Newyorkerbyheart

Kyllingefad med grønsager, Mornaysauce og frisk pasta……..

I tirsdags stod menuen på stegt flæsk, nye kartofler, persillesovs og råkostsalat……

Kyllingeinderfileter brunes og lægges i et fad…….

Svitset løg lægges ovenpå…….

Champignon, squash og rød snackpeber svitses…….

Mornaysauce og lidt skummetmælk hældes ved……

Det færdige resultat…….

Gårsdagens menu……..

I tirsdags fik vi stegt flæsk, persillesovs, nye kartofler og råkostsalat – ikke den bedste mad når man har kvalme skulle jeg hilse og sige!! Det er ellers normalt en af mine ynglingsretter, men jeg spiste næsten ikke noget……

I går fik vi kyllingefad med masser af grønsager, Mornaysauce, frisk pasta og broccoli – heller ikke det store hit hos mig, men jeg fik da lidt kylling og lidt broccoli ned. Jeg har bestilt tid hos lægen og jeg skal derop på mandag. Jeg skal også lige have tjekket mit blodtryk, for det er lidt højt. Jeg ved ikke rigtig hvad lægen kan gøre mod kvalme, jeg hælder mest til at det er noget der skal gå over af sig selv, men kæresten og min Mama er meget bekymrede……..

Jeg tror, at det der går kæresten mest på, er at se mig skubbe maden rundt på min tallerken uden at spise noget af den!! Mig, der normalt har en glubende appetit og nærmest spiser mere end ham *S*. Jeg tror bare, at kroppen skal have tid til at hele af sig selv, men jeg ved selvfølgelig godt at den skal have “brændstof” for at kunne det. Det er bare svært, når der ikke er rigtig er noget der tiltaler mig……

Jeg sover stadig en del og får mindst 2 lur i løbet af dagen + en god lang nattesøvn. TV er stadig ikke på min liste, men min computer er. TV har jeg prøvet, men de skiftende billeder, kan jeg ikke klare – dem har computeren ikke, derfor tror jeg at jeg kan holde det ud. Men jeg prøver ikke at sidde ved den for lang tid af gangen…….

Kyllingefad med grønsager og Mornaysauce, 4 pers.:

1 pakke kyllingeinderfileter

½ squash skåret i tern

1 rød snackpeber i små stykker

1 stort løg i ringe

250 g champignon i kvarter

Wasabi & sesame krydderi fra Santa Maria

salt, friskkværnet peber

Mornaysauce

lidt skummetmælk

Brun kyllingekødet på begge sider, krydr med salt, friskkværnet peber og wasabi & sesame krydderi – læg det i et ovnfast fad. Svits løg til de bliver let gyldne og læg dem ovenpå kyllingestykkerne. Svits champignon, snackpeber og squash, krydr med salt og friskkværnet peber – læg det ovenpå kylling og løg. Hæld Mornaysauce og lidt skummetmælk ved, sæt i ovnen ved 200 grader i 20-25 minutter. Server med frisk pasta og en grønsager af en art.

I morgen skal vi i Bilka og jeg skal klippes, vi skal have købt nogle sidste ting inden vi skal flyve på torsdag. Der er nu 1 uge til – næste torsdag ved denne tid, sidder vi i Amsterdam og venter på at komme med flyet til Logan Airport, Boston, MA – helt UTROLIGT og jeg har stadig lidt svært ved at tro på det!! Jeg er så små begyndt at pakke lidt, for at være på forkant og for ikke at skulle “stresse” over det i næste uge. Jeg er sikker på at stress vil være noget af det værste for mig, så er der bedre at pakke lidt ad gangen….

JEG GLÆDER MIG FOR VILDT!!!!!

Print Friendly
Tilbage

6 kommentarer


 1. May 22, 2008
  1:57 pm

  Lise

  Kære Birthe,
  sikke noget med dig. Nu må du altså holde dig i ro, indtil torsdag i næste uge.
  Er du sikker på at du kan/må flyve?

  Kærligst
  Lise


 2. May 22, 2008
  2:04 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Lisen!

  det ved jeg ikke, men hvis jeg ikke spørger får jeg ikke nej 🙂

  Jeg SKAL afsted!!

  Mange hilsner
  Birthe


 3. May 23, 2008
  1:04 pm

  Anonymous

  Hej Birthe,

  Jeg blev ellers helt glad da jeg så at der var nyt indlæg på din blog – men så læser jeg, at du endnu ikke er over dit fald og at du stadig lider af eftervirkninger. Hvor er det altså en sej omgang du er igennem.

  Pas nu rigtig godt på dig selv og lad være med at stresse over at få skrevet indlæg til bloggen.
  Smid dig i stedet på sofaen og lad ham den søde klare madlavning og kattepasning så du kan være helt frisk til turen på torsdag.

  Venlig hilsen

  Bente fra Solens Rige


 4. May 23, 2008
  9:28 pm

  Astrid

  tak for billedet 🙂
  Lysten til stegt flæsk er gået over, nu er det kun persille sovs.. Rigtig underligt synes jeg 😉


 5. May 23, 2008
  9:57 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Bente!

  Tak for din hilsen, det er så hyggeligt at høre fra dig 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 6. May 23, 2008
  9:58 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Astrid!

  Er det ikke meget almindeligt når man er gravid? 🙂

  Håber at du ellers har det godt med at være gravid?
  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!