Newyorkerbyheart

Magasinet Mad og opskrifter……

15 februar , 2008 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Bla bla, Blogverden, Tanker - Tags: ,

Nu føler jeg mig nødsaget til at tage dette op herinde. Mange har rettet henvendelse til mig i mere eller mindre utvetydige vendinger om, at jeg IKKE ved hvad jeg gør – eller at jeg ikke er ved mine fulde fem, når jeg skriver opskrifterne fra Magasinet Mad herinde – INDEN de kommer i bladet…..

Allerførst vil jeg sige:

at når jeg henviser til bladet som jeg gør og skriver opskrifterne herinde, så er det SELVFØLGELIG i fuld forståelse med bladet!!! Jeg har SELVFØLGELIG spurgt dem ad, inden jeg gjorde det og de har givet tilladelse – og vil endda omtale min blog under min “panel-profil” i nummeret der udkommer den 5. maj 2008.

For det andet:

jeg synes, at det er lidt uopdragent når fremmede ligefrem stiller spørgsmål ved min intelligens, når jeg kan finde på at gøre “sådan” noget!!! Jeg kan kun sige: jeg ER ved mine fulde fem (ihvert fald det meste af tiden!! *S*)……

Så altså, for at få det helt afklaret:

MAGASINET MAD ER HELT INDFORSTÅET MED, AT JEG HAR BRAGT DE OPSKRIFTER HERINDE, SOM JEG HAR AFPRØVET!!!

Og selv om jeg er glad for at få mails, så send venligst IKKE flere angående dette emne – tak 🙂

Print Friendly
Tilbage

2 kommentarer


 1. Feb 15, 2008
  7:28 pm

  Anonymous

  Hej
  Ja jeg vil bare sige at jeg synes det er dejligt at du bringer alle dine opskrifter – revideret og ikke reviderede, og jeg synes det er skønt du efterprøver de opskrifter du finder alle steder.
  Jeg finder meget inspiration herinde. Arla er ikke længere min første søgeside efter jeg fandt din spændende blog.


 2. Feb 15, 2008
  9:14 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Anonym!

  Mange tak 🙂 Jeg er glad for at jeg har vippet Arla af første pladsen hos dig, det er en stor ære..

  God weekend.

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!