Newyorkerbyheart

Kan ikke oploade billeder……..

09 marts , 2008 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Min blog - Tags: ,

Nu har jeg prøvet hele dagen og jeg kan bare ikke oploade billeder – ÆV!!! Jeg får bare en fejlmeddelelse fra Google….

Det er faktisk lidt træls, for jeg har masser af godter til Jer – men jeg arbejder på det og ligger ind lige så snart jeg kan…..

Jeg er lidt træt i dag må jeg indrømme!! Det blev sent igår, jeg tror jeg gik i seng ved 02.00 (hvilket er sent for mig *S*), jeg tror at kæresten og hans kammerat sad oppe til kl. ca. 04.00. Vi stod op til formiddag – kollegaen sov her i nat – og fik en god og lækker morgenmad. Efter han tog hjem, har den bare stået på afslapning og en lang lur på sofaen, der har heller ikke været vejr til andet *S*

Der kommer masser af indlæg lige så snart jeg kan – så glæd Jer……

Print Friendly
Tilbage

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!