Newyorkerbyheart

Fantastisk middag på Pleasant Lake Inn…….

13 juni , 2008 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Dagbog, Ferie/rejser, Restaurant/café-besøg, USA - Tags:

Menu’en fra “Pleasant Lake Inn“, New London, New Hampshire…….

Kokken og ejeren Brian MacKenzie (picture borrowed from their site)

Min bror, Tristan, gav middag på “Pleasant Lake Inn” – som er intet mindre end en fantastisk restaurant!! – i anledning af at han har fået hans A i både Epée og Foil (fægtning). Vi var 10 personer: hans nuværende træner Sean og hans kæreste Althea, hans gamle træner Tracy, en ven fra fægtning Rod, min Mama, Rick (hendes kæreste), Tristan, Emma, kæresten og mig.

Pleasant Lake Inn ligger i helt fantastiske omgivelser ned til Pleasant Lake, som er en ret stor sø. Kokken Brian MacKenzie er fra Mississippi – altså en rigtig “southern” – men hans accent er ikke udtalt. Stedet er holdt i eksklusiv stil og er smukt og meget smagfuldt indrettet…….

Vi startede med at få en drink og derefter gik vi lidt rundt og snakkede med hinanden og kiggede på stedet. Inden middagen blev alle gæster – også dem der ikke var i vores selskab – samlet i pejsestuen, hvor Brian MacKenzie fortalte om maden og ingredienserne. Han fortalte i alle detaljer og kom med små sjove historier. Han sagde også at han ikke vil servere for meget mad, men kun lige præcis nok! Derfor kan man altid bede om mere mad hvis man er mere sulten, men hans tallerkner er ikke overfyldte. Han serverede også kun et enkelt stykke brød inden maden, fordi at ellers er gæsterne tilbøjelige til at spise sig mætte i brød – men igen, er man velkommen til at bede om mere brød. Han anbefaler også en at man ikke spiser mere end at man kan spise dessert, fordi “dessert is important!!”………

Vi kunne vælge mellem 2 hovedretter og den hovedret som ikke vælges, kan man få en lille smagsprøve på – så det tilbud benyttede jeg mig af. Jeg bestilte oksemørbraden, men fik også 2 af de grillede scallops (kammuslinger) med mangosauce – og begge dele smagte absolut FORRYGENDE!!! Jeg har altid haft lyst til at prøve kammuslinger, men har aldrig turdet – også fordi jeg IKKE er vild med østers og muslinger. Men disse kammuslinger – jeg tror sjældent at jeg har fået noget bedre!! – de er slet ikke som mulinger og østers ellers og de har en meget delikat smag. Jeg vil se om jeg kan få fingre i nogle gode nogle på et tidspunkt, for det må jeg bare have igen….

Lige pt. har jeg desværre ikke billeder af maden – eller fra stedet – fordi jeg glemte mig kamera!!! Men min Mama har lovet at sende billeder, så de skal nok komme på når jeg får dem – tror dog ikke at der er billeder af al maden, desværre…….

Hvis I nogensinde kommer på de kanter (New London, New Hampshire), kan jeg kun anbefale Jer at i besøger “Pleasant Lake Inn“, det er i den grad et besøg værd – men IKKE billigt!!!

To Brian MacKenzie:

If you read this I just want to thank you for a wonderful, WONDERFUL dinner with the Jones family – because of Tristans graduation and A’s in fencing). I promised to make you famous in Denmark and here you are – you deserve it!!!! I really liked the scallops and the mangosauce – and I have never had scallops before. Again thank you, you have a beautiful place and you make wonderful food.

Print Friendly
Tilbage

2 kommentarer


 1. Jun 13, 2008
  9:42 pm

  Pollyanna

  Hvor det lyder til I har haft en dejlig tur – jeg glæder mig endnu mere til at komme afsted, når jeg læser on din tur.


 2. Jun 13, 2008
  10:52 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Pollyanna!

  Vi har virkelig haft en skøn tur, jeg håber, at I også får en pragtfuld tur!

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!