Newyorkerbyheart

Det bli’r næsten ikke bedre……..

Er her ikke bare skønt??………

Der faldt lidt sne igår, hvilket gjort omgivelserne helt postkort-agtige……
Min nye computer: Acer AS5220-202G25Mi……….

 

……….og udenpå……….

I går faldt der så – endelig – lidt sne og sikke flot vores omgivelser blev!! Jeg måtte ud og tage billeder, som I så kan nyde nu *S* Vi har gået og ventet på, at der ville falde lidt sne, så vi kunne få at se, hvordan det ville tage sig ud……………vi blev IKKE skuffede!!!!

I går var vi jo på Ballumhus med kærestens arbejde – og det var absolut FORFÆRDELIGT!!! Jeg vil sige, med mindre I er 70 år – eller bare har en usigelig lyst til at krumme tæer – så tag ALDRIG dertil!!!! Det var ligesom at være med i en MEGET dårlig udgave af en tysk slager-parade udsendelse – og så tror jeg endda hellere jeg ville det!!! Deres værelser var mildt sagt NEDSLIDTE!!! Der var klinker på gulvene, men INGEN gulvvarme og de var IS kolde. Værelser var – for 20 år siden, tror jeg!! – malet i en meget underlig grøn/blå farve, der hvor det ikke var skallet af. Badeværelser var fra starten af 70’erne og var absolut IKKE lækkert. Desuden var der så småt, at man ihvert fald IKKE skulle lide af klaustrofobiske tendenser…….

Vores værelse lå så tillige med lige overfor køkkenet, som havde døren til at stå op så vi rigtig kunne få glæde af mad-osen!!! Gangen imellem køkkenet og vores værelser var ikke bredere, end at nå døren stod åben, så nåede den helt over til modsatte væg!!!! Mon det er lovligt???

Nå, men efter vi havde fået det første chok, hyggede vi os lidt med de andre der var kommet. Nogle af dem havde været på by-vandring i Ribe forinde, det havde vi sprunget over, for at jeg havde kræfter til hele aftenen. Da vi kom over hvor vi skulle spise, var der så koldt, så vi nærmest sad og rystede – ihvert fald mange af de kvindelige deltagerere*S*. Maden var heller ikke noget at skrive om – for at sige det MILDT – og det er IKKE fordi jeg er kræsen *S*. Men når jeg kommer ud, så glæder jeg mig altid til maden og forventer da altid lidt ekstra – eller bare lækker, veltillavet mad. Jeg synes godt, at jeg kan tillade mig at skrive at maden var i en sølle forfatning og der var tyet til færdige produkter hvor det havde ladet sig gøre. Fiskefileterne dryppede af friture. Indholdet i tarteletterne var i bedste fald ubestemmelig!! Salatbordet bestod af en salat med ærter, majs, agurk, tomater og KINAKÅL(!!), en coleslaw som ihvert fald var industri fremstillet og som smagte absolut skrækkelig. Så var der noget der lignede stuvede kartofler, en slags ovnstegte kartofler som havde en mærkelig sej/hård skorpe (måske af at stå for længe?), en kartoffelsalat som jeg ikke smagte fordi den så ud som noget de lige havde væltet ud af en plastikbøtte og så noget som jeg ikke kunne se hvad var: det lignede Waldorf-salat med var det ikke. Der blev skåret 3 slags kød, som dog var nogenlunde (ihvert fald det jeg smagte). Jeg spiste udelukkede af oksekødet, desuden var der også noget marineret kalkunkød (som kæresten sagde var ækel) og så en flæskesteg. Der var også et bord med rejer, laks og varm leverpostej med bacon, men pga. af spise-hastigheden nåede jeg aldrig dertil!!!! Så var der et dessert bord med: en ostekage som ikke smagte særlig godt, noget som jeg tror var en flødebolle-kage eller noget i den stil (jeg må ærlig indrømme at jeg ikke smagte den, fordi jeg ikke kan lide flødeboller), 2 slag ost, noget færdigkøbt franskbrød og så en frugtsalat lavet af nogle dåsefrugter blandet sammen med noget syntetisk flødeskum (IKKE lækkert!!!) – det var hvad der var. Mængden af mad var sådan set god nok, men det gik så hurtigt: vi satte os til bordet kl. 18.15. Kl. ca. 18.40 blev der sagt “værs’go” (hvilket vi pænt skulle venter på *S*) og kl. 20.45 var alle madbordene ryddet og der blev gjort klar til dans!!!!! Det synes jeg altså er hurtigt, når man tænker på at det er buffet og folk også gerne vil sidde og snakke lidt over maden. I må endelig heller ikke tro, at jeg ser ned på færdig produkter, jeg tyer da tit selv til hurtige (nemme) løsninger – men det er ikke lige det jeg forventer når jeg skal ud og spise på kro!! Bare sådan noget som frugtsalaten ville jo blive 100 gange mere lækker med lidt frisk frugt. Ikke at der behøves at være så mange forskellige slags i, men bare det at frugten er frisk, istedet for de færdige “frugt cocktails” fra dåse……..

Det værste var dog (næsten) at “kro-fatter” lige skulle synge nogle sange for os – og senere sang bartenderen også – og ikke alt for godt – men dog længe *S*. Ham der skulle spille, hedder Robin og I kan se ham her, hvis I skulle være interesseret. Han var virkelig et kapitel for sig selv!!! Kærestens mor har flere gange oplevet ham når hun går til “single” dans i Haderslev og hun er helt vild med ham, inden vi skulle dertil var hun SÅ misundelig. Både kæresten og jeg konstanterede bare, at hun trænge mere til høreapperat end vi troede *LOL*. Han var SÅ forfædelig og hans imitationer af Elvis, gjorde nærmest fysisk ondt!!! De ældre damer dernede (der var også andre selskaber – og vi trak gennemsnitsalderen BETYDELIGT ned!), var helt vilde – især da han gav dem som Shakin Stevens!! Han dansede også mens han stod ved hans keyboard og opførte i det hele taget et show, så man skulle tro at det var en koncert vi var til *S*. Når han talte, blev vi tysset på at de ældre damer (- og mænd) og det er altså lidt akavet når vi er til fest og have det lidt sjovt…….

Jeg må ærlig talt indrømme, at jeg (- og kæresten) var rystede over arrangementet og inden kl. blev 22.00 var de fleste af dem der var yngere end os (lærlingerne og deres kærester) gået – hvilket er fuldt forståeligt. Jeg tror ikke, at firmaet havde lavet deres research godt nok – eller det håber jeg ihvert fald ikke *S* Det var jo meningen at vi skulle blive dernede og sove, men vi kørte hjem da kl. var 24.00. Jeg havde jo ikke drukket en dråbe alkohol, så jeg kunne sagtens køre og selvom det tog det meste af en time, så ville vi hellere det og så sove i vores egen seng – og sammen med prinsessen. Jeg har virkelig ALDRIG oplevet noget lignende, det var virkelig tæer-krummende i en grad som jeg aldrig før har oplevet. Jeg troede ellers, at jeg havde prøvet det værste da jeg engang (da jeg var au pair i USA), var på en aften cuise på Lake Winnipesaukee, New Hampshire. Vi (2 franske au pairs og jeg) have ramt en aften hvor der var Tyroler aften med sauerkraut og det hele, men jeg kan kun sige at det var godt i forhold til det arrangement i går!!! I det mindste var amerikanerne sjove og hvis vi fik for meget af tyroler-musikken og jodlen, så kunne vi gå ned på underste dæk, hvor en rig amerikansk olie-magnat underholdte ved et piano – hvilket var utroligt godt!! Det i går var bare usmageligt fra start til slut og jeg kan roligt sige, at det er sidste gang vi deltager i et sådan arrangement *S*

Kæresten havde dog “lidt” tømmermænd i dag, så jeg har puslet om ham og hentet McDonalds mad til ham, nu har han det bedre igen……..

Vi skal måske over til min familie i USA hurtigere end vi anede *S* Tristan – min bror – graduerer jo fra Proctor Academy i Andover, New Hampshire den 31. maj. Min mor vil se hvor mange billetter hun kan få, kan hun få nok, tager vi nok over og ser ham graduere. Det er jo en stor dag og det ville være SÅ fedt!!!! Behøver jeg at skrive: at jeg krydser ALT hvad der krydses kan……….

Jeg har fundet – og købt – mine nye bærbare computer. Det bliver en Acer AS5220-202G25Mi og vi har faktisk købt dem på Wupti. Vi har undersøgt alverdens bærbare computere og det er jo en jungle uden lige!!! Det er nærmest umulig at sammenligne dem, fordi det er så forskelligt og priserne ændrer sig konstant. Vi har givet kr. 4.999,- for den og så et sted på et forum, hvor den blev betegnet som et rigtig godt køb for pengene – og da kostede den kr. 5.999,- Jeg skal jo ikke bruge den til at spille på eller til noget tungt grafisk arbejde, men den skal have masser af hukommelse og være rimelig driftssikker – den er jo tændt i MANGE timer om dagen *S* Den jeg har nu, gav jeg kr. 12.000 for – det ville jeg ALDRIG gøre igen, medmindre jeg skulle investere i en MAC (Apple computer), hvilket jeg da lidt har overvejet, men som desværre er for dyr for mig. Men hold da op hvor er de FEDE!!!

Bøger:

Jeg er blevet færdig med “Efterskælv” af Arne Dahl – den 9. i serien om A-gruppen, den er GOD!! Jeg kan kun anbefale Jer at læse den, især hvis I har læst nogle af de tidligere, men den kan også læses særskilt. Jeg skal i gang med “Dødelig konspiration” af Andy McNab.

Jeg ved ikke helt hvad menuen står på i morgen, men vend tilbage og find ud af det *S*

Print Friendly
Tilbage

4 kommentarer


 1. Feb 4, 2008
  1:06 pm

  Nille

  Kære Birthe,

  Sikke en opdatering 😉

  Jeres udsigt er virkelig smuk med sneen – så kan man se forskellen på at bo “på landet” og i byen!

  Jeg kan godt forstå, at du bliver harm over sådan en “restaurant’…eller hvad man skal kalde det. Det minder om de steder man ser i Gordon Ramsays serie “Kitchen Nightmares” – jeg elsker at se det. Men samtidig er det skrækkeligt fordi man siger til sig selv, at man ALDRIG vil se deres køkkener! Tænk, at der er steder, der har så lidt professionel følelse, at det ikke generer dem at bruge tid på at åbne konservesdåser. Selvfølgelig gør vi alle det indimellem – men ikke på en restaurant! Jeg kan sagtens forstå, at I kørte hjem – men det må da også have været forfærdeligt for arrangørerne at se folk gå?

  For mange år siden havde jeg arrangeret en firmating (i et tidligere firma) på Sørup Herregård – det var lige så slemt. Efterfølgende skrev jeg et 6 siders klagebrev til direktøren – og vi fik alt tilbagebetalt. Men det mangler altså også bare, når man nærmest har udsat sig selv for madforgiftning!

  Godt du kom hjem til dine egne kødgryder 😉

  PS! Din PC ser super lækker ud… det er den nye Mac selvfølgelig også… men det er mere blær end funktionalitet! Så er pengene bedre brugt på en tur til USA – det kunne være SÅ skønt!


 2. Feb 4, 2008
  1:13 pm

  Newyorkerbyheart

  Kære Pernille!

  ja, det tog vist lidt overhånd i går, men jeg var så skuffet at jeg måtte have det ud 😀

  Jeg tror egentlig at kærestens firma er lidt ligeglad, måske han også snart får nyt arbejde……det er det eneste de gør for deres medarbejdere og det passer meget godt til firmaets politik!! Ingen arbejdstøj og ikke engang bare en lille erkendtlighed til jul, det synes jeg er dårligt *S*

  Ja, pengene bliver brugt bedre på en tur til USA……..men den er godt nok fed den nye Mac….

  Jeg sender dig lige en mail med et spørgsmål, for jeg er lidt vild med hvad du har gjort på din blog…

  Mange hilsner
  Birthe


 3. Feb 7, 2008
  10:24 pm

  Birgit

  Hej Birthe
  Næææ..hvor en træls aften på den kro: det var da godt nok træls hele vejen igennem:(
  Og så de fine nye sko du havde købt. Heldigvis kan de bruges igen:). Tænkte på om ikke du kan købe et lille indlæg til hælen eller måske til foden, så den bliver mere konfortabel for dig at have på:)
  Havde du så den fine kjole på, den der superflotte røde een. Den er jeg bare så vildt imponeret af…nøøøøj, den er flot.
  Hygge Birgit


 4. Feb 7, 2008
  10:27 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Birgit!

  Det er virkelig en aften vi sent vil glemme – og desværre ikke for det gode!!

  Nej, jeg havde ikke den røde kjole på, den har jeg solgt igen. Det er vist ikke så tit jeg får brug for sådan en. Men jeg havde en anden fin lille sag på og synes selv, at jeg så godt ud ;o)

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!