Newyorkerbyheart

Pastafad med bacon, kylling og masser af grønsager…….

Bacon og kylling steges…….

De forskellige grønsager svitses…..

(Madlavnings)fløde, lidt mælk og koncentreret tomatpure hældes ved……

Vendes sammen med kogt pasta…..

Lige fra ovnen……

Aftenens tallerken……

Den smukkeste prinsesse i verden…..

Hvor er hun kær – også når hun sover…..

I dag har vi fået pastafad med bacon, kylling og masser af grønsager – lækkert og nemt *S*. Det smagte rigtig godt og grønsagerne kan jo varieres i det uendelige……

Pastafad med bacon, kylling og masser af grønsager:

1 pakke bacon i tern

1 kyllingebrystfilet skåret i små strimler

1 rød peberfrugt i små tern

1 grøn peberfrugt i små tern

1 gul peberfrugt i små tern

1 squash i små tern

4 gulerødder i små tern

1 løg i tern

3 fed hvidløg, finthakket

2½ dl (madlavnings)fløde, derefter skyllet af med skummetmælk

1 lille dåse koncentreret tomatpure

1 håndfuld frosne ærter

salt, friskkværnet peber

1 pose revet ost

pasta kogt al dente

Bacon svitses til det begynder at blive gyldent, så tilsættes kyllingestykkerne og der krydres med friskkværnet peber. Lad det stege til kyllingestykkerne er gennemstegt, hæld det på en tallerken og stil det til side. Svits løg og hvidløg på den samme pande – tilsæt evt. lidt olivenolie hvis det er nødvendigt – til det begynder at blive blødt, men det skal IKKE blive brunt. Tilsæt så de øvrige grønsager, start med gulerødderne. Krydr med salt og friskkværnet peber. Når det hele er blandet sammen og varmet igennem, så tilsæt (madlavnings)fløde og tomatpure – bland det hele godt sammen og lad det lige koge op. Smag til om det er tilpas krydret. Hæld den kogte pasta i et fad smurt med lidt olie, hæld bacon og kyllingekød over og til sidst grønsagerne. Vend det hele rundt så det er blandet. Drys med revet ost og sæt i ovnen ved ca. 200 grader til osten er smeltet og gyldenbrun.

Jeg synes lige at det er tid til at I skal have et par billeder af prinsessen, det er vist ved at være længe siden. Det lader til, at hun endelig er ved at blive sig selv, mere end hun har været længe!! Hun fanger mus og hun er ude om dagen – ihvert fald mere end tidligere. Hun vil stadig gerne ligge inde i klædeskabet og nu har hun også selv fundet ud af at få skydelågerne op – ret træls – men så går jeg ind og henter hende så hun får noget dagslys….

Jeg synes jo at det er skønt når andre mailer deres katte-historier til mig. Det sjoveste jeg endnu har hørt er en kat der stjæler!!! Den går simpelthen rundt om natten og tyvstjæler alt hvad den finder og ligger der så på trappen, så dens mennesker finder det om morgenen – er det ikke morsomt??? Det er ihvert fald noget jeg aldrig før har hørt om, har I???

Nå er april måned snart slut og SNART skal vi ud og flyve og jeg skal hjem til min mama – det er næsten ikke til at kapere og jeg glæder mig usigeligt MEGET!! Jeg må dog også indrømme, at jeg er noget nervøs. Både for hvordan kroppen vil klare flyveturen – og også lidt for min flyskræk *S* – og for hvordan jeg klarer det!!! Jeg ved at det bliver hårdt og er forberedt på at jeg nok ikke er til meget når vi kommer hjem. Jeg ved dog også, at det bliver det hele værd!!!!

Er der nogen af Jer der har læst det nye blad “Fit Living“? Jeg har købt det og jeg tror at det har potentiale – men det kan dog ikke hamle op med de “Self” og “Shape” blade, som jeg får fra USA hver måned. Jeg synes dog at det er fedt, at der kommer et alternativt til “Iform“, som jeg aldrig har været så stor fan af……

Bøger:

Jeg kæmper mig stadig igennem “Madame Terror” af Jan Gulliou. Jeg er ikke overvældende imponeret, men jeg må indrømme at den har sine momenter (det har nok også noget med at gøre, at jeg ikke er for flittig med at læse i den!!!). Jeg skal nok få mig kæmpet igennem den…..

I morgen står den på rester fra i dag, men jeg vender tilbage igen på onsdag hvor der også kommer noget bagværk da vi skal have gæster om aftenen…..

Print Friendly
Tilbage

4 kommentarer


 1. Apr 29, 2008
  11:23 am

  Anonymous

  Hej Birthe

  Endnu engang stor ros til dig for din blog 🙂

  Jeg har lige et spørgsmål ang. de asparges med bacon, som du nogle gange griller.
  Skal de bare være rå, når de kommer på grillen?
  Jeg har i lang tid haft et hadeforhold til asparges – kvalme-traume fra barndommen tror jeg 🙂 – men nu har jeg besluttet, at jeg må være voksen nok til at prøve igen 🙂

  Mange hilsner her fra det hollandske,

  Anja


 2. Apr 29, 2008
  11:29 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Anja!

  mange tak for rosen 🙂

  Ja, de grønne asparges er rå. Bare skyllet og det nederste lidt seje knækkes af. Så vikl bacon om og drys med lidt groft salt og friskkværnet peber. Læg på grillen, men hvis du lægger dem over direkte varme, så pas på at de ikke bliver for sorte (hvad mine er slemme til), for så er de altså ikke så gode….
  De kan også laves på grillpande….
  Held og lykke med det, jeg ELSKER jo asparges 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 3. Apr 29, 2008
  8:11 pm

  nina

  Birthe, må lige sige at denne ret er intet mindre end himmelsk. Vi har netop prøvet den og sidder nu her tilfredse og revnefærdige!!! :o)


 4. Apr 29, 2008
  8:40 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Nina!

  Glad for at I kunne lide det 😀 Vi har lige spist resterne fra i går og det smager altså også godt efter en tur i microovnen….

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!