Newyorkerbyheart

Soya-/honningmarineret kyllingespyd……

Marinerede kyllingespyd grilles…..

De færdige kyllingespyd…….

Aftenens tallerken……

I aften har vi fået lækre og meget velsmagende soya-/honningmarinerede kyllingespyd og dertil salat – SUPER lækkert!!! Salaten har vi dog købt os til *S* Det er hentet i vores lokale idrætscenter, hvor de faktisk har en ok lækker salatbar og vi henter af og til en salat der. Der er ret billigt og udvalget er som regel stort: forskellige (fuldkorns)pastasalater, forskellige former for kød, forskelligt salatfyld, forskellige toppings, et par dressinger og brød til. Ihvert fald kan vi en ret lækker bakke salat for mindre end vi selv kan lave det, med så meget forskelligt…..

Opskriften på kyllingespyd’ene er fra “Alt for damerne” og jeg har så bare tilsat sesamfrø og lidt mere sirup…….

Soya-/honningmarinerede kyllingespyd, 2 pers:

2 kyllingebryst fileter

4 spsk. soya

1 spsk. flydende honning

2 fed hvidløg

friskkværnet peber

træspyd

Pisk soya, honning, presset hvidløg og friskkværnet peber sammen. Hæld det i en pose og kom kyllingefileterne i. Masser dressingen godt ind i kødet og lad det marinere i mindst 6 timer og gerne natten over. Læg træspyd i blød i vand i ½ time inden de skal bruges. Skær kyllingebrystfileterne i smalle strimler på langs og sæt dem på spyd som en harmonika. Grill dem på udendørsgrill eller på en grillpande, drys med lidt salt og friskkværnet peber. Når de er vendt først gang så drys med sesamfrø, vend igen og drys også den anden side med sesamfrø.

Bøger:

Jeg er startet på “Madame Terror” af Jan Guillou og jeg må sige at jeg har fået et godt indtryk af den. Det er nu ikke fordi jeg er kommet så langt, men det jeg har fået læst synes jeg er godt…..

Hey, jeg har også fået lavet yogalates i dag – 4. dag i træk jeg er ret stolt af mig selv. Det er nu kun det korte program (på godt ½ time) jeg har lavet, men alligevel. Det er bedre end ingenting *S*

I den sidste stykke tid – i takt med at det er blevet lysere i vejret – har vi haft et MEGET lyst soveværelse!! Derfor har vi nu bestemt, at vi må sætte et mørklægningsgardin op. Vi har været nede og bestille et idag, så må vi se om det hjælper på nattesøvnen *S*. Lige nu ligger vi begge to med sovemasker – det er kun prinsessen der mangler en – jeg garanterer for, at vi er et ømt syn!!
I morgen skal jeg lave den SUPER lækre jordbærtærte, som altid er et hit. Har I endnu ikke prøvet den, så kom i gang, det er SÅ god og ligesom den der kan købes hos bageren (bare lidt bedre) – synes jeg *S*. Jeg har også planlagt og bage cookies med 2 slags chokolade (som kæresten er så vild med). Et par af vores naboer kommer over til kaffe i morgen aften, så det det skal nok blive hyggeligt. Til aftensmad står menuen på en slags mørbradgryde……..

Print Friendly
Tilbage

3 kommentarer


 1. Mar 29, 2008
  5:54 pm

  Jeanette

  Jeg er så imponeret over din energiske indsats med at lave en super god og inspirerende madblog. Det er sejt at du næsten hver dag finder kræfter til at dele det med os andre. God weekend.
  De bedste hilsner fra Jeanette


 2. Mar 30, 2008
  2:51 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Jeanette!

  Tusinde tak for din skønne kommentar, den gør mig glad 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 3. May 1, 2013
  3:16 pm

  Joan Bosø

  Hej Birthe
  Tak for en spændende opskrift – vil du være sød at oplyse om spydende er fryseegnet?

  Med venlig hilsen
  Joan

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!