Newyorkerbyheart

Min nye “baby”……

07 april , 2008 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Køkkenting - Tags:

Min lille nye Ipod Nano 4 GB (det er en tandstikker der ligger ved siden af)……

……tynd er den også….
Jeg har lige fået min lille nye Ipod Nano 4 GB, den er sølvfarvet og rigtig, rigtig fin!! Jeg synes at min store Ipod, havde brug for selskab og da min Creative Zen (som jeg jo hører lydbøger på) ikke taler sammen med min Ipod, så var det ved at være lidt træls!! Jeg blev derfor enig – i samråd med den store Ipod 80 GB som jeg har fået af min mor og søskende – om at det var tid til et lille nyt familiemedlem……
Jeg synes at det er forunderligt, at de kan komme teknologi ind i sådan en lille tingest, den er virkelig lille. Den skal jeg så høre min lydbøger på fra nu af og jeg glæder mig allerede til at komme i seng i aften, så jeg kan komme igang!! Jeg har lige fået lagt “Pigen der legede med ilden” af Stieg Larsson over på Itunes, så jeg tror at det er den jeg skal igang med. Jeg er blevet færdig med “Undtagelsen” af Christian Jungersen. Jeg må sige, at jeg har været MEGET imponeret over den, den er helt vildt god. Kan kun ANBEFALES!!! Jeg har den også i bog form og den skal helt klart læses på et tidspunkt. En enkelt lydbog kan vare længe hos mig, for jeg når ikke at høre så meget inden jeg falder i søvn om aftenen. Nogle passager hører jeg endda igen og igen, for at få det hele med *S*. Nogle aftener tror jeg ikke at der går mere end et par minutter inden jeg falder i søvn, andre gange kan der gå lidt længere tid……
Jeg har købt min lille nye vidunder på Ebay, hvor jeg har sparet noget, selvom jeg har skullet betale for porto – og så blev jeg taget i tolden (kr. 129,-) – men det er jo den risiko som jeg ved jeg løber…….

Print Friendly
Tilbage

6 kommentarer


 1. Apr 8, 2008
  4:09 am

  Anonymous

  Hej Birthe,
  Tillykke med den nye ipod, den er bare så lille og lækker 🙂
  Jeg købte for et stykke tid siden en bunke lodsedler fra drengenens skole (til støtte for et humanitært projekt på Filippinerne) og stor var glæden da vi vandt og ungerne hjembragte en flot metal blå 8GB ipod Nano, og da jeg som den eneste i familien endnu aldrig har haft min egen ipod, ja så blev den min :-).

  Lige nu lytter jeg til “My Life” skrevet og oplæst af Bill Clinton, det er så genialt at han selv læser op, hans stemme kender vi jo alle, og så er det næsten som om han personligt fortæller mig sin historie.

  Jeg er sikker på at du nok skal få mange dejlige timer med din nye “baby”: 🙂

  Ha’ det godt i DK!
  Hilsen
  Bente fra “Solens Rige”


 2. Apr 8, 2008
  9:29 am

  Kagekonen

  Tillykke med den nye “baby”. Jeg har også læst undtagelsen og den er simpelthen fantastisk. I øjeblikket er jeg igang med Mænd der hader kvinder og den tegner rigtig god…


 3. Apr 8, 2008
  11:22 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Bente!

  Dejligt at høre fra dig 🙂

  Den er SÅ fed og din har jo så endda dobbelt så meget plads som min – sikke en fin gave at vinde….

  Læser han den virkelig selv op?? Den må jeg da have fat i – tak for tippet 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 4. Apr 8, 2008
  11:23 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Kagekone!

  Åh, jeg tror at du vil blive “hooked” på “mænd der hader kvinder” og hele serien, det blev jeg ihvert fald!

  Mange hilsner
  Birthe


 5. Apr 8, 2008
  12:14 pm

  fiskerfernandez

  Den er saa flot. Tillykke med den!
  Jeg har den i groen, og den blev ogsaa lillebror til min gamle, store iPod.
  I weekenden koebte jeg et transperent plastic hardcover lavet til den nye iPod nano, saa den er beskyttet og samtidigt kan baeres omkring halsen. Super smart 🙂


 6. Apr 8, 2008
  12:21 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Fiskerfernandez!

  Allerførst: velkommen til min blog 🙂

  Ja, jeg har også bestilt nogle covers til den, et par stykker i silicone og 1 Nike etui, som er ret smart. Den skal jo beskyttes, ellers bliver den hurtig ridset…

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!