Newyorkerbyheart

Kødsovs med masser af grøntsager…..

Hakket oksekød, champignon, løg, hvidløg og gulerødder svitses…….

Squash i tern og snackpeber tilsættes…..

Så de hakkede tomater……

Frisk babyspinat vendes i lige inden servering…….

Aftenens tallerken……

Onsdag aften fik vi pasta og kødsovs, det var det eneste jeg kunne komme i tanke om, som var nemt. Det blev nu meget godt og efter ikke at have levet helt sundt i 11 dage, kom jeg masser af grønsager i for at opveje det lidt. Kan man mon det??

Det er ikke nogen egenlig opskrift, men mere hvad jeg havde lyst til at komme i…….

Kødsovs med masser af grønsager:

400 g hakket oksekød

1 stort løg, hakket

3 fed hvidløg, finthakket

3 gulerødder i små tern

2 snackpeber i små tern

½ squash i små tern

1 bakke champignon i skiver

1 bakke babyspinat, godt skyllet

salt, friskkværnet peber

2 dåser hakket tomater

lidt oksebouillon

tørret basilikum

tørret merian

lidt tørrede chiliflager

revet parmesanost

olie

Svits oksekødet i lidt olie, tilsæt så løg og hvidløg. Når løgene er blevet klare og næsten gennemsigtige, så tilsættes gulerødder og champignon, lad det svitse godt igennem. Tilsæt squash og snackpeber. Hæld de hakkede tomater ved, krydr med salt, friskkværnet peber, de tørrede krydderier og bouillon. Lad det koge det småsimre i ½ time, smag til og vend så spinaten i lige inden servering. Når spinaten er faldet sammen, så server til friskkogt pasta kogt al dente og revet parmesanost.

Vi var MEGET trætte tirsdag aften – hvor vi bare fik en gang salat fra Idrætscentret og gik i seng kl. 19.00. Kæresten stod op og tog på arbejde kl. 07.00 – jeg sov til kl. 12.00 hvor han ringede hjem og vækkede mig. Jeg er stadig ikke kommet ind i en god soverytme og er meget, MEGET træt og sover længe. Det er som om jeg slet ikke kan få overtalt min krop til at stå op – og jeg kunne da slet ikke onsdags. Selvom der var nogen der var forbi og banke på, kunne jeg ikke overbevise mig selv om at stå op og se hvem det var!! Det var som om mine ben slet ikke ville lystre…….

Jeg har også haft en del problemer med, at når kl. er 24.00 – 01.00 bliver jeg helt vildt sulten!! Onsdag aften var det så slemt, at jeg måtte stå op og spise en leverpostej mad. De de andre nætter har jeg undertrykt det for det er jo en dårlig vane at komme ind i…….

Bøger:

Jeg er blevet færdig med “Ulykkesfuglen” af Camilla Läckberg, som jeg faktisk også syntes var god, måske ikke helt så god som “Stenhuggeren“, som jeg klart synes er hendes bedste bog indtil videre. Jeg er nu startet på “Rovdyr” af Patricia Cornwell. Jeg er ikke kommet særlig langt indtil videre, men den tegner godt og er en “Scarpetta” bog – som jeg jo er ret vild med……..

Print Friendly
Tilbage

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!