Newyorkerbyheart

“Carepackage” fra min Mama………..

28 februar , 2008 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Opskrifter - Tags: , ,

Vores nye kurvestol fra Ilva…..

………lige under Jack og Jackie……..

Det meste af indholdet……

“Carepackage” fra min Mama……..

“Carepackage fra min Mama”……..

“Carepackage” fra min Mama…………

Nu kan jeg lave “Buffalo wings” i lange baner…….

“Carepackage” fra min Mama………

Den smukkeste prinsesse i verden…….

Jubiiiii, i dag har jeg fået en STOR “carepackage” fra min Mama i USA og der var MASSER af “goodies” i!!! Kæresten har også fået en pakke – og jeg har INGEN anelse om hvad der er i den – og jeg har siddet og kigget på den i timevis……..nu må han altså gerne komme hjem 😀

Indholdet bestod af:

Pepperidge Farm Chocolate Chunk milk chocolate caramel

Pepperidge Farm Chocolate Chunk dark chocolate

Pepperidge Farm Chocolate Chunk white chocolate macademia

Pepperidge Farm Distinctive entertaining cookie collection

Pepperidge Farm Speciality Cookie collection

Pepperidge Farm Creme filled Pirouette chocolate hazelnut

Fig Newtons

Boboli pizzabunde og pizzasauce

Wickles relish

Hershey organic dark chocolate

Organic gummy cubs

Hjerte-isterningebakke

Grønne M&M’s

Masser af påskeæg

Forskellige blade og aviser

Hot sauce i LANGE baner

Jeg bad min mor om at sende noget hot sauce til at lave så originale “Buffalo Wings” som jeg kan her i Danmark, men jeg havde ikke ventet, at hun ville sende SÅ mange slags!!! Nu kan jeg eksperimentere i en uendelighed – typisk min Mama *S* Hun tror på, at afprøve en masse forskellige mærker, for at finde det helt rigtige!!! Det var sådan vi kom frem til hvilken Brownie-mix jeg bedst kunne lide – jeg siger Jer, jeg har spist mig igennem MANGE forskellige slags Brownie-mix……

Jeg må skuffe Jer: det bliver ikke til mad i aften. Jeg er simpelthen SÅ træt og så har jeg forkølelse siddende i kroppen, så jeg har bestemt at vi skal have en pizza nede fra byen. Jeg orker simpelthen ikke at tænke på at skulle lave mad – jeg er bare træt og vil sove!!! I aften skal vi i Kolding Teater og se Niels Hausgaard, som er en fast tradition hvert år. Vi skal sammen med en af vores venner og selvom jeg er træt og uoplagt, så glæder jeg mig alligevel!! Niels Hausgaard er altid god for et godt grin og med Folketingsvalget og alt hvad det har bragt med sig, skal det nok blive et rigtig godt show……….

Vi har endelig fået vores stol fra Ilva, det er også kun ved at være 3½ måned siden vi bestilte den *S*. Den er nu fin og jeg er glad for at vi har ventet på den, nu skal vi bare finde et lille bord vi kan have ved siden af. Jeg håber, at det bliver et godt læsehjørne der ved vinduet, lige under billederne af John F. Kennedy og Jackie Kennedy (som er min stolthed). Så kan vi sidde og kigge ud over søen og markerner – SMUKT!!!

Kæresten tog et par billeder af prinsessen den anden dag og han har gjort det rigtig godt, synes jeg!! Hvordan han har fået hende til at posere på den måde, det er vist en hemmelighed som hun har med hendes Papa *S*.

Jeg lover, at jeg vender tilbage med mad i morgen!!! Det bliver kyllingeruller med fyld, skysauce og ris (- tror jeg nok)……

Print Friendly
Tilbage

15 kommentarer


 1. Feb 28, 2008
  4:16 pm

  Nille

  Kære Birthe,

  WAOUWWWWWWW!!!!!!! Sikken en pakke 😉 Der er da guf i alle afskygninger til et stykke tid! Måske ind til I rejser 😉 Du skal vist have en ekstra kuffert med kun til at bringe mad med hjem!

  Stolen ser dejlig ud – skønt at kunne sidde inde og kigge ud inden det bliver udevejr!

  Rigtig god fornøjelse i aften…

  PS! Jeg vidste ikke, at der var stemmetests på 😉 Tør slet ikke tænke på resultatet!

  Kærlig hilsen
  Pernille


 2. Feb 28, 2008
  7:59 pm

  Anonymous

  Nå, det er jo ikke fordi det kommer mig ved, what so ever. MEN jeg vover at spørge og så kan du svare “det rager ikke dig” tilbage. Here it comes: Er din mama i USA din rigtige mor eller en au pair mor, som du har fået et inderligt forhold til? Har tit tænkt over det og har faktisk læst næsten alle dine dagbøger igennem for at finde ud af det, men uden held 😉 Hilsner fra en nysgerrig Joan *S*


 3. Feb 29, 2008
  7:40 am

  Sister Bonde

  Jeg vil have en ny mor ;o)

  Rigtig god weekend til dig Birthe.

  PS: Smuk stol, og hvad var der så i pakken til kæresten?


 4. Feb 29, 2008
  8:42 am

  Jeanette

  Hej Birthe.
  Sikke da en masse guf. Vi glæder os til at følge med her på siden. Synes at det er helt vildt cool med John og Jackie over din nye stol!! Jeg var også i Kolding Teater og se N.H. i går. Vi kunne have vinket til hinanden 🙂 Hvad synes du mon om det – det var en lang aften, eller er jeg bare blevet gammel?
  Kærlig hilsen
  Jeanette


 5. Feb 29, 2008
  10:34 am

  Lise

  Jeg vil osse have en ny moar… godt for dig kære Birthe, at du har fundet dig sådan en sød og omsorgsfuld en.

  God weekend.

  Kærligst
  Lise


 6. Feb 29, 2008
  11:43 am

  Newyorkerbyheart

  Kære Nille!

  ja en fantastisk pakke – og du kan tro at jeg skal have en ekstra taske med – eller 2 – kæresten får også en (enten han vil eller ej *S*). Der skal nok også sendes lidt hjem..

  Det er så dejligt at sidde i den stol, jeg er allerede blevet rigtig glad for den 🙂

  Stemmetest? jeg er helt lost?? der er vist noget jeg har gået glip af 😀

  Kærlig hilsen
  Birthe


 7. Feb 29, 2008
  11:44 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Joan!

  Min Mama i USA er ikke min rigtige mor i bogstaveligste forstand, men hun er det i den forstand det tæller for mig i hjertet! 🙂 Hvis du læse mere grundigt i “om mig” kategorien, finder du helt sikkert grunder der et sted…

  Mange hilsner
  Birthe


 8. Feb 29, 2008
  11:46 am

  Newyorkerbyheart

  Kære Sister Bonde!

  Hun er den bedste Mama, jeg nogensinde kunne få – ikke kun fordi hun sender pakker, men fordi jeg ved at hun elsker mig uanset hvad jeg tror, mener, siger og gør 😀 Det er noget helt nyt at prøve det…

  Kærestens gave bliver “afsløret” i aften 😀

  Mange hilsner
  Birthe


 9. Feb 29, 2008
  11:49 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Jeanette!
  Jeg elsker de billeder af “Jack og Jackie” (Jack var hans “kælenavn” for John). De er SÅ flotte og MEGET stemningsfulde – de har fulgt mig i mange år efterhånden…

  Det var lang tid i går, men det er hans shows nu altid, så vi vidste det 🙂 Jeg var dog noget så forfædelig syg (forkølelse), så jeg led frygteligt – men jeg synes nu alligevel at det var godt! Jeg er VILD med Niels Hausgaard..

  Mange hilsner
  Birthe


 10. Feb 29, 2008
  11:51 am

  Newyorkerbyheart

  Kære Lisen!

  Det er længe siden jeg har “set” dig 🙂 Jeg sender dig stadig mange venlige og taknemmelige tanker, for den hjælp du ydede os, så vi kunne komme til at bo her i dette fantastiske hus! – TAK 🙂

  Hun ER en fantastisk moar, bare ærgeligt at hun bor så langt væk…

  Mange hilsner og tanker
  Birthe


 11. Feb 29, 2008
  11:53 am

  Marianne's mening

  Igen en flot og dejlig pakke fra din søde mor 🙂

  Det er altid sjovt og misundelsesværdigt at følge med i, hvad du får sendt 😉

  Flot stol! Og fint fint billede af Prinsessen 🙂


 12. Feb 29, 2008
  11:56 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Marianne!

  Jeg er VILD med det billed af prinsessen!! Jeg synes det er blevet super godt 🙂

  God weeekend.

  mange hilsner
  Birthe


 13. Feb 29, 2008
  12:00 pm

  Nille

  Kære Birthe,

  Hvis du sender hjem – så husk nu med hvem 😉 Nej, pjatter bare…

  Stemmetesten var i forbindelse med dit forrige indlæg med din tidligere karriere… og vores telefonsamtale! Såmænd ikke andet…

  Håber, at forkølelsen har det bedre!

  Kærlig hilsen
  Pernille


 14. Feb 29, 2008
  12:07 pm

  Newyorkerbyheart

  Kære Pernille!

  Nå, ok 😀 Sorry, jeg er lidt langsom i dag – har det ganske forfærdeligt! – havde det også i går aftes under Niels Hausgaard, så selvom jeg nød det, så var det en lang aften…

  Jeg forstår ikke, hvorfor jeg altid skal være så syg? Mine øjne løber konstant i vand, jeg nyser og hoster – og så er jeg så uendelig TRÆT – hør på mig hvordan jeg hælder vand ud af ørerne 😀

  God weekend, søde 🙂

  Kærlig hilsen
  Birthe


 15. Mar 1, 2008
  8:39 am

  Deborah

  Oh hvor skønt med den pakke. Jeg ved ikke, hvad det altsammen er, udover hotsaucen og Cookies, men at du er glad for den og kan bruge er jo også det vigtigste 😉

  Prinsessen – hun er bare SKØN! God weekend!

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!