Newyorkerbyheart

Butterdejsstang med broccoli, skinke og champignon…..

Fyldet til skinkestangen……

Flødeost naturel og sennep røres i……..

Fyldet kommes på butterdejen……..

Salaten…….

Dressingen……..

Den færdigbagte butterdejsstang……

Gårsdagens tallerken……

Jeg havde store problemer med at uploade billeder til bloggen i går, så jeg fik kun blogget om hvederne – men I skal da ikke snydes for vores aftensmad i går aftes!!! Vi fik butterdejsstang med en masse lækkert fyld og dertil en god salat med dressing. Jeg har en del gange lavet butterdejsstang i efter denne opskrift, men i går blev det til en ny variant og den var ihvert fald IKKE dårligere!!!

Butterdejsstang med broccoli, skinke og champignon, 4 pers.:

1 pakke butterdej (4 plader eller 1 stor plade)

1 pakke bacon i tern

250 g champignon i skiver

1 løg, finthakket

1 pakke skinke i strimler

1 broccoli i små buketter

1 pakke flødeost naturel (jeg brugte light)

2 spsk. dijonsennep (eller efter smag)

1 spsk. sød fransk sennep

salt, friskkværnet peber

Svits bacon af først, så det tager farve. Tilsæt løg og champignon, lad det svitse med og simre til væden fra champignon er kogt næsten helt ind. Tilsæt de bittesmå broccolibuketter og lad dem varme igennem. Kom skinkestrimlerne i og vend det bare lige rundt, så det hele er godt fordelt. Tilsæt flødeost, sennep, salt og friskkværnet peber. Rør til ost og sennep er godt og ligeligt fordelt. Lad blandingen stå og afkøle lidt. Rul butterdejspladen ud så den passer til en stor bradepande. Læg al fyldet på miden og klip siderne af butterdejen i strimler, så de ligesom kan flettes ind over midten. Pensl med let sammenpisket æg og sæt i ovnen ved 200 grader i 25-30 minutter. Server med salat. Egner sig aftensmad, frokost og til buffet’er……

Vores salat i går bestod af:

blandede salatblade

mango i små tern

agurk, flækket, kerner skrabt ud og skåret i små tern

rød peberfrugt i små tern

gulerødder i små tern

sukkerærter i mindre, skrå, stykker

rødløg i meget tynde skiver

salt, friskkværnet per

lidt græskarkerner

Dressing:

creme fraiche 9%

salt, friskkværnet peber

1 fed presset hvidløg

1 bdt. purløg, finthakket

Ingredienserne til dressingen blandes sammen og serveres til salaten.

Vi havde kærestens mor nede til aftensmad og hveder i går – det tror jeg at hun blev glad for. Det var også ved at være et stykke tid siden vi har haft hende ned og jeg var ved at få helt dårlig samvittighed!! Vi skal jo passe på hende *S*

I morgen tager vi et døgn til Langeland. Hverken kæresten eller jeg har været på Langeland, så det er da vist ved at være på tide!! Vi har booket os ind på Anna Hus, hvor vi har lejet en lille lejlighed på 33 m2. Det er en Bed & Breakfast og ligger ret tæt på Rudkøbing. Jeg GLÆDER mig rigtig, rigtig meget!! Bare komme lidt væk fra det hele, gå ture, se på andre ting, være ved vandet osv. Vi skal bare slappe af og køber os til al den mad vi skal have *S* Vi har bestilt morgenmad (kr. 50,- pr. person) og jeg skal bare slet ikke tænke på noget – det er DEJLIGT!!! Selvom jeg elsker at lave mad, så er det altså dejligt engang imellem at have fri og bare nyde andres mad *S*. Nogen af Jer der har gode inputs til hvad vi skal se???

Prinsessen skal være selv hjemme, det er jo fordelen ved en kat, hun kan godt klare sig selv i 24 timer. Vi stiller ekstra vand frem til hende, fylder hendes madskål, efterlader kærestens brugte T-shirt (som hun ELSKER at ligge på når vi ikke er hjemme *S*) og giver hende tun inden vi tager afsted – så håber vi at hun tilgiver os, at vi efterlader hende i 1 døgn……..

I aften tror jeg at vi skal have det pasta og marineret tun, som jeg har annonceret så mange gange, men endnu ikke fået lavet….

Print Friendly
Tilbage

2 kommentarer


 1. Feb 15, 2010
  1:04 pm

  Laura

  Efter endelig at have fundet en blog, som jeg gider at læse mere end en gang, har jeg et enkelt spørgsmål.
  Generelt i dine opskrifter kan ikke finde hvor mange de er beregnet til. Er det forskelligt eller er det altid 2?
  Mvh Laura


 2. Feb 15, 2010
  1:35 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Laura!

  Nogle gange skriver jeg hvor mange det er til, men generelt mener jeg at folk selv kan finde ud af det og ellers må man gætte sig frem.

  /Newyorkerbyheart

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!