Newyorkerbyheart

Gode ben……….

10 maj , 2008 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Bøger, Restaurant/café-besøg - Tags: ,

Nå, men som I måske har gættet ud fra billedet så fik jeg ikke lavet aftensmad i dag. Ret impulsivt bestemte jeg sidst på eftermiddagen, at kæresten havde lyst til at invitere mig ud og spise *S*. Efter at have overvejet lidt hvor vi skulle hen, bestemte vi os Ribe – uden at vi vidste at der i disse dage er Tuplipanfest der!!! Vi prøvede først at bestille bord på “Sælhunden”, men der var alt optaget (hvilket jeg godt nok studsede lidt over), men så fik vi et bord på “Vægterkælderen” (som liger under Hotel Dagmar, hvor vi har spist engang). Da vi kom til byen, kunne vi godt se at der skete noget lidt ud over det sædvanlige og vi ledte længe efter en parkeringsplads. Først da vi kom til restauranten fandt vi ud af, at der var Tulipanfest *S*. Vi havde allerede bestemt os hjemmefra at det var deres “go’e ben” der trak, så det bestilte vi – og vi blev IKKE skuffede. Jeg har sjældent fået bedre og mere kødfulde ben, de var SÅ lækre (så kan “Bones” godt pakke sammen!!!). Som tilbehør var der fri salatbar (ikke så stort udvalg, men ok), pommes frites (gode!!), bbq sauce (god!!), hvidløgsdip af en art (god!!) og bagt kartoffel med en form for krydderurtesmør (knap så god), men selv om den bagte kartoffel ikke var så spændende igen – havde vi IKKE noget at klage over. Det var hurtig betjening og atmosfæren helt i top, det er virkeligt et sted der emmer af fordums tid. Jeg kan kun ANBEFALE Jer stedet, hvis I kommer på de kanter, det er det virkelig værd. Vi fik 2 x ben, 1 stor Classic øl og 1 stor Cola for kr. 358,- det er da BILLIGT og bestemt noget vi vil gøre igen……

Efter den skønne middag og uden at kunne få så meget som en enste lille bid is ned (selvom vi passerede isbutikken hvor de bager deres egne vafler og hvor der dufter FANTASTISK!!), gik vi en tur rundt i Ribe. Der var jo masser af mennesker på gaden pga. af Tulipanfesten, leveden musik flere steder og i det hele taget MASSER af stemning. Vejret er jo helt fantastisk og da vi kørte hjem, viste bilen at der var 20 grader udenfor (kl. 21.15) – da er da helt utroligt i maj måned……

Nå, men i morgen skal vi jo have BBQ fest og vi starter allerede kl. 14.00. Der er indkøbt Asti (mousserende italiensk vin – som jeg jo ELSKER), hvidvin og masser af øl og sodavand. Jeg har fået lavet Sticky Chicken (eller ihvert fald forberedt til det, de skal jo først grilles i morgen), lavet cole slaw og forberedt så jordbærtærten bare lige skal have creme og jordbær på i morgen….

Bøger:

Jeg må sige, at jeg stadig er vildt optaget af “Stenhuggeren” af Camilla Läckberg. Jeg læser i den lige så snart jeg kan snige mig til det og jeg får ikke så meget søvn om natten som jeg burde!!! Jeg synes virkelig at den er god – måske den bedste fra hendes hånd indtil nu…..

Print Friendly
Tilbage

6 kommentarer


 1. May 11, 2008
  1:12 am

  Nille

  Kære Birthe,

  Der er ikke noget som de dejlige danske sommeraftener – og 2 grader skal man kun være glad for!!! Og hvor er det skønt en gang imellem bare at beslutte sig for en udeaften! Dejligt, at I havde en god én af slagsen!

  Kærlig hilsen
  Pernille


 2. May 11, 2008
  11:31 am

  Newyorkerbyheart

  Kære Nille!

  Hvor er jeg glad for at se dit smukke billed igen under mine kommentarer – tak 🙂

  Glad for at du et kommet godt hjem og har haft det godt…

  Det var virkelig en dejlig aften i går, skønt med sådanne…

  Vi snakkes.

  Kærlig hilsen
  Birthe


 3. May 11, 2008
  2:31 pm

  Kagekonen

  det lyder som en dejlig aften i havde. Jeg har jo min bedstemor boende små 10 km. udenfor Ribe, så jeg vil lige huske på stedet… Og de der is fra Ribe, med de hjemmebagte vafler, årh… mand, hvor ku’ jeg godt spise sådan en lige nu 😉


 4. May 11, 2008
  8:39 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Kagekone!

  Ej, så MÅ I altså derind engang, det er SÅ godt. Vi skal ihvert fald derned igen – og igen – og….

  Mange hilsner
  Birthe


 5. May 12, 2008
  8:26 pm

  Anonymous

  Hej Birthe,
  jeg har her til morgen modtaget det nye nr af MAD og kiggede straks efter dine kommentarer til de opskrifter du havde afproevet. Dejligt at se dit billede, nu er det som om jeg kender dig bedre.
  Jeg vil oenske dig en rigtig dejlig tur til USA. Vi har lige vaeret paa en lang 3 ugers koeretur til det sydlige Californien og Arizona, meget skoent og spaendende.
  Mange hilsner
  Ann i Vancouver


 6. May 12, 2008
  8:36 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Ann!

  Dejligt at høre fra dig igen 🙂 Ja, nu ved du jo så hvordan jeg ser ud – håber ikke at du er alt for skuffet *S*……

  Det lyder som en skøn tur, håber at I har haft masser af gode oplevelser?

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!