Newyorkerbyheart

New beginnings – new “baby”…….

06 februar , 2008 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Shopping - Tags:

Min nye “baby”, stadig med plastik på…………

……………..og åbnet………….

I går fik jeg min nye Acer computer og den er rigtig fin – der er altså noget helt specielt over sådan en ny maskine……

Jeg har købt den hos Wupti og jeg må sige, at de er hurtige!!! Vi bestilte den søndag aften og i går (tirsdag), bankede postmanden på døren med min nye “baby” – det kan man da kalde hurtig levering. Det tog mig lidt tid, at få alle tingene fra den gamle computer over på den nye, men nu skulle det meste være flyttet. Jeg skal lige vende mig til den!! Tastaturet er lidt underligt og meget anderledes at skrive på. Kæresten synes, at jeg er lidt underligt, for et tastatur er vel et tastatur – men det er det altså ikke!! Der er også Windows Vista på min nye computer og det tager også lige lidt tid at vende sig til……

Alt i alt, er jeg dog rigtig glad for den og den er MEGET lydløs i forhold til min gamle computer. Skærmen er også blevet lidt større, jeg har fået indbygget webcam og MASSER af hukommelse – nu skulle jeg gerne være kørende nogle år igen!!!

Jeg vender tilbage i aften med pangasius og bagte kartofler med bacon-/persillesmør……..

Print Friendly
Tilbage

4 kommentarer


 1. Feb 6, 2008
  8:14 pm

  Helle K.

  Tillykke med din Acer, den ser fin ud – jeg ønsker mig også en bærbar.


 2. Feb 6, 2008
  8:39 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Helle K.!

  Mange tak 🙂 Jeg er rigtig glad for den….

  Du må helt sikkert have dig en bærbar, de er jo efterhånden kommet rimelig langt ned i pris – jeg kunne ikke undvære en 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 3. Feb 7, 2008
  10:11 pm

  Birgit

  Hej birthe
  Ja, men tillykke med din nye computer. Den ser ret så lækker ud, om jeg ellers kan sige det sådan 🙂
  Hygge Birgit


 4. Feb 7, 2008
  10:25 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Birgit!

  Jeg er rigtig glad for den – og jeg synes også at den er lækker 😀

  Mange hilsner
  birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!