Newyorkerbyheart

Kartoffelomelet med spinat og feta………

Kartofler brunes let og hvidløg tilsættes………

Frisk spinat tilsættes……..

……..så hældes æggemassen med feta ved……….

Den færdige omelet……..

Aftenens tallerken: omelet og lidt caesar salad fra McDonalds…….

I aften har vi fået en kartoffelomelet – vel en slags spansk tortilla – med feta og spinat – og det smagte SÅ skønt!! Dejlig let, med en rigtig god smag og alligevel noget substans, pga. af kartoflerne!! Det er ihvert fald en af de retter vi skal have til sommer, med en lækker og forfriskende tomatsalat til *S*. I aften fik vi en “Caesar salad” med grillet kylling til fra McDonalds – noget jeg havde hentet tidligere på dagen……..

Der skulle have været 8 æg i, men vi havde kun 4, så det var hvad der kom i. Opskriften bliver skrevet med de ingredienser jeg kom i……

Kartoffelomelet med spinat og feta, 2 pers.:

4 æg

5 kartofler, kogt næsten møre, skåret i skiver

50 g frisk spinat (mere ville ikke have gjort noget)

2 fed hvidløg, finthakket

100 g feta, afdryppet og smuldret

salt, friskkværnet peber

lidt mælk

olivenolie

Pisk æg med salt, friskkværnet peber og lidt mælk, bland let smuldret feta i. Varm olie op på en slip-let pande og kom kartoffelskiverne på, lad dem stege svagt gyldne. Kom finthakket hvidløg ved og den frisk spinat ved. Vend godt rundt og pas på at hvidløget ikke får for meget farve. Når spinaten er faldet sammen så hæld ægge-/fetamassen over, løft lidt op i grønsagerne, så æggemassen fordeles godt. Skru ned på rimelig lav varme og læg låg eller stanniol over, lad det stå i 15 minutter. Løsn omeletten i kanterne og lad den glide over på et stort låg. Læg panden over og vend hurtigt rundt, steg få minutter, så omeletten får også får lidt farve på den anden side. Server med (tomat)salat og groft, lækkert brød.

Print Friendly
Tilbage

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!