Newyorkerbyheart

Kylling med mango-/spinatsalsa…….

Favorit kartoflerne………….

Grillstegte kyllingebrystfileter…….

Mango-/spinatsalsa’en…….

De færdigstegte favorit kartofler……….

Kyllingebrystfileterne med salsa ovenpå……

Aftenens tallerken……

I aften har vi fået en ret, som vi har fået før – men det var også før min blog – så derfor synes jeg også at I skal have glæde af den!!! Det er kyllingebrystfileter med mango-/spinatsalsa – og det smager FORRYGENDE!!!! Det er en perfekt sommerret, hvor kyllingen kan grilles på den udendørs grill og hvor mango-/spinatsalsa’en er dejlig forfriskende på en varm dag. Vi fik favorit kartoflerne til, fordi det er længe siden vi har fået dem – og fordi de kan spises til ALT!! Jeg vil på det varmeste anbefale Jer at prøve dette, det er SÅ godt……

Kylling med mango-/spinatsalsa:

2 kyllingebrystfileter

1 rødløg, meget finthakket

100 g frisk babyspinat

20 g frisk, høvlet parmesanost

1 mango i små tern

½ dl sød chilisauce

salt, friskkværnet peber

olie til stegning

Steg kyllingebrystfilterne på en (grill)pande, til de er gennemstegte, krydr med salt og friskkværnet peber. Kom det finthakkede løg i en skål. Hak spinaten nogenlunde fint og skræl mangoen og skær den i fine tern. Kom det hele i skålen. Tilsæt osten og sød chilisaucen. Krydr med lidt flagesalt og friskkværnet peber. Vend det hele godt sammen. Kom lidt ovenpå de færdigstegte kyllingebrystfileter ved servering og server resten til.

Så er billetterne til USA turen bestilt – YES!!!! Som min mor skrev i går: “Yeahhh – you’re finally coming home!!!” – det er SÅ sandt. Jeg har ikke være der siden 1998, så det er jo faktisk 10 år siden (hvor tiden dog flyver afsted!!). Vi skal flyve med KLM og mellemlande i Amsterdam. Jeg har aldrig før fløjet med KLM, faktisk har jeg altid fløjet med Lufthansa, fordi de som regel har været de bedste. En af de gode ting er også, at vi ikke skal flyve før hanen end tænker på at gale!!! Vi skal først flyve kl. 10.45. De andre gange jeg har fløjet, har det altid været helt vildt tidligt om morgenen. Vi lander i Logan Airport i Boston, hvorfra vi så tager en bus til Concord, New Hampshire hvor vi vil blive hentet. Vi behøver dermed ikke at leje en bil, men kan låne en når vi kommer frem. 10 dage sammen med familien, hvor bliver det FANTASTISK!!!! Vi skal selvfølgelig på nogle små udflugter, for kæresten skal selvfølgelig se nogle af de omgivelser jeg ELSKER, men først og fremmest skal vi være sammen med min familie!! Det kan dog være at vi skal besøge Ben & Jerrys (de laver is, hvis I ikke skulle kende dem *S*). Ben & Jerrys factory ligger jo i Waterbury, Vermont, som ikke er så langt (altså, alt er jo relativt *S*), fra hvor vi skal være.

Ih, hvor det dog blæser hele tiden – og regner!!! Nogle gange tror jeg, at vi er flyttet til Færøerne eller noget i den stil. Jeg synes altså, at vejret er blevet meget underligt efterhånden – er det bare mig der synes det???

Bøger:

Jeg er ret sikker på, at jeg bliver færdig med “Operation Brandstorm” af Nelson DeMille i aften. Jeg kan ikke anbefale ham nok – og har gjort det mange gange efterhånden – faktisk så meget, at jeg burde få del i hans royalty’s *S*. Nå men denne bog var, som de andre, en stor succes!! Velskrevet, velformuleret, godt plot og hylende morsom visse steder. Jeg kan ikke helt blive enig med mig selv om hvad jeg så skal læse. Jeg var heldig idag at få fat i “Livstid” af Liza Marklund til kr. 99,- idag, så det var endnu en til samlingen, måske bliver det den jeg skal læse…..

Jeg fik jo forresten afprøvet min nye Zyliss salat-spinner i dag og den er altså ret fantastisk. Simpel og effektiv – lige min stil. Tak Peter, fordi jeg kunne købe den af dig – den er forrygende!!!

I morgen skal kæresten på arbejde i dagtimerne, så jeg bruger lejligheden til at få lavet en omgang yogalates. Jeg skal jo i form til den USA-tur, så min “gamle” plagede krop, kan holde til flyveturen…..

Jeg vender tilbage med Moo Shu Pork (dog ikke lige den opskrift), det var en af mine ynglingsretter i USA, når jeg spiste på kinesisk restaurant. Desværre er det aldrig lykkedes mig at finde det herhjemme – men nu skal jeg heldigvis snart over og have det igen – men i morgen, vil jeg selv forsøge mig……

Print Friendly
Tilbage

4 kommentarer


 1. Feb 23, 2008
  9:28 am

  Marianne's mening

  Så er der -heldigvis- ingen vej tilbage, du skal hjem 😉

  Der er virkeligt dejligt at læse og det må være fantastisk endelig at kunne vise din kæreste dit hjem derovre 🙂

  Ben and Jerrys, Uhhhhhmmmmmmmmmmmm det smager Så godt!

  God weekend


 2. Feb 23, 2008
  10:20 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Marianne!

  Nemlig, ingen vej tilbage og ja, jeg er spændt på hvordan kæresten vil kunne lide det derovre 🙂

  God weekend.

  mange hilsner
  Birthe


 3. Feb 23, 2008
  10:50 pm

  Louise

  Ja, hvor bliver det dog fantastisk for dig at komme hjem igen :o)

  Vi fløj med KLM sidste år, og det var forrygende godt. God plads (alt er relativt selvfølgelig), men vi fløj helt over til Vestkysten, og det er fand** en lang tur, og vi sad faktisk fint nok på hele turen. Servicen var rigtig god og maden var mere end spiselig. Vi var MEGET overraskede over det høje niveau osv. Det var en superpositiv overraskelse. Det skal nok blive godt! Om ikke andet er det på med ipod’en og bare lukke øjnene og prøve at drømme timerne væk.

  Eneste minus er, at jeg bare er drønende misundelig, og ønsker, at jeg var så lillebitte, at jeg kunne smutte med i din taske! Æv, hvor vil jeg gerne ‘hjem’ også!!!

  I denne weekend er min søster og jeg taget på landet hos vores forældre, hvor vi bl.a. har hjulpet med en begyndende forårsrengøring mm. Det har været hårdt, men endnu mere hårdt hvis ‘de gamle’ skulle have gjort det selv. Efter rengøringen tilbød jeg at lave aftensmaden – det blev til en risotto med hvidvin, løg, champignon og persille, og det smagte faktisk rigtig godt.

  Jeg håber, at du havde en god tur til Sjælland med familien.

  Knus

  Louise


 4. Feb 24, 2008
  9:46 pm

  Newyorkerbyheart

  Kære Louise!

  Jeg tog dig ihvert fald gerne med, hvis du kunne være i min bagage 😀
  Det føles så godt indeni at jeg nu skal hjem og at kæresten også skal med……selvom jeg jeg har haft flere kærester siden jeg kom hjem som au pair i 1991, er ingen nogensinde blevet taget med hjem……

  Jeg er glad for at høre det med KLM, for jeg har ellers hørt, at de altid mister ens bagage – hvilket jeg endnu aldrig har prøvet de gange jeg har været i USA. Meget kan jeg sige om Lufthanse (som jeg har fløjet med de andre gange, men bagagen har de haft styr på!!). Jeg håber på, at jeg får en plads ved gangen, da jeg tror at det vil være bedst for mig…

  Jeres aftensmad lyder super lækker – jeg er VILD med risotto 🙂

  Mange hilsner og tanker
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!