Newyorkerbyheart

Gulerods-/solsikkeboller i ny variation…….

02 april , 2008 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Opskrifter - Tags:

Inden de kommer i ovnen…..

Færdigbagte…..

De blev SÅ lækre…….

Den smukkeste prinsesse i verden……..

Jeg bager jo de her gulerod-/solsikkeboller hver uge, fordi jeg synes at de er SÅ skønne og lækre – heldigvis deler kæresten min mening *S*.

De er lette at arbejde med, de kan fryses og er stadig lækre når de tages op og så holde de sig frisk rimelig længe (synes jeg). Engang imellem synes jeg dog, at de skal varieres lidt. Sidste uge kom jeg lidt græskarkerner i, hvilket også blev rigtig godt. Halvdelen af hvedemelet skifter jeg ud med durummel. Jeg burde måske bruge grovere melsorter, men jeg synes bare at brød har en tendens til at blive mere tør….

I dag kom jeg ½ revet squash i, sammen med revne gulerødder og solsikkekerner – det kan jeg virkelig ANBEFALE!!! De blev SÅ lækre, svampede og med en SKØN smag – så kom endelig igang og afprøv dem, jeg lover jeg at I ikke bliver skuffede (det håber jeg ihvert fald ikke….)

Jeg må hellere lige skrive, at jeg lader dem hæve 1 time hver gang – altså 1 time efter dejen er æltet sammen og 1 time efter de er sat på plade. Hævetiden kan dog godt sættes ned, hvis det ønskes……

Print Friendly
Tilbage

2 kommentarer


 1. Apr 4, 2008
  7:08 pm

  Jesper

  En aldeles fremragende måde at gøre brød mere langtidsholdbart og saftigt, er at komme hakket spinat i. Jeg tager gerne bare noget af det frosne. Brødet kan tage forbløffende meget spinat. Jeg tør ikke langtidshæve det af frygt for jordbakterier, men det er nu heller ikke nødvendigt. På den måde er jeg sikker på du kan komme mere groft mel i.


 2. Apr 4, 2008
  8:52 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Jesper!

  Mange tak for tippet, det vil jeg afprøve på et tidspunkt 🙂

  Jeg ELSKER jo spinat….

  Mange hilsner og god weekend.

  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!