Newyorkerbyheart

Indkøb………

13 juni , 2008 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Dagbog, Ferie/rejser, Shopping, USA - Tags:

Et lille duftlys fra “The Balsams“, der dufter af balsam træer, som er en slags grantræer…….

De fede Teva sandaler i mørk brun og turkis, som bare er SÅ behagelige at gå i……

Organisk BBQ sauce……

Rootbeer koncentrat, så vi selv kan “brygge” det……

Et smukt håndlavet armbånd, lavet af små knuder……..

Paul Newmanns butter popcorn…..

Nike Air sko…….

Mac ‘n cheese……

Stort kaffekrus fra Starbucks……

Flot håndlavet karamisk krus fra “The Balsams“…..

Fede Crocs sko…….

De “almindelige” Crocs………

De bedste “English muffins” der findes…..

Organiske pinjekerner i massevis……

Jack Daniels Honey Dijon sennep……

Endnu mere BBQ sauce, bl. a mit ynglings mærke: “Jack Daniels”…….

Fantastisk morgenmads produkt fra Kashi…….

Det det listede – og en hel del mere……….

Ja, så ser I også lidt af det vi har købt derovre – men der er dog også en del jeg ikke har taget billeder af…..

Vi købte en del Nike tøj i den Nike Outlet som vi fandt i Tanger Outlets Centers i Tilton, New Hampshire. Der lå der outlets på rad og række – og vi kunne let have købt os fattige!! Der var Tommy Hilfiger, Ralph Lauren, Coach, Gap, Banana Republic, Nike og mange, mange flere. Vi “forelskede” os i Nike butikken og købte masser af sportstøj og jeg købte også de sko som jeg har vist her på siden. Ret fede sko, som kan bruges til altmuligt og især som fritidssko…..

Mine ynglingssko er dog de Teva sandaler som jeg har købt og så de højhælede Crocs!!! De højhælede Crocs er så lette at det slet ikke føles som om jeg har sko på og for første gang i mange, MANGE år, har jeg kunnet gå i højhælede sko UDEN at få ondt i fødderne!! De er lavet i plastic – som de andre Crocs – og det er vel derfor de er så lette. Teva er også et af mine ynglings mærker og normalt kan jeg ikke holde ud at gå med tå-sandaler, men disse er perfekte. De er heller ikke helt flade, men har et svej/forhøjning under foden der gør, at de er meget behagelig at gå i…….

Jeg er også helt utrolig glad for mit armbånd, som jeg købte i en lille butik i Coldbrook i en lille butik der hed “Creative Native”. Den er håndlavet og den knude der er brugt til at lave armbåndet med hedder “Chinese Button Knot”. Efter kinesisk tradition betragtes dette mønster, som ser ud til at være uendeligt, som værende lykkebringende. Det er endvidere også kendt i kinesisk buddisme……

Ellers er det mest madvarer som kan holde sig og rootbeer (som kæresten er helt vild med), som vi har taget med os hjem. Masser af “goodies” som forhåbentlig kan holde sig længe – og som vi også har delt ud af til vores kære naboer – som vi er så glade for, og som ligesom mig har en stor passion for nogle amerikanske madvarer *S*. Vi har bl. a. købt en kæmpe portion pinjekerner med hjem, forde de var så billige. Vi skulle give $15 for 500 g pinjekerner!!!

Lige inden vi tog med bussen fra Concord, New Hampshire var vi lige inde og købe masser af “string cheese”. Det er lidt ligesom ostehaps herhjemme, men så alligevel meget anderledes. Konsistensen er meget anderledes og de kan bogstavelig talt plukkes i “strings” – og sådan synes jeg at de skal spises for at de smager bedst *S*. Jeg købte nogle “almindelige” string cheese og nogle mozzarella, det er mit håb, at jeg får lavet “mozzarella sticks“. Til Jer der ikke kender dem kan jeg kun tilskynde Jer at prøve dem, hvis I får chancen!!! Jeg synes at de er FORMIDABLE – men sikkert ikke særlig sunde……

Print Friendly
Tilbage

6 kommentarer


 1. Jun 14, 2008
  8:58 am

  Brox

  Hey,

  Du er jo total vild med produkter fra USA…

  Har du nogen sinde købt på den her side?

  http://www.foodfromhome.dk

  Hilsen
  Brox


 2. Jun 14, 2008
  11:25 am

  conny

  – og jeg som troede, at Jack Daniel’s kun var whisky.
  Jeg håber, I har en ekstra kuffert med – og penge til overvægt 😉


 3. Jun 14, 2008
  12:53 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Brox!

  Mange tak for tippet 🙂 Jeg har kigget på siden flere gange, men de er alt for dyre….

  Mange hilsner
  Birthe


 4. Jun 14, 2008
  12:54 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Conny!

  Vi købte en ekstra LL Bean taske derovre og vi holdt os indenfor vægtgrænsen – dvs. den ene taske vejede et par kg mere end tilladt, men vi slap for at betale 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 5. Jun 15, 2008
  11:56 pm

  Lisa

  Birthe, du kan da ikke bare linke til et lækkert billede af Mozzarella Sticks og så ikke linke til en opskrift 🙁

  – Eller sagt på en anden måde: hvis du har en opskrift, vil jeg meget gerne ha’ et link, for mozzarella sticks er altså bare NAM!

  Knus, Lisa


 6. Jun 16, 2008
  10:57 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Lisa!

  Beklager 🙂 Jeg gjorde det mest for, hvis der var nogen der ikke kendte dem 🙂

  Jeg har ikke noget afprøvet opskrift, så derfor vil jeg ikke anbefale nogen. Men hvis du søger på google er der masser af opskrifter…..

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!