Newyorkerbyheart

9 ting der betyder noget…..

16 april , 2008 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Om mig

Min smukke engel, som ikke er så gammel, men som våger over mig…….

Et fantastisk stykke håndværk (en alligator-gaffel)……..

En ærke-amerikansk gammel cola-flaske……..
Den første julegave fra min søde kæreste……..

Jeg ELSKER denne smukke æske, som er et “klenodie” for mig…….

Jack og Jackie, de har fulgt mig i mange år efterhånden og er unikke og smukke……

Et lille udsnit af min bogsamling…….

Til minde om mit au-pair år for efterhånden mange år siden……

En smuk og rørende gestus, som jeg stadig kigger på ofte…..

Et kig på Nille‘s blog (som har fået ideen fra Nina) gjorde at jeg tog hendes/deres tråd op med ting vi omgiver os med, som har en vis betydning for os. Ting som vi troligt “slæber” med, ligegyldigt hvor mange gang vi flytter. Ting som bare er en del af os og som vi elsker at omgive os med, ting som giver tryghed, ting som kalder minder frem……

Jeg har ikke nogle gamle ting eller ting som jeg har arvet. Jeg har heller ikke noget fra min barndomshjem (andet end “lidt” ar på sjælen *S*). Jeg som har fulgt mig, ved jo nok hvorfor – hvis nogle nye skulle blive nysgerrige, kan I læse mere om mig under kategorien “om mig” ude i højre side……

Jeg har dog alligevel en del ting, som har en stor betydning for mig. Det er meste er minder fra USA, fordi det er der min en stor del af min kærlighed ligger og der jeg for første gang i mit liv, fik en masse gode minder som var værd at samle på…..

Jeg holder mig til de 9 ting, som “oprindeligt”…..

Englen som jeg fik tilsendt af min mor til jul er ikke så gammel, men hun har fået en STOR plads i mit liv. Hun står og troner ikke på mit værelse og jeg er sikker på at hun våger over mit og vores hjem. Hun giver tryghed, skønhed og en del af min mor og søskende når jeg ikke kan være hos dem……

Den smukt udformede, håndlavede alligator-gaffel er ret unik. Min mor har gennem tiderne (også før hun blev min mor), sendt mig mange smukke og unikke ting, denne gaffel er en af dem. Jeg har altid haft den liggende fremme, fordi jeg synes at den er så smuk. Den er unik, håndlavet og numreret…..

En ægte amerikansk klassiker: en coca-cola flaske. Jeg fandt den en dag jeg gik en tur ved en af mine ynglingssteder på Martha’s Vineyard, MA – nemlig ved Gay Head’s lighthouse. Den lå gravet lidt ned i sandet og jeg troede faktisk at det var glasskår, men da jeg begyndte at grave lidt, var det en hel flaske jeg fandt!!

Disse lysestager (jeg ELSKER lysestager) repræsenterer den første gave jeg fik af min kæreste, en julegave i 1999. Jeg bruger dem stadig og jeg synes stadig at de er pæne……

Denne dekorerede træ-æske af en af mine absolut ynglings ting, som jeg i den grad værner om!!! På æsken er malet huse og bygninger fra den lille by New London, New Hampshire, som ligger tæt på hvor jeg boede. En lille by hvor jeg har brugt meget tid, bl. a. på Colby-Sawyer College, hvor jeg – da jeg var au pair – fik lov til at sidde med i marketing undervisning i et semester. Jeg fik den af vores naboer da jeg skulle rejse hjem til Danmark igen……

Mine billeder af Jack og Jackie – John Fitzgerald Kennedy og Jaqueline Kennedy – er trofaste følgesvende!! Jeg købte dem i 1998 og de var lidt dyre, men jeg synes at de var det hele værd. Jeg har brugt mange timer på at sidde og stirre på dem. De udtrykker så mange ting og jeg synes at de er helt fantastiske at kigge på….

Min bogsamling er en STOR del af mig!! Jeg har svært ved at forestille mig at bo uden bøger, selvom jeg har gjordt det i en kort periode, da mine ting var opmagasineret en tid lige da jeg flyttede sammen med kæresten. Det var hårdt og jeg håber ikke at det sker igen. De er vigtige for mig for at jeg kan føle mig hjemme!!! Jeg ELSKER at gå ind og kigge på dem, rette lidt på dem, bladre lidt i dem……

Min nummerplade fra jeg var au-pair bærer mange minder *S “Min” bil og jeg havde utrolig mange sjove/mærkelige/spændende oplevelser sammen – tænk, så mange minder kædet sammen med 1 lille nummerplade……

Certifikatet som viser, at min (værts)mor og (værts)far anmodede om – og fik – Stars ‘n Stripes hejst til ære for mig over United States Capitol Building (i Washington D. C.), som tak for det år jeg var deres au pair og fordi jeg blev en del af deres familie (flaget medfulgte også). Jeg kan ikke beskrive de følelser der løb igennem mig, da jeg for efterhånden mange år siden (1992) modtog den gave. Aldrig før i mit liv havde jeg oplevet at nogen ligefrem værdsatte mig i den forstand, det var en gave som gik lige i hjertet – og stadig gør hver gang jeg kigger på den…..

Hvad betyder noget for Jer i Jeres liv???

Print Friendly
Tilbage

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!