Newyorkerbyheart

Diverse billeder af turen…….

14 juni , 2008 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Dagbog, Ferie/rejser, USA - Tags:

Pizza fra “Pizza Chef” i Andover, NH. Pepperoni og kylling med BBQ sauce – MUMS…….

Szechuan dumplings…..

Beef Teriyaki (mine ynglings)…….

Fried dumplings……

En af de mange overdækkede træbroer i New Hampshire, denne ligger i Andover……..

Broen forfra og man kan endda nyde sin picnic derinde………

Fægteudstyr…….

Flot malet ko i Logan Airport, Boston, MA……..

……og lidt tættere på…….

En aftens mens vi var i USA, fik vi pizza fra den lokale pizzarestaurant, som laver eminent gode pizzaer. Vi fik dem, som Tristan spiser dem: den ene side med pepperoni og den anden side med kylling og BBQ sauce. Det lyder måske mærkeligt, men det smagte helt vildt godt – dyppet i “ranch dressing”. Det kan godt være at det er italienerne der har opfundet pizzaer, men jeg vil nu sige, at amerikanerne også godt kan finde ud af at lave dem!!! *S*……

Vi var også ude og spise kinesisk en aften derovre, en af de ting jeg bare skulle nå. Vi bestilte så meget mad, at vi tog en del med hjem og havde til de næste par dage – der var jo så meget jeg gerne ville smage igen og resterne kunne sagtens spises næste dag. Kæresten blev også behagelig overrasket og nu tror jeg at han forstår hvorfor, jeg er så vild med den kinesisk mad der kan fåes i USA!! Jeg bestilte 3 appetizers: Szechuan dumplings (som var meget stærke), fried dumplings og Beef Teriyaki. Til hovedret fik jeg “Moo Shu Pork”, kæresten fik “Crispy sesame chicken“.

Alt i alt har vi haft en rigtig god tur. Jeg er ikke sikker på andet end at jeg har nydt det mere end kæresten, som godt kan have tildens til at blive lidt restløs når han ikke er hjemme i hans egen, vante omgivelser. For mig er det jo som at være hjemme og jeg slapper af og nyder det *S*. Tror måske også at det kom lidt bag på ham at der ikke var mere at se og gøre – end bare at nyde naturen og dyrke sport – han fik cyklet lidt på mountainbike og spillet en del tennis. New Hampshire er måske lidt “uamerikansk” ved at der ikke er nogen større metropoler, hvor der kan shoppes og nyde storby-livet. Det er meget det udendørs og naturoplevelserne der tæller. Folk fra New Hampshire er måske og lidt anderledes: de går i praktisk tøj, er måske lidt mere indadvendte end andre amerikanerne og kører gerne i store trucks som de kan hente træ i og som klare den strenge vinter……

Flyveturen hjemad var med et helt anderledes fly (læs: gammelt fly), hvor vi ikke havde alle de bekvemmeligheder som vi havde i flyet derover. Desuden var der en fransk børnekoloni med som var MEGET støjende og generende for hele flyet. De eneste 2 børn der ikke sov, sad selvfølgelig lige bag ved os, hvor de hyggede sig med at tale meget højlyde og sidde og sparke på vores sæder – i 6½ time!!!! Der er ikke meget der er mere irriterende end at få et stød i ryggen hele tiden, mens man prøver på at sove. Vi fløj jo kl. 22.45 fra Logan Airport, Boston, MA så vi havde håbet på at sove en del af turen – det havde alle de andre på flyet også – men det blev ikke til nogen søvn. Jeg ved godt at det ud af det jeg har skrevet kan lyde som om jeg ikke kan lide børn, men det kan jeg faktisk godt!!! Vi var bare ude for nogle ret irriterende oplevelser, som selvfølgelig opleves værre når man er træt og irritabel. Jeg tror dog godt at jeg vil være villig til at betale mere for at flyve med et flyselskab som ikke flyver med børn *S* Nu kan det godt være at jeg får en masse børnefamilier på nakken, men sådan har jeg det altså. Jeg beklager på forhånd hvis der er nogen der er blevet stødt……..

Print Friendly
Tilbage

2 kommentarer


 1. Jun 17, 2008
  1:36 pm

  Lene

  Hejsa Birthe! Jeg sad lige og kiggede på dine billeder af de overdækkede træbroer, og tænkte straks på filmen “Broerne i Madison County” med blandt andet Meryl Streep:o) I øvrigt en god film. Har du set den?

  Mange hilsener Lene


 2. Jun 17, 2008
  2:39 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Lene!

  ja, jeg kender godt filmen og synes også at den er god. Jeg har forresten også en kogebog fra filmen…

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!