Newyorkerbyheart

En lille frø…..

23 juni , 2008 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Salater - Tags: , ,

En lille bitte frø…..

Spinatsalaten fra i går aftes…….

Menuen fra i aften…….

I weekenden har vi haft hoppende besøg på vores terrasse: en del små frø fandt vej op på vores fliser og hoppede lidt rundt. De var ikke særlig store og hoppede pænt ud i det ny-såede græs igen, men de var vældig hyggelig at kigge på – jeg håber ikke at de vokser op og bliver store grimme tudser…….

Ak ja, så er det endnu engang blevet midsommer, hvor går tiden dog stærkt!! Endnu en midsommer aften, som ikke viser sig fra sin aller pæneste side. Det har ihvert fald været en kold og blæsende fornøjelse her hvor jeg bor, vi har dog lige været oppe og se lidt bål. Lidt ærgeligt at vejret er sådan, når vi har de lange, lyse aftner/nætter…….

I går aftes fik vi bare rester fra i lørdags, dog lavede jeg en ny spinatsalat, som blev super lækker. Salaten bestod af skyllede og nippede friske spinatblade, lidt smagfulde blommetomater i mindre stykker, lidt friske champignon i tynde skiver, ½ mango i små tern, 1 rødløg i tynde skiver og lidt ristede pinjekerner. Dressingen var den samme som lørdag. Skøn salat, som jeg kun kan anbefale Jer at lave. Det giver en god fylde at bruge friske spinatblade og der er meget mere næring i, end mange andre salat-typer. Jeg er SÅ vild med frisk spinat, så hvis I har nogle gode måde at spise det på, så modtager jeg gerne opskrifter!!!

I dag har vi fået panerede pangasius fileter – paneringen var det italienske rasp jeg havde med hjem fra USA, som er så god til mange ting – I kan selv lave det ved at bruge daggamle brødkrummer som blendes med oregano, timian, salt, friskkværnet peber, hvidløgssalt og lidt tørret basilikum. Dertil fik vi persillesovs, nye kartofler og endnu engang “mormor” salat. Det smagte rigtig godt.

Bøger:

Jeg er stadig igang med “Rovdyr” af Patricia Cornwell, som er god, men jeg har før læst bedre bøger af hende om hendes retsmediciner Kay Scarpetta!

I morgen står menuen på marineret kylling, en form for varm kartoffelsalat og endnu en variant af spinatsalat……

Print Friendly
Tilbage

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!