meste borge for god kvalitet.

Jeg lovede Jer jo sådan set at vi skulle have Chili Con Carne i aften, men det bliver altså først i morgen. Jeg fik sådan en lyst til en god steak, så det har vi fået i aften. Det gav mig også en lejlighed til at få afprøve min Le Creuset grillpande, som jeg snart har haft i et år, hvor den ikke har været brugt. Mest fordi, den har været pakket ned det meste af tiden!!! I aften blev den så indviet og den er god!!! Godt nok tung, men heldigvis skal jeg jo ikke holde den mens den steger bøfferne *S*. Den lavede nogle virkelig flotte grill-streger på vores steaks. Til bøfferne fik vi vores – sædvanlige – salat og de ovnstegte kartofler og gulerødder med sesam, som vi jo ELSKER!! Vi fik også den bearnaisesauce fra K-salat, som jeg synes smager SÅ godt!!! Jeg ved godt, at nogen ikke synes at det er comme il-faut at sige det, men det synes jeg altså *S*

Sikke et fantastisk vejr det har været i dag og da vi endelig fik os bevæget ud i det, gik vi en skøn tur om den lille dam i Haderslev. Haderslev er et sted som vi ynder at tage hen, når vi gerne vil gå en tur. Der emmer af stemning i byen, som har nogle skønne små brostens-belagte, kringlede gader, små skæve huse og så det skønne område omkring dammen – vi er der ret tit når vejret et godt og i dag har det jo været helt forårs-agtigt……

I morgen, vender jeg altså tilbage med Chili con Carne – og denne gang, skulle den være god nok *S*.

SOV GODT ALLE SAMMEN

Print Friendly
Tilbage

2 kommentarer


 1. Feb 10, 2008
  11:31 am

  Nille

  Kære Birthe,

  Dejligt med nye bøger – har det helt ligesom dig. Så hvis det er nørdet – så er vi to om det 😉 Jeg har bare ikke plads til at rykke dem rundt længere. Nu stabler jeg ovenpå reolerne…

  Helle Stangerups og Maria Hellebergs historiske romaner er jeg vild med – men de to er smuttet for mig. Nok fordi jeg kun sporadisk er i DK – men de skal i hvert fald købes! John Irving’s bøger er jeg vilde med – og Enke i et år var rigtig god! Der er til mange timers dejlig læsning dér!

  Jeg fik sådan en Le Creuset pande i julegave for nogle år siden – den er fantastisk til bøffer, men kors hvor jeg bandede da den skulle hjem i kufferten. Den tog nærmest hele den tilladte vægt 😉

  Hav en dejlig søndag!


 2. Feb 10, 2008
  5:39 pm

  Newyorkerbyheart

  Kære Nille!

  Der skal nok komme det tidspunkt, hvor jeg også skal stable ovenpå reolerne – og hvis jeg kender mig selv, så bliver det i nær fremtid 😀

  Jeg er meget spændt på at læse historiske romaner, som jeg aldrig har været så hooked på, men efter “Jordens søjler”, synes jeg det er spændende. Ham antikvariat-manden sagde, at Helle Stangerup og Maria Helleberg, er nogle af de mest populære, så det blev dem jeg valgte….

  Jeg tror, at jeg skal prøve at lave en salat med grillede grønsager en aften, det tror jeg også at panden vil være god til. Men du har ret den er SÅ tung, så det er kæresten der har fornøjelsen af at gøre den ren…

  Håber, at du også har haft en god søndag…

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!