Newyorkerbyheart

Bjørnen sover – IKKE!!!!…….

25 maj , 2008 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Familie, USA - Tags:

Lucy som hvalp……

Lucy…..

Min Mama har en hund som hedder Lucy – jeg har endnu ikke mødt hende, så det er ret spændende! Hun har lige mailet, at Lucy i fredags pludselig var blevet meget urolig. Lucy har hendes egen dør, så hun for ud og pludselig var der en flygtelig larm: hvæsen, brøl og prusten. Da min Mama kom ud til laden – som ligger ca. 200 meter fra huset – var Lucy kommet i kontakt med 2 store bjørne!!!! Min Mama måtte bruge alle mulige – og umulige kneb for at lokke Lucy ind i sikkerhed, væk fra de farlige bjørne…….

Hvor ville jeg gerne have set de bjørne, jeg håber at de stadig er i området når vi kommer derover. Da jeg var au pair og jeg gik tur med børnene i foråret – og efteråret – gik jeg med bjælder for at larme mest muligt. Det skulle holde bjørnene væk og jeg så da heller aldrig nogen, men vores naboer havde bjørne i baghaven…….

Ikke det helt store i dag. Vi har haft det nabo-par ovre som – sammen med kærestens søster – skal passe prinsessen mens vi er væk. De skulle lige have de sidste instruktioner osv. Ellers har vi bare slappet af og jeg har igen i dag været inde og få en lur. Jeg kan endnu ikke gå igennem en hel dag uden at sove ihvert fald 1 gang, men det skulle også være godt for hjernen har jeg hørt og jeg vil jo gerne være helt rask inden vi skal afsted……..torsdag morgen!!!

I morgen skal jeg til lægen, så håber jeg at alt er fino – jeg bliver ihvert fald under INGEN omstændigheder hjemme. Jeg vender tilbage i morgen aften med madpandekager med fyld og salat.

Print Friendly
Tilbage

6 kommentarer


 1. May 26, 2008
  10:31 am

  Angelika

  Hvor er Lucy bare sød 🙂 Jeg elsker hunde og katte, og glæder mig til den dag jeg flytter tilbage til jylland og skal have hus, have og nogle dejlige dyr 🙂

  Hvor må du glæde dig til at skulle afsted. Jeg må indrømme, at jeg kommer til at savne dine daglige indlæg mend du er ude at rejse, men vil glæde mig til at høre om din tur, når du vender hjem igen.

  Nå, men jeg må heller i gang med at lave madplan for denne uge 🙂

  Hilsner Angelika


 2. May 26, 2008
  11:04 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Angelika!

  Ja, jeg glæder mig til at møde Lucy, den ser sød ud 🙂

  Vi glæder os begge helt vildt og kan næsten ikke vente længere…..

  Mange hilsner
  Birthe


 3. May 26, 2008
  2:04 pm

  anjoe

  I lidt god tid vil jeg ønske dig og kæresten den allerskønneste ferie, fuld af positive oplevelser, plus/minus bjørne 😉


 4. May 26, 2008
  3:15 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Anjoe!

  Mange tak 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 5. Jun 9, 2008
  9:26 pm

  Mette

  Nårh, vi har berner sennen han, så jeg bliver helt blød om hjertet af at se Lucy.


 6. Jun 11, 2008
  1:52 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Mette!

  Det kan jeg godt forstå!! Lucy er en SKØN og utrolig dejlig hund 🙂

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!