Newyorkerbyheart

Grillet flæskesteg med melon-/spinatsalat……..

Flæskestegen inden den kommes på grillen……

Sprød, gylden og lækker…….

Klar til at blive spist……..

Melon-/spinatsalat…….

Aftenens tallerken……

I aften har vi fået grillet flæskesteg med melon-/spinatsalat, halve ovnbagte kartofler og skysauce – MUMS!!!! Det smagte SUPER godt! Salaten var virkelig lækker, frisk og meget indbydende at se på – sikke nogle smukke farver……..

Grillet flæskesteg med rosmarin:

1 flæskesteg ridset

friske rosmarinkviste

groft salt, friskkværnet peber

vand

balsamico

løg

2 gulerødder

4-5 fed hvidløg, pillet og knust

lidt hele sorte peberkorn

lidt bouillon (tern eller flydende)

vand

Fyld en foliebakke med lidt vand, lidt balsamico, løg i grove stykker, gulerødder i grove stykker, knust hvidløg, hele peberkorn, bouillon og et par kviste frisk rosmarin. Stil bakken under stegen, mens den griller på inddirekte varme. Sørg for at stegen er ridset godt og fordel groft salt godt ned mellem sværet. Krydr med friskkværnet peber og stik lidt friske rosmarinblade i. Læg stegen på grill risten – over inddirekte varme – og over foliebakken. Stik stegetermometer i og lad den så passe sig selv. Krøl evt. noget stanniol sammen for at stegen ligger helt lige på grillristen, så bliver den bedst sprød over det hele. Når stegetermometeret bipper er stegen færdig. Lad den hvile 10-15 minutter inden den skæres i skiver. Tag foliebakken med ind og sigt skyen. Afskum for fedt og lad selve skyen koge lidt ind. Jævn den, smag den til med salt og friskkværnet peber og kom kulør i.

Melon-/spinatsalat:

1 galiamelon, skåret i tern

1 bakke cherrytomater eller andre aromatiske, små tomater – halverede

frisk babyspinat, godt skyllet og afdryppet

1 pk. bacon, stegt sprødt, afdryppet og skåret i tern

salt, friskkværnet peber

Dressing:

saft fra 1 lime

olivenolie

flydende honning

1 spsk. sesamfrø

salt, friskkværnet peber

Skær spinaten i mindre stykker og læg i bunden af et lavt fad. Drys med melon skåret i tern, halverede tomater og bacon. Drys med lidt flagesalt og friskkværnet peber. Ryst dressingen sammen og dryp lidt over inden servering, server evt. resten til.

Vi har lige fået brev fra advokaten til dem der har købt vores gamle hus, de påstår, at de har et erstatningskrav på hårdehvidevarer!!!! Efter deres udtalelse, har de måttet udskiftet ovnen, fordi den var gennemtæret (!!!) og at den ikke virkede. De påstår også, at ovnlågen ikke kunne lukkes. Det er andet de mener de har krav erstatning for et nyt køle-/fryseskab. De siger, at skufferne skraber mod døren og at den ikke kan lukkes og at 3. gang de åbnede døren gik den i stykker. Sluttelig skrev advokaten, at vi nok havde hørt om det løbende, idet de havde givet ejendomsmægleren besked – det vil jeg bare sige, det har vi IKKE!!!!! Vi har INTET hørt fra ejendomsmægleren siden de overtog huset den 15. oktober, så det kom fuldstændig bag på os. Da vi tog fra ovnen virkede den 100%, da vi brugte den lige til det sidste. Vi havde ovnlågen af da vi gjorde ovnen ren, så måske vi ikke lige har fået sat den helt ordenligt på plads, men istykker var den ihvert fald ikke. Vi havde også fortalt dem, at køle-/fryseskabet var 12 år gammelt, så de kunne nok ikke forvente at den ville holde så meget længere!!!! Det er bare SÅ irriterende at skulle bøvle med. Vi kontaktede selvfølgelig ejendomsmæglerne for at høre hvad vi skulle gøre og de vil videreføre sagen for os. De er – heldigvis – enige med os i, at vi IKKE skylder dem noget. Lidt træls at skulle holde påskeferie på dette. Vi håber dog, at sagen går i sig selv igen…….

I morgen skal vi have rester, så jeg vender tilbage på fredag med en fiskeret. Det kan dog være, at jeg poster en kage og nogle småkager i morgen, hvis jeg får taget mig sammen til at bage lidt…….

Print Friendly
Tilbage

5 kommentarer


 1. Mar 19, 2008
  10:11 pm

  Marianne's mening

  ØV, der er mere brok fra ‘fortiden’ Alt det bøvl I havde med mæglerne og så kommer der lige lidt mere. Det er godt at læse, de er enige med jer og tager over!

  Jeg har også lavet flæskesteg i dag og den blev også god 🙂


 2. Mar 19, 2008
  10:16 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Marianne!

  ja, det er bare øv, øv og ØV!!! Lige til at ødelægge en ellers dejlig påskeferie med – og kæresten har endda helt fri…

  Flæskesteg, det går man altså ikke galt i byen med 😀

  GOd påske.

  Mange hilsner
  Birthe


 3. Mar 20, 2008
  1:48 pm

  Nille

  Øv, hvor irriterende – nu havde I lige lagt alt det bag Jer! Hvad forventer folk egentlig??? Der er altså nogle, der er snotforkælede rent ud sagt! Måske er det gået i stykker ad naturlig vej – efter 12 år er det vel ikke mystisk! Men så prøver de at tørre den af på Jer! Godt, at ejendomsmægleren er på Jeres side – måske derfor de ikke har informeret Jer, da de synes det er for småligt og latterligt!

  Hav en dejlig påske trods alt!

  Knus
  Pernille


 4. Mar 20, 2008
  2:29 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Pernille!

  ja, det er rigitg træls, jeg tror ikke at kæresten har sovet meget over det i nat….

  Ejendomsmægleren er vist rigtig trætte af dem, de ringer vist rimelig tit, med noget de gerne lige vil klage over.

  Mange hilsner
  Birthe


 5. Aug 18, 2013
  12:28 am

  Vibe

  Hej
  Kan se, at opskriften er lagt ud for flere år siden – MEN MEN MEN jeg har idag med STOR succes lavet flæskestegen i ovnen og med tilbehøret – og det var intet mindre end fantastisk – TAK

  God week-end

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!