Newyorkerbyheart

Nudler med ovnbagte grønsager og laks……

Dressingen til nudlerne…….

Grønsagerne inden de kommes i ovnen……..

………efter de har været i ovnen…….

Stegt laks blandes i………

Aftenens tallerken……
I aften har vi fået nudler med ovnbagte grønsager og laks – det er måske nok ikke det bedste jeg nogensinde har fået, jeg tror jeg ville udelade bønnspirerne en anden gang, men heller ikke det værste *S* Jeg tror, at med udeladelsen af bønnespirerne, vil det smage meget bedre….
Nudler med ovnbagte grønsager og laks:
250 g nudler med spinat
3 peberfrugter i grove stykker
½ squash
olivenolie
salt, friskkværnet peber
2 stykker laksefileter
1 lime
Dressing:
½ dl riseddike
2 spsk. sukker
1 spsk. frisk, revet ingefær
lidt salt
Bland peberfrugter og sqash med lidt olie, salt og friskkværnet peber, bred det ud på en bageplade og sæt i ovnen ved 225 grader i ca. 15 minutter. Bræk nudlerne i mindre stykker og hæld kogende vand over, rør lidt rundt i det med en gaffel og lad det stå i et par minutter. Hæld vandet fra og lad nudlerne dryppe godt af. Bland dressingen sammen og lad den stå og trække i 15 minutter. Krydr laksefileterne med salt og friskkværnet peber, dryp hver side med saften af ½ lime. Steg til de er gennemstegte, del dem i mindre stykker med en gaffel. Bland nudler med dressingen. Vend de ovnbagte grønsager og laksestykker i. Server straks med sød chilisauce til.
Bøger:
I går blev jeg færdig med “Livstid” af Liza Marklund. Jeg synes ikke, at det er den bedste jeg har læst af hende. Om jeg tidligere har skrevet, generede det mig meget med hendes tanker, der var flettet ind i teksten hele tiden. Jeg starter på “Mørk treenighed” af Karin Slaughter i aften. Jeg er meget spændt på at komme i gang med den, den har fået rigtig gode anmeldelser. Kæresten har også læst den og han synes, at den var rigtig god……..
I dag har jeg bare været TRÆT!!!! Weekendens strabadser har siddet i kroppen på mig og har har ikke fået lavet noget som helst nyttigt – faktisk tværtimod!! Da kæresten kom hjem på arbejde, fandt han mig sovende på sofaen. Jeg ville ellers igang med yogalates igen, for mens jeg har været syg, har jeg ikke fået lavet noget som helst – men det blev altså ikke idag.
I morgen kommer kærestens mor til aftensmad og menuen står på kyllingefad med ris og salat, en opskrift fra denne uges Fakta reklame.
Print Friendly
Tilbage

2 kommentarer


 1. Mar 21, 2008
  12:43 pm

  Marianne Rohrberg

  Hej Newyorkerbyheart!
  Ikke fordi jeg har smag dine ovnbagte nudler, men fordi jeg ikke kan finde ud af at komme med kommentarer til din blog andre steder.
  Vi begynder vor tur i Wisconsin, hvor bilen, som vi har købt , står. Jeg har en bror i St.Paul og derefter går turen vestpå og så sydpå langs Stillehavet og så nordøst på tilbage til Minnesota.
  Vi vil selvfølge skrive på bloggen undervejs, så alle interesserede kan følge med. Det er en flot blog, du har lavet, vi er nye i bloggens verden, men vi lærer det vel efterhånden.
  De bedste hilsner
  Helge og Marianne


 2. Mar 21, 2008
  1:21 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Marianne!

  Sikke en tur, det skal nok blive godt 🙂 jeg læste godt på Jeres blog at du har en bror i St. Paul. Jeg synes, at det er helt vildt friskt af Jer og jeg sagde lige til kæresten i går, at jeg håber vi er lige så friske når vi når Jeres alder….
  Jeg glæder mig til at følge Jer og synes allerede at I har en fin blog 🙂

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!