Newyorkerbyheart

A taste of home…….

13 marts , 2008 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Bla bla - Tags:

Min – ABSOLUT – ynglings juice…….

Så skal der læses…….

 

………og mere endnu……

En af de – MANGE – ting jeg blev afhængig af i USA er Tropicana appelsinjuice, som jeg synes er verdens bedste juice!!! Den har nu – ENDELIG – kunnet fåes i Danmark i et stykke tid nu, omend den er noget dyr. Engang imellem forkæler jeg mig selv og køber 1 liter og åhhh, hvor det dog smager godt. Jeg NYDER det i fulde drag og nyder hver eneste dråbe……

Jeg har købt nogle Rachel Ray blade og nogle Martha Stewart Living blade på Ebay og jeg glæder mig til at læse i dem. Jeg har lige fået dem i dag, så jeg har ikke fået kigget på dem endnu – men de skal med i seng i aften – så det er ikke sikkert jeg får sovet så meget *S*. Mon jeg ikke jeg bliver lidt inspireret??

Print Friendly
Tilbage

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!