Newyorkerbyheart

Bare (endnu) en lille en……..

02 marts , 2008 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Om mig - Tags: ,

Den nyeste til samlingen: Rosa’s Tapas……..

Ingen mad i dag, jeg er stadig “lidt” underdrejet og vi fik rester af kærestens millionbøf fra i går. Jeg er meget forkølet, stoppet næsen, ondt i halsen og bare så uendelig, UENDELIG træt!! I de sidste par dage, har jeg stort set ikke lavet andet end sovet. Bare jeg er oppe i ½ time er jeg klar til at sove i flere timer bagefter – ret uhyggeligt!! I går, mens kæresten var på arbejde, besvimede jeg i gangen. Jeg vågnede ved at prinsessen stod og puffede til mig, med hendes lille kære næse – hun kunne ikke forstå hvad hendes Mama lavede på gulvet!! Der skete ikke noget, andet end en stor bule i hovedet. Jeg ved ikke hvorfor, men hver gang jeg bliver syg, besvimer jeg let!!

Nå, men inspireret af Nilles indlæg om kindkysset, kom jeg til at tænke på mine “betænkeligheder” ved de traditioner. Jeg har måske nok lidt svært ved intimitet, ihvert fald hvis det er med mennesker jeg ikke kender – eller ikke bryder mig om!! Som jeg før har skrevet om her, så har jeg et lidt ambivilent forhold med knus’er, hvilket måske gør mig til en lidt kold “fisk”. Nogle mennesker har det også med at træde et skridt nærmere end det er behageligt, kende I det? Det er som om hele ens intimsfære bliver invaderet og jeg kan ikke forstå, at de ikke selv føler ubehag ved det. Det er dog ikke bare det fysiske, jeg har også svært ved f. eks. at skrive “kærlig hilsen” eller “knus”, hvis det er til vildt fremmede mennsker som jeg ikke kender! Jeg har måske nok lidt svært ved at forstå at det er så let for andre. Jeg skal ligesom have en form for “forhold” til en person eller kende vedkommende lidt, inden jeg kan skrive sådan til andre mennsker. Får dette mig til at lyde som et følelsesmæssigt freak? Hmm, jeg opfatter ikke mig selv sådan, men jeg er nok god til at tage afstand til fremmede – det har jeg været nødt til i en verden, hvor der kun var mig til at beskytte mig selv. Så når jeg besvarer Jeres “knus’er” eller “kærlige hilsner” med “mange hilsner”, så er det ikke Jer der er noget galt med – men mig. Jeg har bare brug for at kende Jer bedre, inden der kommer “større” ord for mig – håber ikke, at I helt afskriver mig af den grund *S*

Nå, men i morgen skal vi have rester af Moo Shu Pork, fordi jeg stadig ikke føler mig i form til at lave mad (så ved I at jeg er virkelig syg *S*), men jeg skal nok vende tilbage på tirsdag med noget mad af en slags……

Print Friendly
Tilbage

6 kommentarer


 1. Mar 3, 2008
  8:31 am

  Deborah

  Du skal både lave mad, som du orker det og besvare knus og kærlige hilsener i det tempo, du nu synes. Jeg er nok “i den anden grøft”, men jeg skriver det ALDRIG uden at mene det, så det bliver ikke overfladisk synes jeg. Men jeg er da klar over, at ikke alle, er sådan indrettet, og det er da okay.

  Kærlige hilsener med ønsket om god bedring

  Deborah


 2. Mar 3, 2008
  11:03 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Deborah!

  Det er jo det der er så dejligt og facinerende ved menneskeheden – at vi er så forskellige 🙂

  Jeg er ikke i tvivl om at du mener der når du skriver det 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 3. Mar 3, 2008
  6:11 pm

  Eva

  Blot varme hilsner og helbredende tanker fra mig… You know who 🙂


 4. Mar 3, 2008
  8:04 pm

  Newyorkerbyheart

  Kære Eva!

  Mange tak 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 5. Mar 4, 2008
  4:32 pm

  Helle K.

  Jeg håber, at du er ved at være lidt ovenpå igen. 🙂
  Jeg har det som dig – jeg har det svært med kærlig hilsen og knus til mennesker som “kun” er venner eller kollegaer. Jeg skriver venlig, det synes jeg bedre dækker mine følelser. Min tidligere kollega skrev kh som underskrift på sine mails til mig – det havde jeg det underligt med. Kærlig hilsen fra mig er til nogle jeg virkelig føler andet og mere end kammeratskab med.
  Men vi er jo alle så forskellige.

  Jeg tænkte på, om det kunne være dit blodtryk som var lavt – så kan man godt besvime. 🙂


 6. Mar 4, 2008
  7:16 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Helle K!

  det er da dejligt at høre, at jeg ikke er den eneste i verden der har det sådan ;o)

  Jeg er desværre stadig ikke helt på toppen…

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!