Newyorkerbyheart

My darling Valentine……..

14 februar , 2008 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Dressing/Sauce/Dip/Marinade - Tags: ,

De smukke blomster jeg har fået af kæresten i dag………

Marinaden til morgendagens Kylling Tikka Masala…….

I dag er det jo Valentines Dag, hjerternes dag og dagen hvor man kan erklære nogen sin kærlighed. Det er åbenbart ikke nogen der helt ved hvor Valentine stammer fra – ihvert fald er der flere forskellige udlægninger. Jeg tror den mest almindelige er, at det er en italiensk munk, som blev halshugget da han kæmpede for folks ret til at blive gift. Efter hans død, blev han gjort til helgen. Der skulle findes ikke mindre end 3 sankt Valentin’er…….

I år er første år i de – snart 10 år – kærsten og jeg har kendt hinanden, at jeg har fået en buket blomster!!! Måske, fordi jeg har gået og “mukket” i så mange år, at hun nu er blevet træt af det?? Jeg ved godt, at dagen er blevet meget kommiciel. På den anden side, så synes jeg også at det er en sød tradition. Måske kan det romantiske og de søde ord, blive glemt lidt i hverdagens tummerum – og måske især når man efterhånden har været sammen i mange år. Ikke fordi vi er i tvivl om at vi elsker hinanden, men den ene dag tager ligesom den anden. Jeg synes, at det er dejligt ihvert fald at have en dag, hvor kærligheden fejres…….

I morgen skal vi have Kylling Tikka Masala, så jeg har lavet marinaden til kyllingestrimlerne i dag, så de kan stå og trække til i morgen.

Marinade til kylling Tikka Masala, 4 pers.:

500 g kylling i strimler

1 dl yoghurt naturel

1 spsk. finthakket hvidløg

1 spsk. finthakket ingefær

5-6 spsk. friskpresset limesaft

2 tsk. groft salt

2 tsk. garam masala

1 tsk. gurkemeje

1 tsk. cayennepeber

Bland alle ingredienserne til marinaden sammen. Kom kyllingestrimlerne i en pose, hæld yoghurt marinden over. Masser marinaden godt ind i kyllingestrimlerne og sørg for, at det hele er godt blandet. Læg det i køleskab – helst natten over – og masser marinaden ind i det engang imellem.

Print Friendly
Tilbage

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!