Newyorkerbyheart

One of the guys………..

01 februar , 2008 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Om mig - Tags: ,

Min nye træningsdragt – dog uden mandligt indhold *S*……..

……den er så fin…….

Nye dansesko til i morgen…….

Jeg har vundet i endnu en konkurrence og har modtaget en gave fra Lauritz Knudsen (dem der er sponsor for de danske håndboldherrer). Jeg har modtaget en træningsdragt. Jeg synes, den er super fin……..bare “lidt” stor i det!!! Da de spurgte mig ang. str. svarede jeg XL, men tænkte ikke over, at XL er til de store håndbold drenge – og så stor er jeg jo trods alt ikke (og slet ikke så høj!!!*S*). Jeg kan nærmest svømme i den, ærgeligt, for jeg havde glædet mig til at have den på når tennis sæsonen starter igen. Jeg har kontaktet Lauritz Knudsen og de vil se om jeg kan få en i M i stedet fo, det vil vist være mere passende (ikke tit jeg kan klemme mig ned i den størrelse *S*).

Jeg har været ude og købe mig et par nye sko i dag, for vi skal jo forhåbentlig danse lidt i morgen aften. Jeg ville ikke give så meget for dem, for jeg bruger ikke særlig meget sko med hæle, da jeg ikke kan holde ud at gå i dem (pga. min sygdom). Men engang imellem er det trods alt dejligt at komme op på lidt, der bare ligner en hæl!! Jeg var heldig og fandt disse, som jeg synes er fine – og så var de samtidig VILDT billige!!!

Når jeg tænker tilbage på hvad jeg har budt mine fødder før jeg blev syg, kan jeg blive helt dårlig ved tanken. Jeg gik i høje hæle – og helst også spidse sko – HVER dag!!! Åh jo, mine fødder kunne da godt være “lidt” ømme om aftenen, men ikke mere end at jeg næste dag gladeligt tog høje sko/støvler på igen *S*. De dage er definitivt slut – lidt ærgeligt, for det meste ser pænere ud med hæle til – men mine fødder kan bare ikke klare det. Nu har jeg ikke bare ondt, nu føles det som om jeg går på glas!!! Men nogle timer kan jeg godt klare det, hvis jeg strammer mig lidt an, så jeg vælger tidspunkterne med omhu………i morgen aften skal være en af dem *S*

Print Friendly
Tilbage

2 kommentarer


 1. Feb 3, 2008
  11:09 pm

  Birgit

  Hej Birthe.
  Tillykke med gevinsten. Flot sæt som jeg godt kan forstå du er glad for og når den så kan byttes til mindre,så er det jo super:)
  Lige ind og kigge på dine fine sko igen…de er bare så fine og flotte:)Håber du/i havde en dejlig aften og at det ikke var alt for slemt for fusserne(men det var det jo nok)Flotte, det er de:)
  Datteren fik lavet din lagkage med hindbær og flødeskum og chokoladebunde…hun sagde, at det var utrolig så dejlig lækker den blev:) ( jeg sendte hende ind på din madblog og hun er overrasket over al det du har frembragt af lækre sager…ros til dig:)
  Hygge Birgit


 2. Feb 3, 2008
  11:37 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Birgit!

  Ja, det er et fint sæt og jeg håber, at jeg kan få en noget mindre 🙂

  Skoene var sådan set ok, men de klemte lidt om tæerne (fordi jeg har “troldefødder” sige min kæreste) og så slubrede de bagtil!! Jeg synes ellers at de passede godt nok – også med tynde strømper, men jeg kæmpede konstant med at holde dem på når jeg gik – noget træls!! Heldigvis sad jeg jo ned det meste af tiden, så jeg kunne tage dem af – skønt 🙂

  Jeg er glad for at din datter også kunne bruge siden, godt at du sådan sørger for at jeg får nogle besøgende – tak 🙂

  Idag er jeg bare træt, træt, træt – men det havde du nok gættet…

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!