Newyorkerbyheart

Lidt lækker salat…….

05 marts , 2008 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Salater - Tags: , ,

Dagens bedrift: en lækker salat………..

I aften har vi jo fået rester fra igår, men jeg synes at vi skulle have lidt salat til i aften – så selvom jeg har jongleret med møbler, malet huset over 3 gange, taget både forårs-/sommer- og julerengøringen på en gang, striglet prinsesset og meget andet (håber at I opfatter ironien i dette *LOL*) – så fik jeg jo alligevel overskud til at lave en salt – jeg går jo hjemme alligevel *S*

I går orkede jeg ikke at tænke på tilbehør til lasagne-“tingen”, men idag skulle det til. Det blev en salat af hvad jeg lige havde, men ikke desto mindre smagte den godt (tror jeg), for jeg kan stadig ikke smage det helt store – men kæresten lavede da lyde – jeg tager det som et godt tegn…..

Salaten bestod af:

cocktailtomater i både

agurk, flækket på langs og kerner skrabet ud. Skrællet i striber og skåret i stykke

avocado, dryppet med limesaft

oliven

frisk mozzarellaost

ristede pinjekerner

Knorr’s franske dressing

1 rødløg i meget tynde skiver

flagesalt og friskkværnet peber

Det hele anrettes pænt og nydes…….

Dejligt at “Desperate Housewives” er tilbage, de er nu herlige *S*. Jeg er især vild med Gaby og Lynette – de andre 3 kan være lidt anstrengende synes jeg – men de to førnævnte er skønne personligheder: sprudlende, god humor, stærke, intelligente, lidt intrigante og med livskraft – det er da skønt. Det irriterer mig dog lidt, at der må være et (eller 2) afsnit som jeg har misset, inden pausen. Sidste gang, da jeg så det igen for første gang efter pausen, var der noget jeg ikke helt kunne huske!!! Jeg må ind på Sputnik og se om jeg kan finde den/de afsnit som jeg mangler. Jeg gætter på, at den/de har været sendt mens vi boede i hytten……

På lørdag skal vi forresten have en gæst. Det er kærestens tidligere arbejdskollega som kommer og spiser og så plejer han jo også altid at blive og sove – det er altid super hyggeligt!!! Når jeg bliver træt, kan jeg bare gå i seng og så kan de sidde og snakke og drikke rødvin til de tidlige morgenstunder *S*. Jeg har været ved at komponere menuen og jeg tror at jeg er kommet frem til:

Forret: små hapsere med brød, tigerrejer og blomkålspure

Hovedret: Chimichurri marineret okseculotte, ovnstegte kartofler, pastinak og gulerødder, skysauce og en lækker salat.

Dessert: En lækker frugtsalat med hakket mørk chokolade, dertil råcreme

Desserten er ikke så avanceret, men frugtsalat og råcreme er ALTID godt (i min verden). Jeg synes også, at med gode ingredienser, så bliver den mere interessant.

Til morgenmaden om søndagen, rører jeg en dej sammen efter maden lørdag (hurtigt) til koldhævede bolleder. Så er det bare lige at sætte dem på en bageplade og bage dem søndag morgen. Så skal vi bare have lidt ost, marmelade, brie, pålægschokolade, juice og et blødkogt æg til.

Jeg vender tilbage igen på fredag med mad……

Print Friendly
Tilbage

4 kommentarer


 1. Mar 6, 2008
  9:14 am

  Lise

  hjemme hos os er frugtsalat og råcreme også et hit – og for at den skal nå de himmelske højder, bliver der også tilføjet groft hakket mørk chokolade. Åh det er godt…. måske vi også skulle forkæles i weekenden med det 🙂

  pas på dig selv søde Birthe.

  Kærligst
  Lise


 2. Mar 6, 2008
  11:40 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Lisen!

  Ja nemlig, hvis man gør det lidt lækkert, så er det en delikatesse – og god mørk chokolade er et “must” 😀

  Mange hilsner
  Birthe


 3. Mar 6, 2008
  11:25 pm

  Chef Jeena

  Hi there my name is Jeena and I have started a food recipe forum that I thought you would like to join here Click here for food recipe forum

  I would love to see you on there to chat about food and cooking you can talk about anything you like and start your very own topics. 🙂
  or see my main food recipe website Jeenas food recipe site

  Hope to see you soon

  Thanks

  Jeena x


 4. Mar 7, 2008
  10:00 am

  Newyorkerbyheart

  Hi Jeena,

  thanks so much for the invite – I have been by already and I’ll sign up shortly – thanks 🙂

  My best,
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!