Newyorkerbyheart

Mona Lisa……..næsten…….

29 april , 2008 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Min kat - Tags:

Fantastisk……

Original billedet…….

I dag har vi lige modtaget de tegninger vi har fået lavet til vores USA tur: et af Tristan og et af Emma. De er begge blevet SUPER gode, men jeg vil dog ikke poste dem lige nu, da det hænder at min mama kigge forbi……

I skal dog se det billed jeg har fået lavet til kæresten af vores lille prinsesse!! Det skulle faktisk være hans fødselsdagsgave, men da det først er i august og jeg bare IKKE kunne vente, ja så har han fået det alt, ALT for tidligt!!!! Han blev dog glad for den og jeg synes, at den er helt vild SKØN. Det er Linda Gil der har tegnet alle tegningerne og jeg kan varmt anbefale hende – og jeg har altså IKKE fået tegningerne gratis for at skrive det *S* Hun er super sød at kommunikere med og arbejder hurtigt – tak Linda!!
Måske ligner modellen ikke helt Mona Lisa – men det er da lidt derhen ad *S*

Jeg vender tilbage i morgen med en bærtærte (da vi skal have gæster) og en aspargestærte (aftensmad)……

Print Friendly
Tilbage

4 kommentarer


 1. Apr 29, 2008
  9:05 pm

  Karina

  Wow, det er blevet et godt billede! Må jeg spørge hvad du skulle af med for det?


 2. Apr 29, 2008
  9:09 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Karina!

  Ja, jeg synes også at det er blevet helt vildt godt 🙂

  jeg har givet kr. 500,- men jeg fik lidt rabat fordi jeg fik lavet 3 tegninger på en gang…

  Mange hilsner
  Birthe


 3. Apr 30, 2008
  10:27 am

  Sister Bonde

  Godt nok billigt for sådan en superduperdejligkattetegning.


 4. Apr 30, 2008
  10:31 am

  Newyorkerbyheart

  Hej sister!

  Jeg synes ihvert fald at det er alle pengene værd 🙂

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!