Newyorkerbyheart

Stegt pangasius, dertil bagte kartofler med bacon-/persillesmør…….

Det meget bløde smør med fyld, inden det pakkes ind og afkøles………………

…………………klar til at komme i køleskabet…………..

Stegte champignon og lidt bacon som tilbehør……………

Stegte pangasius……………

Det lækre og meget velsmagende smør……………..

Aftenens tallerken……………

I aften har vi fået stegt pangasius, dertil bagte kartofler med bacon-/persillesmør og stegte champignon med lidt bacon i – SKØØØNT!!!! Stegt pangasius er jo altid skønt synes vi, især med lidt presset limesaft over. De bagte kartofler med det lækre smør i, er virkelig en god afveksling til bagte kartofler, sikke en smag!! Jeg kom lidt hvidløg i også og jeg tror måske også at lidt revet citronskal vil gøre sig…….

Stegt pangasius med bagte kartofler og bacon-/persillesmør:

2 pangasius fileter

salt, friskkværnet peber

saft af 1 lime

passende mængde blød smør

hakket persille

4 skiver bacon

2 skalotteløg, finthakket

2 fed hvidløg, knust og finthakket

friskkværnet peber

1 bagekartoffel pr. person, måske 2 hvis de ikke er så store

olivenolie og lidt smør til stegning

Steg bacon sprødt, lad det afdryppe på køkkenrulle og skær det i små stykker. Steg skalotteløg og hvidløg på en pande, til de bliver let gyldne, men pas på at de ikke får for meget. Rør det bløde smør med de små baconstykker, hakket persille og de 2 slags løg. Kom det på et stykke bagepapir og rul det samem til en pølse. Læg det i køleskab til det skal bruges. Bag kartoflerne – jeg langtidsbager dem altid i et par timer ved 150 grader – fordi jeg synes, at de blive bedre på den både (skær et kors i dem, drys godt med groft salt og pak dem ind i stanniol). Dup fileterne tørre og krydr dem med salt og friskkværnet peber på begge sider. Steg dem i en blanding af olivenolie og lidt smør, dryp med limesaft på begge side mens de steges. Lad dem blive flot brune og gennemstegte og server dem til kartoflerne og smørret – gerne med en form for grønsager til også.

Bøger:

Jeg kan kun anbefale Jer at læse “Operation Brandstorm” af Nelson DeMille, især hvis I har læst nogle af hans andre bøger med John Corey i, som f. eks. “Løvens leg” eller “Tavse vidner”. Han er virkelig et bekendtskab værd og jeg har MEGET svært ved at lægge bogen fra mig om aftenen…..

Træning:

I dag har jeg ikke trænet, men ellers har jeg fået lavet yogalates både mandag og tirsdag – og jeg er faktisk ret stolt af mig selv!!! Det er længe siden jeg har trænet 2 dage i træk *S*. I dag har jeg dog haft lidt for travlt med min nye computer – og så er min krop MEGET øm – men øm på en god måde, så jeg ved at det virker *S*

Jeg har lige modtaget en hel stak sovemasker – ja sådan en sover jeg med *S* Det ser måske lidt spøjst ud, men de er meget behagelige at falde i søvn med, fordi de lukker al lys ude!! Jeg har jo altid haft store problemer med at sove, men disse hjælper mig i HØJ grad – og kæresten er faktisk også blevet glad for at have dem på…………..især når jeg læser længe om aftenen *S* Kun en ting: HUSK at tage dem af, hvis I evt. skal op på toilet om natten!!!! Jeg har prøvet en gang at famle rundt og ikke kunne forstå hvorfor der var så mørk – indtil det gik op for mig, at jeg stadig havde min sovemaske på!!!! *S*.

Jeg vender tilbage i morgen med majspandekager med kyllinge-/spinatfyld, en opskrift fra Søndagsavisen i søndags……

Print Friendly
Tilbage

4 kommentarer


 1. Feb 6, 2008
  9:33 pm

  Kari

  Ja, Nelson De Mille skriver godt. Jeg har læst ‘Drama på Plum Island’ og mener også jeg har læst en til, men kan ikke lige finde den på boghylden.


 2. Feb 6, 2008
  10:03 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Kari!

  Ja, jeg har også læst “Drama på Plum Island”, mener også at det er med John Corey….

  Mange hilsner
  Birthe


 3. Feb 7, 2008
  10:30 pm

  Birgit

  Hej Birthe
  Sovemasker…jaaa, sådan een var sørme rar at have ind imellem. Må jo osse være super på de dage ,hvor man osse har hovedpine at døjes med. Sikke dejlig opfindelse.Hvor køber du dem?
  Dine fastelavnsboller skal laves imorgen eller lørdag:) . Bedre sent end aldrig:)
  Hygge Birgit


 4. Feb 7, 2008
  10:36 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Birgit!

  Jeg sender dig lige en mail, for jeg havde faktisk dig i tankerne da jeg købte dem…

  Held og lykke med fastelavnsbollerne og nu husker jeg lige, jeg har jo nogle i fryseren, måske jeg skulle få dem op 🙂

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!