Newyorkerbyheart

Fyldte peberfrugter………

Den sammenrørte fars…….

Peberfrugterne fyldes….

Bagte kartofler og pastinakker……..

Peberfrugterne er færdigbagte……..

Den sædvanlige salat, “peppet” op med lidt smagfulde tomater……

Aftenens tallerken…….

I aften har vi fået fyldte peberfrugter med ovnbagte kartofler og pastinakker + en salat – SKØN aftensmad!!! Masser af smag, masser af grønsager og masser af flotte farver – hvad mere kan man forlange? nej vel 😀 Opskriften er fra Arla.

Fyldte peberfrugter:

1 rød peberfrugt

1 grøn peberfrugt

1 gul peberfrugt

500 g oksefars

2 spsk. mel

150 g hytteost

1 løg, finthakket

3 fed hvidløg, revet

1 tsk. chilipulver

salt, friskkværnet peber

1 dl Karoline tomatsauce med creme fraiche (gem resten som sauce)

Tilbehør:

små kartofler, halverede

4 pastinakker, i grove stykker

olie

salt, friskkværnet peber

Gør kartofler og pastinakker i stand og læ dem på en bageplade med bagepapir. Vend dem med lidt olivenolie, salt og friskkværnet peber. Sæt dem forneden i ovnen, ved 200 grader varmluft og giv dem ca. 50 minutter. Vend i dem af og til. Rør oksefarsen med salt og friskkværnet peber. Tilsæt så mel, chili, hytteost, løg, hvidløg og Karoline tomatsauce med creme fraiche. Rør det hele godt sammen. Del peberfrugterne på midten og fjern frøstol og kerner. Læg dem på en bageplade med bagepapir og fyld farsen i. Sæt i ovnen, over kartofler og pastinakker (ca. midt i ovnen) og giv dem 25-30 minutter. Server med resten af saucen lunet og en god salat til.

Den anden dag vi var ude og handle, var jeg heldig at få fat i nogle lækre tomater i den lokale Superbrugsen. De er SÅ lækre og med MASSER af smag, smag af sol og sommer!! Hvor er det bare en glæde at få sådanne tomater. Det kan være næsten “deprimerende” at spise tomater, der kun er vandede og har absolut INGEN smag! Men sådan en lækker tomat, med masser af smag – og så med lidt lækker flagesalt på……….MUMS!!! *S*

Kæresten er hjemme – igen – syg! Han er helt vild forkølet, har glasklare øjne og de løber konstant i vand – jeg håber IKKE at han smitter mig (igen). Det har jeg bare ikke brug for lige nu: at blive syg!! Prinsessen nyder dog, at hendes papa er hjemme – og at han ligger på sofaen – for så er der en til at ligge og nusse med. Hendes papa er bedre at nusse med end mig – synes hun – for jeg ligger alt for urolig, idet jeg ikke kan holde ud at ligge i den samme position alt for længe ad gangen.

Her til aften har jeg talt med en fast del af min blogverden, hvor er det bare FANTASTISK at få sat en stemme på en person, som jeg ellers kun har lært at kende via skrift. Stemmer siger så meget om mennesker – har jeg lært i mit tidligere liv som telefonsælger (ja, jeg har været en af dem!! *S*). Da jeg startede min blog, havde jeg aldrig i livet forestille mig at det skulle føre til venskaber i den forstand. Jeg ville bare være anonym og vise det jeg har en stor passion for: mad – men meget har jo ændret sig! Jeg er vel tildels stadig anonym, men ikke så meget som jeg ville være i starten – og bloggen har skabt grobund for fantastiske mail-udvekslinger med forskellige personer. Nogle har fulgt mig igennem lang tid og hende jeg talte med i aften, er en af dem. Hun er et FANTASTISK menneske og er IKKE blevet mindre fantastisk af at jeg – endelig – fik talt med hende “live”. Tak, du ved selv hvem du er 😀

I morgen står den på rester, men jeg vender tilbage på torsdag med mad i en eller anden form……

Print Friendly
Tilbage

2 kommentarer


 1. Feb 27, 2008
  5:43 pm

  Sister Bonde

  Hvor ville jeg gerne have dig som madmor, jeg savler stort, når dine billeder og opskrifter nydes. Hvor får du dog den imponerende energi fra, til at fremstille disse drømmeretter, hver eneste dag (næsten). Jeg er dybt, dybt imponeret og snuser støv ind fra gulvet.
  Hvem er det? ;o)
  Knus til dig


 2. Feb 27, 2008
  9:37 pm

  Newyorkerbyheart

  Kære Sister Bonde!

  Hold da op, nu sidder jeg jo helt og rødmer 😀

  Jeg har ikke så meget energi, som det måske ser ud til – mad er stort set det eneste jeg laver i løbet af dagen – og jeg kan finde på at ligge og snue i lang tid, inden jeg får taget mig sammen til at lave det…..
  Men det gør mig glad og stolt, at du synes om det – og dette smagte ihvert fald rigtig godt – og kan sagtens spises dagen efter 😀

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!