Newyorkerbyheart

Wienerschnitzel med citron, hvidløg og parmesan……

Paneringen til wienereschnitzlerne…….

De færdige schnitzler……..

Aftenens tallerken……

Min nyeste gevinst: Lovely by SJP (Sarah Jessica Parker)……

Jeg fandt en bog, som jeg MÅTTE eje: “Rapport fra en ørkenspejling” af Steffen Jensen…….

Det var meningen at vi skulle have en pastaret med marineret tun i dag, men da vi var ovre for at handle, “faldt” vi over de lækreste wienerschnitzler………så menuen blev ændret!!!! Det smagte SUPER skønt, wienerschnitzel er altid godt *S*. Vi får dog ikke ansjoser til, som sig jo hør og bør, men jeg vover at påstå at det er ligeså godt uden…….

Wienerschnitzel med citron, hvidløg og parmesan:

wienerschnitzler (kalvekød)

rasp

revet citronskal

salt, friskkværnet peber

æg, letpisket

frisk, revet parmesanost

revet hvidløg

flydende stegemargaring og olivenolie til stegning

lidt reven peberrod

kapers

Bank schnitzlerne lidt fladen med håndroden. Bland rasp med salt, friskkværnet peber, revet hvidløg, friskrevet parmesan og revet citronskal. Vend først schnitzlerne i det letpiskede æg, derefter i rasp-blandingen. Steges på en pande i en blanding af flydende stegemargarine og lidt olivenolie. Steges ca. 3-5 minutter på hver side (alt efter hvordan de ønskes), sørg for kun at vende dem 1 gang, så paneringen ikke falder af. Server med lidt revet peberrod, kapers og en skive citron. Vi fik vores ynglings ovnbagte kartofler med sesam, grønne ærter og Knorr’s champignonsauce…..

Det er anden gang jeg har vundet noget i Verdens TV‘s konkurrencer, idag modtog jeg perfumen “Lovely by SJP” (Sarah Jessica Parker), jeg glæder mig til at tage den i brug, for den skulle dufte ret dejligt!! Jeg deltager i en del konkurrencer og vinder jo så – heldigvis – også engang imellem. Det er ikke de store ting jeg har vundet – såsom rejser, elektronik eller møbler – men alligevel skønne præmier ind imellem……

Jeg har også begavet mig selv med en bog, det skal jo til engang imellem *S* Denne gang blev det “Rapport fra en ørkensejling” af TV2’s Mellemøst korrespondent, Steffen Jensen. Jeg synes, at han er en meget dygtig journalist og han formår at trænge igennem på en TV-skærm. Jeg tænker, at en mand som ham – og der hvor han har boet i de sidste mange år – nok har en historie eller 2 der er værd at læse om……..

Jeg har længe gået og spekuleret over hvad i alverden vi dog skal købe til min bror i USA – som jo bliver student – og hans søster skal jo heller ikke snydes når vi kommer derover på besøg!! MEGET vanskelig opgave, især når jeg ikke sådan har den daglige kontakt med dem og dermed kender dem godt og ser deres vaner og interesser. Jeg tror dog endlig at jeg/vi har fundet den perfekte løsning!! Tristan er jo en rigtig dygtig fægter (som drømmer om OL engang) og Emma rider mange stævner og har hendes egen hest. Derfor skal Linda Gil lave en karikatur-tegning af dem hver: Tristan i fuld fægteudstyr og Emma på/med hendes hest. Nu skal jeg bare lige have fat i nogle gode billeder der kan bruges, så skal det sættes igang!! Jeg er allerede SUPER spændt, personligt synes jeg at det er ret godt fundet på *S*. Vi skal også have samlet lidt dansk musik sammen til dem. Jeg regner ikke med at det skal være dansk-sproget, men noget i stil med Tim Christensen, måske Randi Laubek, DAD m. m. SÅ skal jeg bare finde noget til min moar…..

Bøger:

Jeg er stadig igang med “Madame Terror” af Jan Guillou. Jeg må med skam meddele, at jeg ikke har fået læst så meget i den på det sidste!! Jeg syntes at den var rigtig god og spændende i starten, men lige pt. synes jeg at den er noget tung at læse – jeg håber at det bliver bedre…….

I morgen regner jeg bestemt med at menuen kommer til at være pasta med marineret tun……

Print Friendly
Tilbage

2 kommentarer


 1. Nov 26, 2008
  9:49 am

  Charlotte Milano

  Hej “newyorkerbyheart”,
  læs i dag historien om wienerschnitzlen på http://www.italy.dk – opskriften er nemlig italiensk – så dit tilskud af parmesanost i paneringer er faktisk genial – vil selv prøve det.
  Kender du i øvrigt kampagnen for dobbelt statsborgerskab for “os derud” – tag et klik ind på http://www.statsborger.dk – og skriv evt. under på vores kampagne – jo flere, jo bedre 🙂
  hej
  Charlotte – Milano


 2. Nov 26, 2008
  11:28 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Charlotte!

  Velkommen herinde og tak for din kommentar 🙂

  Håber at du vil kunne lide det….

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!