Newyorkerbyheart

Snydt – igen………

16 april , 2008 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Bla bla, Min kat - Tags: ,

Dagens menu……

Så er der dækket op…..

Jeg ved det, jeg havde lovet Jer at idag blev det til pasta med marineret tun, men jeg må endnu engang snyde Jer…………det blev til grill-mad – af den gode slags – istedet for *S* Vejret har været SÅ skønt og da vi har den perfekte sol-krog omme foran vores hus, gik vi sammen med vores naboer (eller ihvert fald et hold af dem) om at grille pølser, pølsebrød og asparges med bacon om. Det var SUPER hyggeligt og smagte bare SÅ godt!! Vi sad i de sidste solstråler og nyd vores første udendørs måltid, her ved vores nye hjem. Det blev lidt koldt til sidst, men ved at vi flyttede grillen helt hen til bordet, så gik det……..

Nu er jeg bare mæt og tilfreds. Jeg har fået sol i ansigtet, siddet og nydt livet og vi har hygget os med søde og dejlige mennesker – hvad mere kan vi ønske os??

Den lille prinsesse har forresten fanget hendes første mus her i hendes nye omgivelser, så hun var MEGET stolt da hun ville overbringe den til mig *S* Jeg nåede dog lige at se “vidunderet” og så ellers lige nå at lukke terrassedøren for næsen af hende – havde ikke lige lyst til at løbe rundt og jagte mus i dag. Hun er blevet lidt mere dus med omgivelserne og nu kan hun oveni købet lokkes til at komme ud i dagslys – hvilket er store ting for hende!! Hun er også blevet lidt mere dus med at gå ud af hoveddøren, istedet for terrassedøren, så der er fremskridt på alle fronter……

Print Friendly
Tilbage

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!