Newyorkerbyheart

TILLYKKE prins Joachim og prinsesse Marie……….

Lækre blåbær…….

Blåbær og jordbær…….

Noget af brunch bordet…….

Resten af brunch bordet…….

Dagens frokost: sushi……….

I dag har jo stået i kærlighedens og bryllups tegn og sikke da en FANTASTISK vielse!!! Jeg synes at Biskop Erik Norman Svendsen holdt en meget smuk tale, som var rørende og vedkommende. Det var da også en “befrielse” at se, at prins Joachim kan vise følelser og jeg skal da lige love for at de fik frit løb, da blev jeg godt nok rørt!!! Et sødt syn, da han gav hans sønner et knus og brød ud i tårer, det tror jeg vil stå på nethinderne ved mange i årene fremover. Jeg synes faktisk også at han har fortjent den opmærksomhed han fik i dag og alle de mange mennesker der var fremmødt for at vinke, det må have varmet ham. Han har trods alt været meget i modvind i pressen (og i befolkningen), især i tiden lige efter at skilsmissen blev bekendtgjort – men der er jo altid 2 sider af samme sag og han har næppe selv haft al skylden for skilsmissen. “It takes two to tango……”

Jeg syntes også at bruden var/er smuk, men jeg syntes ikke at kjolen var så flot som kronprinsesse Mary’s. Jeg ved ikke, jeg syntes ikke rigtig at Marie’s skønhed skinnede igennem, men det er jo bare min mening! De så dog MEGET lykkelige ud og det er jo det aller vigtigste……

Vi har haft en rigtig hyggelig dag, som startede med brunch ved 10-tiden i morgen. Brunch-bordet bestod af pølser, røræg, bacon, amerikanske pandekager, lunet ahornsirup, blåbær, jordbær, emmentaler, radiser, vindruer, 2 slags oste og fuldkornshvedebrød. Selvfølgelig også kaffe og juice – behøver jeg at sige at der var SUPER lækkert, vi blev bare alt for hurtigt mætte……

Senere på dagen lavede vi så sushi, jeg lavede maki-ruller med:

hvidløg-/citronstegte tigerrejer, agurk, rød snackpeber

hvidløg-/citronstegte tigerrejer, chili-mayonnaise, mango og agurk

røget laks, wasabi, agurk

tun fra dåse, chili-mayonnaise, avocado og mango

Jeg må sige at det var et hit!! Jeg lavede faktisk rigtig meget sushi og det meste blev spist, jeg tror kun at der var 4-5 stykker tilbage *S*

Alt i alt en super skøn og hyggelig dag. Jeg har haft det rimeligt og spist ok – ihvert fald mere end tidligere på ugen og kvalmen er også aftagende. Jeg er dog stadig temmelig træt og jeg måtte ind og sove lidt lige efter vielsen….

Print Friendly
Tilbage

4 kommentarer


 1. May 25, 2008
  9:27 am

  Marianne's mening

  Det brunch bord ser da bare rigtig lækkert ud!!!

  Jeg er vild med amerikanske pandekager 🙂

  God søndag


 2. May 25, 2008
  10:40 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Marianne!

  Det var også super lækkert, man bliver bare så hurtig mæt 🙂

  Du må prøve at bage dem, de er rigtig gode – og nemme…..

  Mange hilsner og også god søndag til dig.
  Birthe


 3. May 25, 2008
  8:36 pm

  Linda

  Hold da op hvor ser det godt ud og de pandekager må jeg bare prøve for jeg er også stor fan af amerikanske pandekager :-). Jeg har forsøgt mig med nogle af dine opskrifter og hold da op hvor er de bare faldet i go’ jord så jeg forsætter :-).
  Nu kan du da snart tælle på en hånd, hvor mange dage der er til I skal afsted – uha jeg er slet slet ik’ misundelig!

  Fortsat go’ søndag hvad der er tilbage af den.
  Hilsen Linda


 4. May 25, 2008
  8:45 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Linda!

  Ja, de her pandekager må du afprøve de er nemme og rimelig hurtige at lave. Jeg kan virkelig anbefale at lave en stak og så fryse dem ned med mellemlægspapir i mellem. På den måde kan du tage dem op du skal bruge og når du har lyst til dem 🙂

  Ja, vi kan sagtens tælle dagene på en hånd – torsdag morgen tager vi afsted…..

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!