Newyorkerbyheart

Grillaften……

Filmen vi var inde og se igår…….

Marinaden til tigerrejerne…….

Kartofler til grillen……

Tigerrejer klar til grillen……

Salaten……

Det hyggelige bord – bemærk vores nye havebord……

I dag har vi grillet sammen med vores skønne naboer og deres ligeså skønne børn. Vi gik sammen med hvad vi havde. Jeg havde nogle tigerrejer som jeg marinerede, lavede nogle kartofler med bacon om (som jo er en genganger og favorit), hvidløgsmarineret flanksteak og en lækker salat. Naboerne kom med marinerede venøsteaks, pølser, salat og ovnstegte kartofler. Det har været en super HYGGELIG aften og en perfekt afslutning på en god og dejlig dag, som mest er gået med hyggesnak (og for mændenes vedkommende: øldrikning) med selvsamme naboer, vi har fået købt et havebord i artwood og jeg har næsten fået læst “Du ser træt ud, skal jeg holde dine bryster” af Majse Njor…..

Beklager at der ikke er nogle billeder af den færdige mad, men vi hyggede os så meget, at jeg fuldstændig glemte at tage billeder…….

Marinade til tigerrejer:

lidt olivenolie

saft fra 1 lime

2 fed hvidløg, presset

lidt tabasco

lidt tørrede chiliflager

lidt wasabi & sesame fra Santa Maria

Marinaden piskes sammen og hældes i en frysepose. Skallen tages af de rå (optøede) rejer, skær et snit i ryggen og fjern den sorte tarm. Kom dem ned i posen til marinaden og maser forsigtigt marinaden ind i rejerne. Lad den marinere i mindst et par timer, gerne 5-6. Sæt dem på spyd, krydr med flagesalt og friskkværnet peber, grill dem over gode kul – eller på grillpande – til de er netop gennemstegte og bliver røde. Giv dem endelig IKKE for meget, det ødelægger dem fuldstændigt og de bliver mere end kedelige…..

Salaten var mere eller mindre den sædvanlige:

salatblanding, sukkerærter i mindre stykker, emmentaler i små tern, smagfulde blommetomater i tern, 1 squash i små tern, gulerødder i små tern, tørrede tranebær, 1 mango i tern og græskarkerner.

I går var vi inde og se “Flammen og Citronen“, den var GOD!!! Hvis I ikke har set den, kan jeg kun tilskynde Jer at tage ind og se den, det er en oplevelse. De 2 hovedpersoner Flammen og Citronen er jo “virkelige” personer, hvilket jo ikke gør filmen mindre interessant. Godt filmet, god skuespilpræstation og en til tider barsk historie – som det jo også har været på den tid. Jeg synes at det var interessant, at Mads Mikkelsen havde en af hovedrollerne uden at have så forfærdelig mange replikker! Virkelig et biografbesøg værd…….

Print Friendly
Tilbage

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!