Newyorkerbyheart

Så har vi fået “puppies” i huset……

24 april , 2008 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Bla bla, Bøger, Shopping - Tags:

Mine nye “puppies” – altså Hush Puppies……

Frikadellerne til aftensmaden…..

I dag har jeg fået mine nye Hush Puppies – mine nye indesko – og jeg synes at de er SUPER fede. Jeg kunne dog godt have brugt dem i et nummer mindre, jeg har bestilt dem i 37, men de er ret store i det, så en 36 ville nok have været mere passende. Jeg har købt dem hos Ellos, hvor jeg ellers ikke handler så meget, men disse kunne jeg ikke stå for……

Aftensmaden i aften bestod af resten af kartoffelsalaten fra i går – som altså også smagte ret godt i dag – og så en gang frikadeller!!! Nu har kæresten været “plaget” med kyllingefrikadeller i lang tid, når vi har fået frikadeller, så i dag synes jeg at han skulle have den rigtige udgave (eller næsten). Jeg sneg mig til at rive et par gulerødder og ½ squash ned i, men han gjorde nu heller ikke vrøvl *S*

En af ulemperne – det er vist også den eneste – ved at bo i sådan en form for bebyggelse som vi gør, er jo at det hele er meget åbent. I disse dage hvor vejret har været så godt, har jeg selvfølgelig gerne villet sidde ude. Da det har blæst en del på terrassen ud mod søen, har jeg søgt om foran, hvor vi jo også har en dejlig “terrasse”. Vi har dog en nabo som utrolig gerne vil snakke – og jeg kan ikke finde ud af at sige fra. Selvom jeg har sat mig ud med en stak blade og Ipod i ørerne, kommer hun bare hen og slår sig ned til en lille sludder – og det er ikke bare et par minutter – nej, det er et par timer!!!! Selv i går sidst på eftermiddagen, da kæresten og jeg sad derude og ville nyde vores ny indkøbte cafe-sæt, kom hun cyklende og sagde: “Nejj, sidder I der, hvor hyggeligt, så trækker jeg lige en stol over og sidder lidt hus Jer!!”. Inden vi nåede at reagere, sad hun der – lidt træls! Det er skam IKKE fordi vi ikke vil tale med nogen, eller noget i den stil, men det er da også lidt rart at kunne sidde lidt for sig selv. Jeg nyder at sidde udenfor at læse eller lytte til min Ipod – så jeg håber at vinden snart drejer – så vi kan bruge den anden terrasse, hvor vi sidder lidt mere skjult…..

Bøger:

“The Secret” – Hemmeligheden af Rhonda Byrne er nu endelig kommet ind i vores hjem!! Er der nogen af Jer derude der har læst den?? Jeg er lidt spændt på at læse den. Altså jeg tror da lidt på “tankens kraft”, men om den ligefrem kan “flytte bjerge”, tjaaaa det kan jeg måske have mine tvivl om (men måske er det derfor jeg IKKE kan!!!). Ihvert fald skal den have en chance, nu er der blevet skrevet og sagt så meget om den, så nu MÅ jeg læse den……

Print Friendly
Tilbage

6 kommentarer


 1. Apr 25, 2008
  11:09 am

  marianne

  Hej Birthe
  Med hensyn til hende din nabo der snakker uden pli:
  Det er bare et dødsvært dilemma, for hvordan siger man det til hende uden at hun bliver fornærmet og naboskabet ryger.
  Men måske har du allerede fået hende fortalt det via denne blog :-))
  God vind fremover med hende, jeg kan ikke engang komme med et godt råd, for jeg tror at uanset hvor flink man er og hvor diplomatisk man er, så er det med 90% sikkerhed dømt til fiasko. Håber du får nogle gode råd fra andre, der har mere at byde på end mig.


 2. Apr 25, 2008
  11:32 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Marianne!

  ja, det dilemma (med at hun fik det at vide gennem bloggen), har jeg selvfølgelig overvejet – men jeg synet at jeg har været rimelig diplomatisk, så selvom hun gjorde så har jeg ikke svinet hende til på nogen måde 🙂
  Det er nemlig et svært dilemma, for jeg tror også at lige meget hvad, så vil det ikke ende godt…..

  Mange hilsner
  Birthe


 3. Apr 25, 2008
  5:51 pm

  Anonymous

  Hej Birthe

  Jeg skal fejre min fødselsdag på lørdag for nogle veninder, og vil lave lavakagen til dessert, men kan jeg lave dejen i dag og bare komme den i køleskabet til i morgen aften? Min svigermor troede det ikke, så jeg er lidt i tvivl…

  Hilsner Angelika


 4. Apr 25, 2008
  5:56 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Angelika!

  Tillykke med fødselsdagen!! 🙂

  Du kan sagtens lave dejen i dag og hælde den i ramakinerne – jeg havde sågar dejen stående i 2 dage uden at den tog skade……
  Bare sørg for at smøre ramakinerne rigtig, RIGTIG godt – de kan være ret svære at kagen ud af igen….

  mange hilsner og jeg er spændt på at høre hvordan det gik….

  Birthe


 5. Apr 25, 2008
  6:21 pm

  Anonymous

  Mange tak 🙂

  Hvor er jeg glad for at høre at man sagtens kan lave dejen i forvejen. Det gør det hele meget lettere 🙂

  Jeg er så vild med den kage, så nu skal de andre smage den. Har allerede haft succes med den en gang, så denne gang får den nok flere fans 🙂

  Hilsner Angelika


 6. Apr 25, 2008
  6:26 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej igen Angelika!

  Nå, godt at du har prøvet dem før, så ved du at de kan – måske – være lidt svære at få ud af formen…

  Jeg er også vild med den kage, måske vi snart skal have dem igen 🙂

  mange hilsner og god weekend.

  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!