Newyorkerbyheart

Sushi……..

19 maj , 2008 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Opskrifter - Tags: ,

I går var der sushi…….

Spicy shrimp…..

En bakke med forskellige…….

Regnbuen i al sin glans…….

Mon der virkelig gemmer sig en krukke med guld for enden af regnbuen??…….
I går fik vi sushi, noget jeg havde gået og ventet på i et par dage!!! Jeg havde glædet mig helt VILDT og jeg blev IKKE skuffet!!
Jeg havde i fredags aftalt med kærestens søster, at hun skulle komme med sushi fra det nyåbnede sted i Kolding (endelig et sushi-sted i nærheden) – lige siden havde jeg bare gået og glædet mig. Vi blev enige om, at det måtte være godt “hjerne-mad” når nu den var blevet rystet så voldsomt – det var ihvert fald godt for mig!! Siden mit uheld, har det været lidt så som så med at spise, pga. af kvalme og fordi mange ting bare ikke lige tiltaler mig. Jeg her mest spist Cheasy vanilieyoghurt med ristet havregryn og banan i, en masse frugt og små kæmpelæske is….
Det var virkelig LÆKKERT sushi, så hvis I bor i nærheden og er til sushi, så er det bare med at få bestilt. Bestil dog i god tid, da de har ret travlt – især i weekenden. Det er KUN take-away…..
I går da vi sad og spiste viste der sig pludselig de smukkeste regnbuer, så dem får I også lige billeder af – det er jo et facinerende skue – synes jeg……
Kæresten søster skulle lige prøve at give prinsessen hendes pille, så hun kan klare det mens vi er væk (nogle af dagene ihvert fald), også tømning af kattebakke og en masse andet praktisk…..

Print Friendly
Tilbage

4 kommentarer


 1. May 20, 2008
  1:02 am

  Lisa

  Kære Birthe!

  Tak for din vidunderligt skønne og livsbekræftende blog – jeg tjekker den hver dag for at få mit daglige food-kick 🙂 Du laver simpelthen noget skønt mad – og så er jeg fascineret af din evne til at fortælle om dig selv på bloggen – jeg føler jo næsten, at jeg “kender” dig efter at have læst alle dine indlæg.

  Jeg håber at du bliver rask før USA-turen – det SKAL du bare!!!

  Hvor længe skal I være derovre?

  Kærlig hilsen
  Lisa

  P.S. Errrrrrrmmm… (hvis jeg må komme med et lille bøvs…) Det hedder ynDlings- og ikke ynGlings-. Håber du tilgiver mig min evindelige trang til at rette andres sprogfejl 🙂


 2. May 20, 2008
  10:23 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Lisa!

  Tak for din kommentar og din rettelse – godt at du retter mig for ellers bliver jeg jo bare ved med at skrive det 🙂 Nogle ting, hænger bare ved – engang var jeg overbevist om at gennem var med m’er i midten!! – og opfatter ellers mig selv som rimelig god til stavning *S*

  Vi skal være derovre i 11 dage, ikke så lang tid, men nok længe nok for mig og min krop – men jeg GLÆDER mig!!!
  Jeg er glad for at du kan lide min blog, den betyder jo meget for mig, så det er rart at andre også synes om den…

  Mange hilsner
  Birthe


 3. May 20, 2008
  12:39 pm

  Kari

  Uhmmm, Sushi, det er bare godt!!
  Det er sådan en god forårs/sommerspise.
  Det må på menuen snart, så bliver min store søn verdens lykkeligste :o)

  Jeg håber, du bliver klar til USA turen, så det bliver den tur du glæder dig til.


 4. May 20, 2008
  4:19 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Kari!

  Tak fordi du har “tagged” mig forresten, jeg har ikke lige fået kigget på det, men jeg skal nok få det gjort 🙂

  Åh, sushi!! Lige nu kunne jeg spise det hver dag, det er faktisk det eneste jeg rigtig har lyst til, men det kan jo nok blive “lidt” dyrt i længden 🙂

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!